10 redenen waarom het is heel OK, als u nog niet in een relatie NOG10 redenen waarom het is heel OK, als u nog niet in een relatie NOG

Maak je geen zorgen! Er is absoluut niets mis helemaal als u een rapport niet hebben gehad. Je bent niet raar, je bent niet lief en hoeven niet naar een dokter te bezoeken! Veel meer mensen dan je denkt, wacht even ', voor het aangaan van een relatie. Dus niet gedwongen worden in iets dat nog steeds niet willen. Wacht tot je klaar bent, of totdat de timing juist is, en lees deze 10 redenen waarom het is prima als je niet weer in een relatie zijn geweest:

1. Wat, als andere mensen doen

Wat uw persoonlijke redenen voor het niet aangaan van een relatie alleen maar omdat je je bewust bent van andere mensen die hebben, dit betekent niet dat je zou moeten. Peer pressure kan een krachtige invloed hebben op mensen, maar laat dat je invloed, want als je dat doet, dan heb je waarschijnlijk niet een goed gevoel over jezelf na.


2. Het zal niet kort van tijd

Er is geen klok tikt en er is geen vaste leeftijd waarop u uw eerste rapport moet hebben gehad. Het juiste moment is wanneer de tijd rijp is voor u en niet eerder.

3. Het zal meer bijzonders

Iedereen is anders, maar de meeste mensen zou waarschijnlijk het erover eens dat als je te wachten voor de juiste persoon op het juiste moment, dan is de eerste keer zal het wel een beetje 'meer speciaal en intiem zijn. U krijgt slechts een eerste relatie in je leven, dus waarom niet wachten, en maken het een grote.

4. Relaties kunnen krijgen in de manier

Laat u niet misleiden door het romantische noties van geluk! Relaties kunnen rommelig en kan een grote afleiding zijn. Als je bezig bent op de universiteit of je begint aan een nieuwe carrière, dan is het misschien gewoon praktischer niet betrokken te raken in deze tijd, en er is niets mis met dat helemaal.

5. Als het voor de morele of religieuze redenen, dan moet je trots zijn op jezelf

Schaam je niet als je de relatie omdat je overtuigingen zijn geweest. Je moet trots zijn op jezelf om dat te doen, omdat ze zo'n overtuiging en vasthouden aan het, het toont een echte kracht van karakter dat de meeste mensen.

6. Je hebt meer vrijheid

Er zijn vele praktische redenen voor een verblijf te afstandelijk. Niet in het minst van deze is dat je kunt genieten als u alleenstaand bent. Er is niemand om te beantwoorden aan iedereen om tot een compromis; je kunt alleen je leven zoals jij dat wilt.

7. Je hebt meer geld dan je

Denk maar aan, elke cent die je vandaag verdient is van jou en jou alleen, te besteden als u wilt! Geloof ons, krijg je niet dat in een relatie!

8. Dit betekent niet dat je onaantrekkelijk bent

Zelfs niet beginnen te denken dat de reden waarom je niet in een relatie zijn geweest is dat het onaantrekkelijk is, of dat er iets mis is met je. Dit is gewoon 'peer pressure' weer aan het werk zijn kwade spreuk, dus negeer het, het is niet waar.

9. U mag gewoon nog niet klaar te zijn

Je moet alleen het aangaan van een relatie als je het gevoel van 100% comfortabel met het idee. Die tijd komt op verschillende tijden voor verschillende mensen en, voor sommige mensen, is nooit helemaal. So what?! Doe wat je gelukkig maakt!

10. Stop zorgen te maken over het en veel plezier

Heb je genoeg tijd om een ​​relatie te ervaren, dus geen zorgen te maken. Ondertussen, denk aan al de warmte die je mist! Argumenten, stress, het schoonmaken nadat iemand anders, met alles te delen. Vergeet niet, alles wat je ziet in relatie tot andere mensen is wat er gebeurt in het openbaar en wat het paar wil zien.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha