10 redenen waarom je met je vriendje moet reizen voordat trouwen HIM10 redenen waarom je met je vriendje moet reizen voordat trouwen HIM

De schoonheid en suggesties, zijn we sterk geloven in het oude gezegde: "Als je kunt reizen met iemand, moet je trouwen." Nu, dat betekent niet dat je moet trouwen met alle reizen goed bij, maar een geweldige manier om erachter te komen of je vriendje is echt voor u geschikt is om te gaan op reis met hem.

Gooi je samen in onverwachte situaties, waar de diensten zijn schaars, het is een geweldige manier om zowel van uw ziel te testen. Ontdek je meer over elkaar en ontdekken of het echt mogelijk is om samen te werken met proefperiodes - of als je echt wil gewoon eet lokaal kannibalen live!


Dus nemen we een kijkje nemen op 10 redenen waarom u met uw man moet reizen voordat je hem te trouwen.

1. Als u graag om te reizen, moet u te weten komen of hij maakt een goede reisgenoot

Als reizen is één van uw favoriete dingen te doen, zou het een beetje 'onhandig zijn als je de jongen getrouwd alleen om te beseffen dat hij is eigenlijk nog erger Travel vrienden in de wereld. Als het is pas dan dat paniekaanvallen op vliegtuigen, is een vurig voorstander van de hygiëne, en denkt cultuur is een belasting van fratsen, is het altijd het beste om deze dingen eerst vinden. Dus maak je op een vliegtuig en ontdek hoe goed je twee krijgen op met elkaar vanuit het comfort van thuis.

2. Om te ontdekken hoe goed compromis

Wanneer je gaat reizen, het is, helaas, kan niet alles doen. Er moet iets zijn dat wordt opgeofferd, zodat u iets anders kunt doen.

Wanneer u reist met uw partner, kunt u vaak naar beneden komen om een ​​rechte keuze tussen iets wat je wilt doen en iets wat je wilt doen. Als hij bereid is om compromissen te sluiten met u, klinkt hij als een goede kerel en we willen hem te ontmoeten. Indien echter, zegt om je weg te gaan en hij zal zijn te gaan, moet je naar rechts te schoppen hem in contact! .

3. U zult meer over haar waarden weten

Tuurlijk, we weten dat hij trekt een pijnlijke grimas elke keer dat iemand wordt neergeschoten kwaad op het voetbalveld, en je weet dat hij had een broer altijd helpen als het gaat om het kopen van een ronde van bieren; maar wat is dat net als in andere situaties, wanneer de totale vreemden zijn ziek of gewond?

Reist u in contact brengen met de situatie van anderen slechter af zijn dan jij, dus het is een geweldige manier om de empathie van uw jongen en zorgzame natuur te meten.

4. Je zult zien hoe hij uit zijn comfort zone

Oke, je hebt gezien hoe het eruit ziet

in

zijn comfort zone, en is heel ontspannen en thuis. Hij houdt ervan om bieren te hebben met zijn vrienden, schieten sommige zwembad, en lekker met je aan de voorkant van de TV.

Maar je zult niet echt weet de man, tenzij je hem uit zijn comfort zone en dumpen hem in onbekende situaties. Zonder zijn vrienden, zijn bier, zijn werk en zijn sport is of gaat worden als een vis uit het water dat aanvallen lanceert sissende, omdat het niet kan vinden van een McDonald's, of van plan zijn om de situatie volledig te omarmen.

5. U kunt vinden hoe je je zorgen als je ziek bent

Het is allemaal heel mooi voel me slecht thuis, maar wat gebeurt er als je ziek terwijl hij op vakantie zijn? Hij klaar is om zijn tijd te offeren in de zon te verblijven in het hotel en ze behandelen? Of is hij gewoon te smoren naar de apotheek op de weg terug van het strand?

Ziek terwijl reist kan een test tijd voor een paar te zijn, vooral als het betekent dat er een heleboel dingen die niet krijgen om beide te doen. Als u liever een kameel die de neiging om u te rijden, weet je dat je niet een voogd hebben.

6. U zult de gewoonten ontdekken

Je weet dat sommige van zijn gewoonten. Hij is altijd hinderlijk op tijd voor een date, en hij houdt om te pronken met wanneer je aan het rijden bent. Maar als je bent opgesloten met hem, of in een hotel, een hostel of een tent, je zult ontdekken

alles

op hem. Wat u vinden kan niet mooi zijn, maar het zal u vertellen of het een keeper of een "NU".

7. Ontdek hoe u reageert onder druk

Wanneer u een reis, ze vaak geconfronteerd met onverwachte situaties. Een vliegtuig kon krijgen te laat, kan een skilift gesloten worden, of het kan worden gezegd dat er op dit moment een staking in het openbaar vervoer. Kunt u in staat om te reageren met de genade onder druk, maar hoe zit het met je man? Het zal razen en tieren, en de managers die "niet kunnen ernstig zijn" vertellen? Of gaat het om het gemakkelijk te nemen, te ontspannen en te zeggen: het is gewoon een van die dingen? Hoe reageer je kan maken of breken uw stemming.

8. U zult vinden als het is avontuurlijk Of A Beach Bum

Als je het type persoon die op de weg naar een avontuur en verken de ruïnes gaat, zal het natuurlijk liever als de beau had dezelfde mentaliteit.

Maar wat als blijkt dat alles wat hij wil doen is het drinken van Tia Maria op het strand de hele dag? Oh nee! Het blijkt dat de man eigenlijk Mr. Boring. Yup, is het tijd om uit te breken en zeggen dat dit gewoon niet werkt!

9. U zult meer over hem vinden

Reizen samen bedoel letterlijk besteden dagen, weken, maanden en soms zelfs samen. Dit betekent dat je alles bij elkaar zult moeten doen, en betekent dat je in staat zijn om uit te vinden veel meer over hem.

U kunt een aantal verrassingen te ontdekken. Bijvoorbeeld, misschien u wilt boeken, of misschien genieten van een goede zingen-lied op de karaoke. Aan de andere kant, kun je dingen die je niet van hem te vinden. Bijvoorbeeld, misschien uw gevoelens als een dierenvriend bent beledigd toen hij besluit op een ezel en het einde om hem naar het hotel te krijgen. Oh dear.

10. Je zult meer over zijn bestedingspatroon ontdekken

Als u een zuinig koper of als je hoog onderhoud, zult u de juiste partner nodig voor u om hetzelfde te zijn. Reizen is dat je bij de eerste hand, of goed werken als onderdeel van haar budget te getuigen, of gaat gek met zijn creditcard.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha