10 Redenen voor eventuele lang ben je al SOLE10 Redenen voor eventuele lang ben je al SOLE

Als je alleen al voor een lange periode van tijd, kunt u in de verleiding om een ​​zelf-kritiek te maken en analyseren waarom je nog steeds single. Je kon ofwel groeien echt wanhopig, koop een fles wijn, en de vraag stellen: "Hoe ik in de wereld ben nog steeds vrijgezel ??"; of u kunt een kopje koffie bereiden en antwoord geven op de vraag zo cool, gecomponeerd en objectief.

Het antwoord is nog steeds hetzelfde, natuurlijk: gewoon niet weten.


Hmm. Zorgwekkend.

Er is geen zorgen te maken, dat wel. We hebben er allemaal geweest; alle vroegen we dezelfde vraag, en we waren allemaal geconfronteerd met hetzelfde antwoord in doodsangst dat is niet echt een antwoord, maar het is genoeg om ons door de nacht. Bijna.

Maar goed, wat is het

echt

antwoord dan?

Nou, eigenlijk zijn er 10 mogelijke antwoorden. Dus voordat je je vrienden te bellen om middernacht, om te zoeken naar een antwoord, kijk op onze 10 mogelijke redenen heb je voor een lange tijd één geweest.

En als ze niet aan uw behoeften te voldoen, aarzel dan niet om je vrienden te bellen.

Bij voorkeur niet om middernacht, maar, want het zal u vertellen dat is waarom je nog steeds single.

1. Hebt u een negatieve mentaliteit ontwikkeld

De waarheid is dat zeer weinig van ons te krijgen, samen met negatieve mensen. Oké, het is binnen de rechten van alle te klagen over dingen van tijd tot tijd, maar als je het type persoon die letterlijk klaagt

alles

je gaat vinden het moeilijk te vinden en behouden van een man. De waarheid is dat de negativiteit is ontmoedigend; vooral als je op een datum, de man wil een beetje 'van positiviteit en enthousiasme zien. Je wilt niet om te horen dat je denkt dat de wereld eindigt in 2020, en als hij niet wil dat het zou zijn.

2. Prioriteren van uw Love Life

En "het werk van de dominante kracht in je leven? Misschien de sportschool is uw meester en zijn familie voorrang hebben altijd vóór alles? Dit is allemaal goed en wel, maar uiteindelijk betekent dat je te laat met de dating spel zijn. Terwijl iedereen anders aan de hand 5 data per maand, om samen te wonen en te trouwen, je het raken van de dating scene om de zes maanden en je bent niet te bellen naar de man terug omdat je de tijd verloren. Hmm, beter beginnen met het maken meer tijd voor de dating scene.

3. Je gelooft dat je het niet waard

Ben je echt blij dat je vrienden liefde gevonden hebben in hun leven. Aww, ze dit echt verdiend, hebben ze niet gedaan? Hij draait zich om naar jezelf te kijken, en je een of andere manier geloof gewoon niet verdienen een man zo groot als die welke zijn toegekend. Maar waarom zou je dat niet doet? Natuurlijk verdient je een geweldige vent! Geloof in jezelf en je vele kwaliteiten, en u zult versteld staan ​​wat er gebeurt is.

4. u op zoek bent naar Too Hard

Als u een actief liefde als een jager, gaat u niet te vinden. Het hou gewoon kan niet worden gevolgd als een kat vermist; Hij moet u te vinden. Het is een cliché, maar het is waar. Ik heb gezien te veel meisjes gaan door honderden data dating sites, proberen om de een te vinden. Het is gewoon het aftappen.

Natuurlijk kun je niet eens zitten werkeloos wachten voor de liefde om te kijken door het raam. Om de juiste balans te krijgen, kan het willen sociaal te zijn, om eruit te komen en mensen te ontmoeten. Maar niet toon jezelf te wanhopig.

En zeker niet uw drankje op een hete kerel "bij toeval" morsen voor te zeggen: "We moeten zielsverwanten."

5. zorg te veel over individuele kwaliteiten

Ik hou niet van de manier waarop de datum praat graag over voetbal? Misschien niet genoeg te lachen of hou je haar ook? Nou, het is echt een groot probleem? Relaties reden - vooral huwelijk - succes hebben de kwaliteit van het verslag, in vergelijking met de kwaliteit van hem of haar. Oke, dus hij had geen manier van het gezond verstand, maar op de lange termijn dit iets wat we lachen zou kunnen worden, in plaats van het ontwikkelen van geërgerd. Wees bereid om het risico te nemen.

6. U gebrek aan zelfrespect

Wat we hiermee bedoelen is dat je niet genoeg respect om grenzen te stellen. Als je nog nooit hebt gehad relatie eindigde als een ramp, kan het zijn dat je niet genoeg om de jongen te stoppen zijn geweest en kon hij "de regels overtreden", die steevast links emotioneel gewonde en afgevoerd. En omdat dit, is het nu vinden het moeilijk om een ​​niveau van vertrouwen sterk genoeg om een ​​man terug te laten bouwen. Om dit te overwinnen, kunt u grenzen en normen te creëren. Vergeet niet dat verdient te worden behandeld met liefde en respect.

7. Je hebt Bindingsproblemen

Mensen die betrokkenheid kwesties niet geneigd zijn om te beseffen dat ze betrokkenheid kwesties, en wanneer u drukt op hen, krijgen ze defensief. Maar je moet een kijkje terug te nemen naar je verleden relaties en uit te vinden hoe lang ze waren. Als ze waren allemaal minder dan zes maanden, is er zeker iets mis. En als een van hen was meer dan een jaar, moet u het rapport te analyseren en uit te vinden als je altijd op zoek naar een uitweg en was extatisch toen hij eindelijk voorbij was.

8. U bent te veeleisend

- Hou je van hem?

- Nee ..

- Hoe zit het met de andere daar?

- Ben je gek?!

- Nou, hoe zit het met die vent daar, de een met de baard.

- Kom op, ik ben hier te eten.

Convo als dit klinkt bekend, het is waarschijnlijk omdat je alleen sinds de jaren zeventig zijn geweest. In plaats van op zoek naar Mr Right, waarom niet gewoon open je geest een beetje 'en bereid zijn om kinderen die niet overeenkomen met je ongelooflijk hoge normen te overwegen?

9. U bent te onafhankelijk

Ja, onafhankelijke vrouwen zijn geweldig. We houden van hen! Helaas, mensen zijn bang voor hen. Niet alle jongens, natuurlijk. Maar de mensen willen worden bemoederd door ons vrouwen, en als je te veel van een vrije vogel die niet in staat is om al uw aandacht aan hen bent, zouden ze willen benaderen. Triest maar waar.

10. Je bent te slim

Dit is deprimerend, maar in sommige gevallen is het waar. Mannen houden gelijk te hebben, en als je hebt gelijk vaker dan ze zijn, zijn niet van plan om het te willen. Je weet wel, als je het soort meisje die ze kunnen presenteren in het bijzijn van hun vrienden, uit te leggen hoe ze zijn gewoon verkeerd over een onderwerp, het gaat om hun ego te kwetsen, misschien wel onherstelbaar.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha