10 redenen waarom de reis is GOED ADDICTION10 redenen waarom de reis is GOED ADDICTION

Er zijn veel dingen die je zou kunnen verslaafd raken, maar een verslaving die je geen kwaad zal doen op alle, het is een verslaving om te reizen. Het ervaren van andere culturen en leefstijlen is slechts een deel van de charme van de reis. Door te reizen, dan kunt u ook veel leren over jezelf. Reizen is waarschijnlijk een van de meest verrijkende en spannende avonturen die de meesten van ons het leuk vinden, dus laten we eens kijken naar waarom reizen is een goede verslaving te hebben.

1. Je wordt meer tolerant ten opzichte van andere mensen

Als er meer mensen verslaafd aan reizen, dan misschien zou de wereld een meer vreedzame plaats. Wanneer u een reis, kunt u verbaasd over hoe soortgelijke alle mensen werkelijk zijn. Sommige mensen hebben verschillende religies, leven verschillende levensstijlen, en hebben verschillende huidskleuren. Als het gaat om reizen werknemers, blijkt dat, ondanks al deze verschillen, onder de huid, zijn we allemaal gelijk.


2. Je wordt een veel veiliger

Wanneer je veel reist, zullen de dingen altijd fout gaan soms. Je mist een vlucht, zal je uit de trein op het verkeerde halte, of is verloren in een vreemde stad. En 'dan vind je dat je kunt omgaan met veel meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden, en ook u zult zien dat u de kracht die je nooit wist dat je had. Vinden dat je kunt omgaan met deze moeilijke situaties geeft je een gevoel van vertrouwen dat de reiziger niet alleen kon nooit begrijpen.

3. U krijgt om een ​​aantal 'verbazingwekkende eten!

De reiziger medewerkers krijgen het voedsel dat ze niet eens wist dat ze bestonden proeven! Elk land heeft zijn eigen specialiteiten en delicatessen en je krijgt om ze allemaal te proberen. Kauwen op kippenpoten in China, Downing of een slak in Frankrijk, kan iedereen het idee van voedsel de hemel niet, maar in ieder geval zul je in staat om te zeggen dat je gaf het een gaan!

4. Je leert om nieuwe vrienden te maken

Wanneer u op reis bent ze te ontmoeten en vrienden te maken met uw medereizigers, evenals de lokale bevolking in elk van uw bestemmingen. Het blijkt dat ze net zo geïnteresseerd in u, en waar je vandaan komt, hoe geïnteresseerd zijn in hen. Je krijgt honderden nieuwe en interessante mensen te ontmoeten, en u ook leren hoe gemakkelijk het is om nieuwe vrienden te maken.

5. Je leert hoe je meer flexibel te zijn

De reiziger werknemer leert dat zelfs de beste plannen gemaakt soms mis kan gaan. Wanneer u wordt geconfronteerd met een geannuleerde vlucht of een hotel om te voltooien, leer je om op te staan ​​en pas uw plannen als u wilt. De sensatie van het onverwachte is allemaal een deel van de reiservaring.

6. Het maakt je genieten van de dingen die je hebt

Onvermijdelijk zal de reiziger afhankelijk zijn van landen waar mensen zijn armer dan de mensen naar huis reizen, en die kan je beseffen hoe gelukkig je bent. Reist kan een gevoel van dankbaarheid te leren voor wat je hebt en u helpen uw problemen in een meer realistisch perspectief.

7. Het maakt je een betere planner en organisator

Mensen die reizen op grote schaal moeten goed in plannen en te organiseren geworden. Hoewel de romantische visie van de reis willen doen geloven dat je kunt gewoon opstaan ​​en gaan, de reiziger werknemer weet dat je nog nodig hebt om het te krijgen check-in tijd en hebben een plek om te verblijven wanneer u op uw bestemming aankomt!

8. U bent een stuk interessanter geleden

Je zult nooit een tekort aan een verhaal te vertellen als je veel reist. U zult zijn plaatsen die andere mensen nooit geweest, mensen die hun verbazingwekkende verhalen gedeeld hebben ontmoet, en je hebt andere plaatsen die hebben gezien alleen op tv gezien. Je zult merken dat je nooit iets te zeggen weer verloren!

9. Wees niet bang om vreemden te praten

Veel mensen vinden het moeilijk om vreemden te benaderen en aan mensen die niet weten te vertrouwen. Zelfs als je alleen reizen, zal je nog steeds vreemden vragen voor een routebeschrijving op keer, en misschien zelfs om hulp te vragen. Die reis leert u is dat de meeste mensen in de wereld zijn perfect mooi en vriendelijk, en het is slechts een paar die je niet kunt vertrouwen.

10. u geen spijt van steeds een verslaafde reizen

Zoals verslaafd aan de weg is niet iets wat je nooit terug te kijken met spijt; Het is iets dat je altijd trots te bereiken zal zijn. Als je krijgt de mogelijkheid om te reizen, pak het dan met beide handen. Het kan beangstigend zijn en kan duwen uit je comfort zone, maar dit is een kleine prijs om te betalen voor de ervaring van een mensenleven.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha