10 redenen waarom je gelukkiger als je stopt zweten kleine dingen geworden10 redenen waarom je gelukkiger als je stopt zweten kleine dingen geworden

U hebt waarschijnlijk minstens een keer gehoord: stop zweten de kleine dingen, het leven is kort genoeg als het is om te slapen verliezen over kleine dingen. U vond ook dat dit soms is makkelijker gezegd dan gedaan. De reden? Stress. Er zijn zo veel bronnen van stress in ons dagelijks leven, dat is vaak moeilijk om een ​​stap terug en negeren de kleine dingen die je irriteren. Maar hier zijn tien redenen waarom je zou moeten nog proberen om het te doen.

1. "slecht voor je huid

Dat klopt, stress kweekt rimpels en huiduitslag. Het messes up van uw hormonale evenwicht en veroorzaakt puistjes en rimpels rond de mond. Nu, terwijl het onmogelijk is om alle stress te vermijden, kunt ten minst tot de kleine ergernissen, zoals een verkoopmedewerker vijandige of rij voor de ATM negeren.


2. "slecht voor je gezondheid in het algemeen

Overmatige stress is gekoppeld aan een aantal ziekten, ziekten die voorkomen. Het kan het hart beschadigen, kan schade veroorzaken aan het spijsverteringssysteem, kunt u een hoge bloeddruk met alle ernstige gevolgen te geven. En dit zijn slechts een paar voorbeelden.

3. Stimuleer slechte gewoonten

Mensen zelden dronken, want ik ben blij. Ze hebben ook zelden chain rook omdat ze alleen maar hoorde het beste nieuws van hun leven. Laten we eens kijken wat we krijgen bij? Hoe meer je krijgt boos op elk klein ding dat je stoort, hoe meer je wordt gevraagd om iets zelfdestructief doen.

4. En 'dure

Gezien de gevolgen voor de gezondheid van overmatige stress reeds vermeld, moet het gemakkelijk zijn om te zien waarom het zweet over kleine spul is duur. Voeg dit toe om te gaan winkelen, want je baas boos gisteren en de rekening wordt dikker en dikker.

5. Het interfereert met uw werk

Als je ergeren met elk stukje papier vastgelopen in de printer, een werknemer die is er gewoon en bladeren op Facebook in plaats van werken, elke keer dat u uw favoriete broodje voor de lunch niet kunnen krijgen, hoeveel werk denk je dat je 'zal zijn kunnen doen? Het negeren van dit alles, tenzij, natuurlijk, luie koppeling treft u direct. Als dat zo is - dus vertel hen en vergeet het.

6. Het kan je relatie verpesten

Als we onder constante spanning, wordt het veel vaker begint te merken irritante dingen die we gebruikten om te negeren. Het is een vicieuze cirkel echt. Hoe meer je boos op de kleine dingen, hoe meer je begint voor hen en meer merken en meer geïrriteerd door hen. Van hier een breuk, is er slechts een stap.

7. Is het mensen pijn

Dit is een logisch gevolg van het bovenstaande. Je begint aan uw dierbaren te nemen, begin je met andere mensen te schieten, zelfs als ze niet verantwoordelijk zijn voor de slechte stemming. Het voelt echt beter na vervloeken de man die op straat in je gestoten? Nauwelijks. En 'meer kans om nog meer boos te voelen.

8. Heeft het zelf pijn

Nou ja, niet letterlijk, maar het gevoel ellendig geen goed doet, doet het? Er is geen weldenkend mens die zich beter voelt na een ruzie met een vreemdeling in een winkel of de bank teller, bijvoorbeeld hebben gehad. Dus waarom niet deze uitwisselingen sparen? Glimlach, die altijd werkt!

9. maakt het onmogelijk om het leven te genieten

Hoe meer tijd je besteedt concentreren op de kleine dingen die ergeren, hoe minder tijd je hebt om dezelfde kleine dingen die het hart warm en je gelukkig voelen genieten. Het is zo simpel. U bepaalt zelf welke van deze is het beste voor jou.

10. voorkomt dat je dingen te doen

Zorgen over de kleine dingen, ze altijd de moeite genomen, het is de zekerste manier om de focus te verliezen en niet in staat om vooruit te gaan worden. En het leven is alles over vooruit, is het niet? Steeds beter in wat je doet, dichter bij de mensen die je lief te hebben, in een woord, meer en meer tevreden.

Stop zweten de kleine dingen, gelukkig zijn!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha