10 redenen waarom het goed is dat PIJNLIJKE voelt na de training10 redenen waarom het goed is dat PIJNLIJKE voelt na de training

Terwijl er een groot verschil tussen de pijn die je voelt na een goede training en de pijn van een blessure, geen pijn, betekent dit waarschijnlijk dat je niet hard genoeg werken! In de meeste gevallen, spierpijn na een training is een teken dat je lichaam hard genoeg wordt geduwd om een ​​verschil te maken, lees dan verder en ontdek waarom dat een goed teken kunnen zijn dan:

1. Het laat zien dat je lichaam zich aanpast

Wanneer u uit te oefenen hard, vooral als je nieuw bent bij het uitwerken zijn, dan bent u uw lichaam te vragen om dingen die ze gebruikt om te doen. Pijn na een training laat zien dat je je spieren hebben geduwd om hun grenzen en die ervoor zorgt dat ze groeien, zodat ze beter kunnen omgaan met dit nieuwe niveau van inspanning.


2. Het zal leiden tot een groter uithoudingsvermogen

Een ander onderdeel van dit proces van aanpassing is dat de volgende keer dat je het doet, de oefening zal het makkelijker zijn. Je lichaam is het leren omgaan met de nieuwe eisen die eraan worden gesteld en het verbeteren van de ademhaling en bloedcirculatie naar de spieren beter te voeden.

3. De spieren zichzelf herstellen en steeds sterker

Als je hard oefenen, veroorzaken ze microscopische schade aan de spieren. Dit is niets aan de hand, want je spieren zich herstellen, maar dit keer zal het sterker en duurzamer zijn.

4. Het zal u toelaten om verder te gaan de volgende keer

Als u een pijnlijke run vijf mijl op dit moment, dus de volgende keer dat je in staat zal zijn voor het uitvoeren van zes! Elke keer dat u op uw lichaam, past, om zo langzaam in staat om meer en meer uit te oefenen.

5. Het vertelt je wanneer te stoppen

De keerzijde van al dit goede nieuws is dat het pijn kan zeggen dat je te ver gegaan! Luister naar wat je lichaam je te vertellen en als de pijn ernstig is, het gemak een beetje af 'de volgende keer, omdat je waarschijnlijk niet klaar waren voor dat extra iets, na alles.

6. Het is een natuurlijke reactie uit te oefenen

Spierpijn veroorzaakt door trainingen staat bekend als DOMS of spierkater, en je kunt een paar dagen van te voren te nemen. Totdat de pijn is slopende, dan is het een volkomen natuurlijke reactie om te oefenen en het is niets aan de hand.

7. daling

DOMS kan worden ervaren door iedereen, zelfs iemand die elke dag werkt, maar is meer uitgesproken wanneer u start met het oefenen. Geef niet op, hoewel, omdat het niet de ernst te verminderen, wordt hoe meer je lichaam gebruikt om hogere niveaus van lichamelijke activiteit.

8. 'een teken dat uw conditie verbetert

De pijnen die een training volgen blijkt dat conditie verbeteren. Neem het als een goed teken, omdat, zoals ze zeggen, geen pijn, geen winst!

9. Het toont aan dat je gedaan hebt je hart iets goeds

Als je hebt gewerkt lang en hard genoeg om een ​​paar van de pijn in de spieren te krijgen, heb je je hart een workout te krijgen! Laten we eerlijk zijn, TV kan geen kwaad de volgende dag te kijken, maar geen van hen is om je hart pompen te krijgen.

10. Dit betekent dat je het verliezen van gewicht en het bereiken van spier

Wat een pijn in de spieren betekent dat je iets goed doet. De calorieën je hebt verbrand en afgezwakt spieren, dus achterover leunen en te ontspannen voor een tijdje '. Je moet trots zijn op jezelf!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   0
Juli- 5, 2015 | 04:15:28 | later 7 uur

Bedankt! Goede content.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha