10 redenen waarom een ​​onderwerp uw relatie kunnen verbeteren10 redenen waarom een ​​onderwerp uw relatie kunnen verbeteren

Argument in een relatie is niet alleen onvermijdelijk, is er veel bewijs om te suggereren dat het eigenlijk gezond. Wanneer je twee mensen samen, die op een andere manier was gegroeid en hebben verschillende ervaringen, zijn er gebonden aan een aantal meningsverschillen zijn, dus hier zijn tien goede redenen waarom je niet de argumenten zou moeten vrezen, en hier is hoe argumenten kan eigenlijk verbeteren van een relatie:

1. Argument is gewoon een andere vorm van communicatie

Constant, lelijke gevechten en ruzies is niet gezond, maar af en toe een verhitte meningsverschil is niets te vrezen. En 'veel beter te spreken van iets, in plaats van te negeren, zelfs als dit niet leidt tot een ruzie.


2. bevestigt zijn individualiteit

Een argument bevestigt dat je zowel individuen en niet bang zijn om zowel uw mening te uiten. Het is een goede zaak om twee standpunten in een relatie te hebben en te bespreken die mening poseren hulp zowel mensen om te groeien en te leren.

3. Het leert je hoe je tot een compromis

Bij het bestrijden van redelijk en de strijd voorbij is iets belangrijks, het kan je relatie te versterken door het onderwijzen hoe u het beste compromis te vinden. Een compromis is gewoon een andere vorm van samen te werken als een team en dat is wat maakt relaties laatste.

4. Bewijs dat je eerlijk bent met elkaar

Als u bespreken, dan ben je eerlijk bent en niet een van jullie is gewoon een stapje terug omwille van een vreedzaam leven. Het is nooit gezond voor een partner om volledig te domineren de andere en een eerlijk argument dient als een herinnering dat geen van beide partijen zal worden genomen voor verleend.

5. Het staat u om te begrijpen waar je verschillen

Een strijd om duidelijk de gebieden waarover zij het niet eens te definiëren en dit is een goede manier om geschillen die gebeuren in de toekomst te voorkomen. Het is een stuk beter voor een persoon om uit te komen en te zeggen wat ze niet bevalt, dan het zou zijn voor hen om te lijden in stilte.

6. Het kan helpen aanpakken van het conflict buiten de relatie

U kunt ook leren een aantal waardevolle lessen in conflictbeheersing uit je gesprekken met je partner. U kunt vervolgens die lessen te gebruiken wanneer u een geschil met collega's, vrienden of familie.

7. kun je je ware gevoelens te uiten

Hoewel het debat is niet iets dat iedereen wil, soms, het is de enige manier om u precies laten zien hoe sterk je je voelt over iets dat je partner. Het kan een manier om ervoor te zorgen dat uw standpunt is gehoord en kennis genomen van zijn.

8. Het kan een manier om de lucht te zuiveren zijn

Het is het beste om een ​​aantal dingen in het licht van de zon, en bespreek het goed; zelfs als je weet dat dit te doen zal leiden tot een gevecht. Maar als je dat doet, in ieder geval, de vraag zal niet gaan voor leeftijden en kunt u de lucht te zuiveren.

9. Kunt u beide kanten van de medaille

In een constructieve discussie, zonder beledigingen of bedreigingen, kunt u beide beter leren wat de ander denkt. Het is een manier om een ​​beter inzicht in de mening van uw partner te krijgen en om een ​​probleem te zien van beide kanten.

10. En 'groot, als je make-up

Een gevecht kan ook beide doen beseffen wat je hebt en hoe waardevol het is. De kus en knuffel, na een strijd, niet alleen om dingen te kalmeren, is ook een manier om te zeggen: 'Het spijt me' en 'wil niet opnieuw om je dat te praten'.

Denkt u dat de argumenten een relatie kunnen verbeteren?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha