10 redenen waarom je moet leren salsa dansen10 redenen waarom je moet leren salsa dansen

Gevoel blauw? Nou, dansen is een van de beste manieren om uw geesten op te heffen en niemand is beter dan salsa! De dans is ontstaan ​​in 1970, in New York, en is geëvolueerd van vorige dans uit Zuid-Amerika. Salsa dansen geeft je de mogelijkheid om je weg te nemen van de wereld voor een tijdje 'en hier zijn tien goede redenen waarom u lessen moet nemen en te leren salsa:

1. Salsa is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken

Salsa dansen is uitgegroeid tot een maatschappelijk fenomeen en het nemen van salsa lessen is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. En 'de perfecte ijsbreker en in de meeste van de lessen, zal je partner vaak, dus je hebt de mogelijkheid om veel nieuwe vrienden te maken.


2. Dance verbetert uw zelfvertrouwen

Als je leert om de nieuwe danspassen onder de knie, dan is uw zelfvertrouwen, voor de dansvloer, zal ook verbeteren. Het zal je een groot gevoel van voldoening, die zal laten zien in uw dagelijks leven te geven.

3. Het zal uw houding en balans te verbeteren

Leren salsa zal uw balans en stabiliteit te verbeteren. Je lichaam bewustzijn zal verbeteren en het zal laten zien in de manier waarop je loopt en bewegen.

4. U wordt aantrekkelijker voelen

Salsa is een dans erg sensueel en laten u zien hoe u uw mooie sensuele kant te uiten. De meeste mensen niet vaak de kans om deze kant van hun persoonlijkheid te uiten, saus zal u tonen hoe!

5. Salsa is leuker dan de sportschool

Just dance salsa uur zal branden ongeveer 500 calorieën en is veel leuker dan naar de sportschool. Dansen verhoogt spierkracht en vermindert lichaamsvet; Tot slot, een oefening kunt u echt genieten!

6. Salsa maakt je gelukkig

Als er één ding is dat alle salsa clubs met elkaar gemeen hebben, is dat ze vol mensen gelukkig en glimlachen. De meeste mensen hebben behoefte aan een beetje 'Ik neem deze dagen en saus is een van de meest gezond en leuk om te doen.

7. Het is een geweldige opening gesprek

Als je kort van iets om over te praten, zal je altijd je passie voor salsa. U kunt praten over de oorsprong van dans, muziek en dans en de procedure en, als de persoon met wie je praat weet niets van alles, je kunt ze een paar lessen snel geven.

8. Een heleboel verschillende soorten van mensen dansen salsa

Salsa is open voor iedereen en kunt u kennismaken met veel verschillende soorten mensen uit allerlei achtergronden. Salsa komt van een Latijns-Amerikaanse, maar salsa club verwelkomt iedereen van obers aan ondernemers. Zoals ze zeggen in omgevingen saus als je kunt lopen, kun je de salsa, het maakt niet uit wie je bent dansen.

9. verbetert de coördinatie

Je voelt je als je twee linker voet of meer en vind stoten in de dingen? Geef een saus te gaan voor een paar weken en je zult al snel merken dat verbetert de coördinatie en genade.

10. Er is een aantal echt goede salsa muziek

Niet alleen is de dans die je geest zal opheffen, de muziek is te groot. Niet afschrikken, als je een beetje 'slecht salsamuziek heb gehoord, net als elke soort muziek is er goed en slecht, maar het goede salsa muziek is geweldig!

Je nodig hebt om andere redenen waarom je moet leren hoe om te dansen salsa of de tijd is al overtuigd?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha