10 redenen voor het reizen met een vriend voor het huwelijk MET HEM10 redenen voor het reizen met een vriend voor het huwelijk MET HEM

Als je de kans hebben om te reizen met je vriendje voordat je gaat trouwen, spring dan in dat geval, want het is de beste manier om echt te weten te komen wat het is. Krijg je te zien hoe het eruit ziet onder druk, zoals het omgaan met onbekende situaties en ontdek hoe het is om met hem te leven 24 uur per dag. Dus reserveer uw vakantie nu, voor het binden van de knoop, want hier zijn tien goede redenen waarom je zou moeten:

1. Traveling kan brengen het beste en het slechtste in mensen

Hoe meer mensen je laat op vakantie gaan, en dat kan brengen, zowel de goede en slechte in mensen. U kunt hem met zijn hoede te zien zal zijn en dat ofwel kon bevestigen het ergste angsten of cement uw liefde voor hem.


3. Je zult in staat zijn om te zien hoe anderen te behandelen

Hij knipte met zijn vingers en de obers klagen de hele tijd of hij is meer tolerant en geduldig? Sommige mensen gedragen zich ontstellend op vakantie, omdat ze denken dat niemand zal ze te zien. Het is een goede manier om een ​​foto van zijn ware persoonlijkheid te krijgen.

4. U zult zien hoe hij omgaat met zijn uit zijn comfort zone

Als je ver van huis reizen, wordt u in een onbekende omgeving en zonder de gebruikelijke ondersteunende netwerk. Dit toont aan hoe goed hij omgaat met lastige situaties en ook hoe goed je samenwerken als een team.

5. U vindt meer informatie over zijn gewoonten vinden

Wanneer u de nabijheid van een hotelkamer te delen met iemand die je zal zeker krijgen om hen beter te leren kennen. U krijgt ook om al zijn persoonlijke gewoonten en een aantal van hen kan komen als een beetje 'een verrassing!

6. U zult zien hoe u reageert onder druk

Vliegtuigen te laat komen, de kamers zijn niet altijd up en waarschijnlijk vergeten om een ​​paar dingen te brengen, dan is het nu de tijd waar je echt zien hoe je reageert als er iets misgaat. Het zal veel beter zijn om uit te vinden nu dat hij een kort lontje die vinden na de trouwdag.

7. Je begrijpt hoe vrijgevig is echt

Een vakantie is een goed moment om uit te vinden hoe vrijgevig hij is. U kunt kijken om te zien hoe hij royaal tips en hoe hard je onderhandelen beneden de prijs met de leveranciers. U kunt ook in staat zijn om haar reactie te peilen naar die minder geluk dan hij, als bedelaars.

8. Je zult ontdekken hoe avontuurlijk u

U vindt er ook als hij bereid is om nieuwe dingen te proberen. Wil je proberen de lokale keuken en leren een beetje 'van de taal? Of zal hij rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde McDonald en klagen dat de lokale bevolking het niet begrijpen?

9. U leert meer over zijn sympathieën en antipathieën

Met geen werk voor hem te bezetten, zult u daadwerkelijk in staat zijn om te leren wat ze willen doen met zijn vrije tijd. Als hij zo avontuur vol actie, of is gelukkiger dutten op het strand? U vindt er ook op hoe goed hij is om compromissen te sluiten, wanneer je wilt om verschillende dingen te doen van hem.

10. U zult ontdekken als het je gek zal maken!

Een vakantie van twee weken is verre van een leven, maar het biedt een uitstekende gelegenheid om te beslissen of je echt kan leven met deze kerel. Dus, als u vindt dat als je thuis komt, blij dat het is allemaal over, je gaat een heleboel ernstige ziel zoeken te doen je bent!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha