10 redenen waarom iedereen eens moeten gefilterd in een mensenleven10 redenen waarom iedereen eens moeten gefilterd in een mensenleven

Voor sommigen van ons, die alleen reist kan lijken ontmoedigend idee. Te veel vragen en angsten houden ons terug. Wat als we verliezen? Wat als we alleen voelen? Wat als we

verveeld

?

Dit zijn allemaal vragen die ons afleiden van het negatieve punt dat alleen reizen vele lucratieve voordelen en life-verbeterende kan brengen. Alleen reizen kunnen de ogen niet alleen van nieuwe werelden, maar ook nieuwe manieren van leven te openen. Het kan een spirituele ervaring, en kan een reis van zelf-ontdekking.


Dus, om erachter te komen waarom het krijgen van dat vliegtuig helemaal zelf is iets wat je moet minstens een keer te doen in het leven, nemen we een kijkje op 10 redenen waarom je alleen moet reizen.

1. Uw uitbreiden van uw mentaliteit

Velen van ons leven in een zeepbel van de verwachtingen, voorspelbaar, nooit verlaten van onze comfort zone. Alles wat we weten het leven in deze bubble bestaat. Voor sommigen van ons, alles wat je ooit zou willen weten leven in deze bubble bestaat. Om deze reden hebben we nooit verlaten. We blijven binnen, gelukkig en tevreden zijn met wat we zijn en wat we weten.

Alleen reist, kun je je geest en je ziel uit te breiden. U zult zien dat er verschillende manieren van leven, en vele andere prachtige dingen te ontdekken. Je aannames zal worden getest, je waarnemingen veranderen.

2. Je bent je eigen baas

"Ik wil hier te gaan vandaag."

"Well

Ik

niet doen. Ik wil hier in plaats gaan. "

"Nou! Doe wat je wilt!"

Klinkt dat bekend? Als je op reis met iemand anders, heb je niet genoeg tijd om alles wat we willen doen. Je tot een compromis. Het is gewoon de aard van het beestje. Dus vergeet die oude ruïnes die je nooit ooit weer te zien.

Alleen op reis betekent het enige wat je alles wat je wilt doen, is tijd. En meestal, heb je alle tijd van de wereld.

3. Je krijgt een kans om Grow Up

Soms moeten we een uitdaging om ons te helpen groeien en rijpen. Voor veel mensen, kan deze uitdaging alleen reizen. Ineens, wordt het in een onbekende plek waar je niets kunt doen, maar groeien. Je bent niet meer thuis bij je ouders en vrienden; je bent in een vreemde plaats en opnieuw, alleen. Dit is een prachtige kans om nieuwe vaardigheden te leren en leer meer over jou als persoon.

4. U zult vrijheid te bereiken

Vrijheid is moeilijk te vinden als we vast te zitten achter onze bureaus hele week. Het is moeilijk te vinden in een wereld van culturele en sociale normen en verwachtingen. Elke dag moet je dit en dat te doen. Je bent geraakt, gevangen. U bent niet vrij.

Wanneer alleen reist, heb je de vrijheid. De wereld voor je open en je kunt doen wat je wilt, waar u wilt gaan, en zien wie je wilt. Niet meer bureaus, niet meer verveling! Zijn!

5. U Get Me Some Time

Mij ​​tijd is belangrijk. We moeten allemaal. Soms moeten we gewoon "weg van alles" voor een paar dagen / weken. Wat een betere manier om het te doen dan door middel van een reis solo? Het is alleen dat, een paar bezittingen en de openbare weg. Geen Facebook, geen vergadering van stress, deadlines te ontmoeten, en geen mensen te behagen. Alleen pure me-time onbeperkt. Ach, hoe rustig!

6. kon je wat geld besparen

Elke keer als u reist met anderen, wordt steeds meer geneigd om meer geld uit te geven. Jij en je vrienden stuiteren elkaar, en goad elkaar om meer te drinken en eten meer. Je hebt te ronden kopen, wees rekeningen en geniet van dure waterparken.

Als je alleen bent, maar niets van dit alles gebeurt. Het besteedt veel minder, wat betekent dat je een langere vakantie kan hebben en er zullen nog steeds geld voor u klaar als u naar huis terug te keren. Dubbele overwinning.

7. U kunt nieuwe vrienden te maken

Je vrienden zijn geweldig. We weten dat. Je houdt van hen, en een vakantie met je beste vrienden is vaak verrassend. Maar als je een reis met je vrienden te nemen, kun je een beetje 'inclusieve en je uiteindelijk niet vertakking en het ontmoeten van nieuwe mensen. Je doet alles als groep; We gaan voor een drankje als een groep, naar het zwembad als een groep en druk op het strand als een groep.

Als je alleen bent, je jezelf bloot aan gesprekken met nieuwe mensen. Je ontmoet verschillende gezichten en nieuwe vrienden maken. Drinken met vreemden en een glas te heffen op de diversiteit van het leven. Het is geweldig!

8. Overige opmerkingen

Bij het reizen met vrienden, kan het moeilijk zijn om te stoppen voor een paar momenten en het leven eigenlijk observeren. Je krijgt niet de kans om te stoppen in slechts één plaats voor momenten op een rij, kijken naar de wolken zeil boven je hoofd. Je mist de kleine dingen.

Wanneer alleen reist, echter, heb je alle tijd van de wereld om alles te zien. U kunt de momenten van de dag te nemen om te gaan zitten, het inademen van het leven. Let op de mensen om je heen, ontdek nieuwe kostuums en genieten van de sfeer. Je meer in harmonie met een andere levensstijl en uitbreiden van uw kennis.

9. Je intuïtie ontwikkelen

In het leven, we hebben meer vertrouwen in onze kennis dat onze intuïtie. We worden geleerd om rationele wezens die beslissingen louter gebaseerd op logica en rationaliteit te maken. En "onze conditionering die ons helpt beslissingen koel berekend dat zogenaamd" recht "te bereiken.

Als je alleen reist, maar heb je meer aangewezen op je intuïtie te zijn. Je moet beslissingen nemen niet noodzakelijkerwijs gebaseerd op logica, maar op een innerlijke stem die zegt dat je gewoon "go for it!" En het mooie is dat als je naar huis gaat zul je veel meer vertrouwen van uw intuïtie.

10. Omdat het huis kan overal worden

Denk je dat je woonplaats is echt thuis? Je denkt dat je niet ergens anders wonen? Reist u individuele open je ideeën die het huis kan letterlijk overal worden zijn. Het kan in een andere stad, in een ander land, en ook in een andere cultuur. Alleen op reis kunt u uw hart te openen voor anderen, en stelt u in staat om verbinding te maken met nieuwe plaatsen en nieuwe manieren van leven. Het blijkt dat het huis niet hoeft te worden wanneer je salaris is. Het kan worden in de plaats die je gelukkiger maakt, als het waar de zon nauwelijks zet of zelfs in de bergen.

Heb je ooit reisde alleen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha