10 redenen waarom je moet nooit ruzie TEKSTEN10 redenen waarom je moet nooit ruzie TEKSTEN

Vechten is nooit leuk, maar in ieder geval, als je vechten face to face, kunt u de reactie van een persoon voor wat je net zei te zien. Vechten voor de tekst is een slecht idee en moet worden vermeden ten koste van alles voor vele verschillende redenen. Kan je uiteindelijk echt slecht schieten berichten heen en weer naar elkaar, maar erger maken en zal niets oplossen. Dus, wanneer een tekst gesprek krijgt een beetje 'verwarmd, een einde maken aan het onmiddellijk en ga akkoord met later over te praten, en op deze manier zult u het sms uit de hand te vermijden. Als u nog niet weet hoe slecht de strijd tekst kan, leest u deze tien goede redenen waarom je nooit moet vechten op de teksten.

1. Je weet niet hoe de andere persoon reageert

Zoals gezegd in de inleiding, als je sms, kun je niet zien het gezicht van een andere persoon en hun reacties te peilen. Voor alles wat je weet, zou dat de laatste tekst die u gezonden hebt sneed hem echt diep, zelfs als u wil niet, en zal alleen blijven SMS in ieder geval sturen.


2. U kunt niet lezen toon in een tekst

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen met een tekst naar een toon van de stem over te brengen, hoe de tekst naar hoofdletters te zetten, maar het is gemakkelijk voor de toon van een tekst die moet worden verkeerd begrepen. Het is bijna onmogelijk om het sarcasme trekken in een tekst, zodat de woorden zijn het meest waarschijnlijk zal letterlijk worden genomen.

3. Uw argument wordt momenteel opgenomen

Vergeet niet dat alles wat je zegt in een tekst gaat worden op zijn telefoon voor hem om later te bestuderen. Dit kan betekenen dat, als je denkt dat het onderwerp is allemaal voorbij en vergeten, dat alleen kon zitten, rustig rokend van een aantal van de dingen die ze zei. Hij had ook een schriftelijk verslag van een aantal van die vreselijke dingen over hem gezegd toen de gemoederen hoog renden die later zou kunnen averechts werken.

4. U zult niet echt te kijken naar wat de tekst zegt

Wanneer u fotografeert tekst boos, zijn ze bijna gaan zitten en proberen om het te lezen voordat je druk op enter. Dit betekent dat de automatische correctie van uw woorden kan veranderen en je zal niet eens merken, en de hele betekenis van de tekst zou zijn veranderd.

5. U zelf niet goed kan uitdrukken in een korte tekst

Kan het niet de tekst op dezelfde manier dat je zou hebben gezegd, omdat ze gewoon niet de ruimte om te typen op deze manier te hebben. Dit betekent dat je zal proberen te brengen, wat iets dat heel belangrijk is, in een soort steno zou kunnen zijn. De enige manier om echt te spreken over een ernstig probleem is om het te doen van aangezicht tot aangezicht, of op zijn minst, in een telefoongesprek correct.

6. De strijd zal veel langer duren

U vindt ook dat een strijd tekst veel langer te duren. Je zou kunnen schieten vervelende berichten heen en weer met elkaar de hele dag en nog niet tot een conclusie. Zelfs na een lange strijd van de tekst, zal je waarschijnlijk nog een echte discussie op de handen als je ziet aankomen toch.

7. U kunt niet zeker zijn wie anders is het lezen van uw teksten

Je kunt nooit zeker van zijn dat uw kind niet zit in een bar met zijn vrienden, waardoor ze over het onderwerp die gaande is tussen jullie twee. Erger nog, kon hij zijn verstreken zijn telefoon naar een vriend die aan het doen is het testen voor hem, terwijl je vriendje gaat naar de volgende ronde van de drankjes!

8. U mag niet weten wat ze doen als je vecht tekst

Het is zeer waarschijnlijk dat niemand van u zal worden gericht op wat je zegt. Hij kon samen te werken met andere mensen en, hoewel het niet zou moeten zijn, kon rijden. Dit betekent dat niemand van u echt een veel nagedacht wat je zegt, zodat je meer kans om iets wat je later spijt van te zeggen.

9. Het gevecht zou abrupt eindigen

Het is zo makkelijk om een ​​tekst te schieten en vervolgens spijt van. Je zou een te sturen, snel, dat de relatie beëindigd en hij zich net buiten de telefoon met woede. Dus, zou je nooit een kans om te zeggen dat je niet serieus en zet dingen recht.

10. U kunt kussen en make-up na

Het is ook niet makkelijk om een ​​gevecht tekst goed af, want je kunt niet echt goed verontschuldigen. OK, dus je kunt een tekst te verzenden zeggen "Het spijt me, ik hou van je ', maar het is niet hetzelfde als de sluiting van een van aangezicht tot aangezicht discussie. Het kan nog steeds boos over de uitwisseling en niemand weet het zeker tot ze terug naar huis.

Kent u nog andere redenen waarom we niet moeten vechten voor de teksten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha