10 REDENEN VAN KRACHT stoppen met eten van fast food10 REDENEN VAN KRACHT stoppen met eten van fast food

Waarom is fast food ongezond? Hoe om te stoppen met het eten van fast food? Wist u dat obesitas is de tweede alleen aan het roken als een vermijdbare doodsoorzaak in de Verenigde Staten? Dit is slechts een reden waarom je niet moet eten snel of junk food. Voeg daarbij de vele andere gezondheidsrisico's in verband met fast food, samen met de overweging van het welzijn van dieren, ook, en je hebt een goed punt om te ontsnappen aan de hamburger gewrichten en andere punten van junk food te blijven. Hier zijn tien goede redenen om te stoppen met het eten van fast food:

1. Voedselhygiëne

Niet iedereen die in fast food restaurants werken is zo voorzichtig hygiëne basisvoedsel, zoals u waarschijnlijk zijn. Hoe kun je er zeker van zijn dat u uw handen te wassen voor het bereiden van voedsel of gereedschap gebruikt schoon zijn? Het is niet ongewoon om te lezen van de fastfood die werden gesloten als gevolg van slechte hygiëne, en dat alleen degenen die zijn gevangen genomen!


2. Lage prijs betekent lage kwaliteit

Waarom denk je dat sommige fastfood kunnen verkopen hun voedsel goedkoop? Ten eerste omdat ze de goedkoopst mogelijke ingrediënten. Dit betekent dat burgers, met zeer weinig vlees, salades en hamburgers verdord sandwiches dat er meer lucht in hen dat brood! Dit betekent dat het zeer beperkte voedingswaarde en een belasting zout toegevoegd, wat smaak te creëren.

3. Bevordert voorwaarden van dierenwelzijn slecht

De constante druk die uit boeren uit fast food restaurants, tot lagere prijzen bevordert de noodzaak om de wrede methoden van intensieve landbouw. Factory landbouwhuisdieren worden gedwongen in erbarmelijke omstandigheden te leven. Ze worden vaak gevuld met chemicaliën om de groei van infecties vergroten en te bestrijden en deze stoffen kunnen worden overgedragen naar uw voedsel.

4. Je weet niet wat er in je eten

Je hebt echt geen idee van wat er gebeurt in uw fast food, maar de meeste ketens en zelfstandige detaillisten op zoek naar lage prijs en duurzaamheid. Dit betekent dat het vlees goedkoopste, zoals teruggewonnen vlees, dat vlees dat mechanisch wordt teruggewonnen uit het karkas tenslotte de goede vlees werd gebruikt. Het vlees is dan vaak kunstmatig gekleurd, kunstmatig gearomatiseerd en bevat grote hoeveelheden kunstmatige conserveringsmiddelen.

5. Het kan depressie bij jongeren veroorzaken

Vanwege alle hormonale veranderingen die plaatsvinden in het lichaam van een tiener, ze hebben behoefte aan een gezond dieet om stemmingswisselingen en gedragsproblemen te voorkomen. Tieners die eten meer junk food dan verse voedingsmiddelen zijn bijna 60% meer kans om te lijden aan een depressie.

7. Het kan het risico van nierziekte vergroten

De reden frieten zijn zo verleidelijk is omdat ze enorme hoeveelheden sterk bewerkte zout dat speekselvloed verhoogt en zelfs leidt tot een verlangen bevatten. Het hoge gehalte aan zout en vet chips verhoogt de bloeddruk en beïnvloedt de werking van de nieren.

8. Het kan functioneren van de hersenen beïnvloeden

In een studie uitgevoerd door het tijdschrift 'Brain Behavior and Immunity', vonden de onderzoekers dat een week van het eten van junk food was genoeg om het geheugen van ratten aantasten. Er wordt aangenomen dat de slechte vetten in fast food vervangt gezonde vetten in de hersenen en verandert daarmee hersenfunctie.

9. verhogen het risico op hart-en vaatziekten

Dit is waarschijnlijk niet als een verrassing, maar te veel fast food verhoogt het risico op hart-en vaatziekten. Junk food bevat hoge niveaus van cholesterol en triglyceriden, die zich ophoopt in het lichaam na verloop van tijd en zal uiteindelijk leiden tot problemen van obesitas en hart.

10. Verhoging Cancer Risk

Fastfood bevatten veel vet, suiker en zout, wat kan leiden tot een verhoogd risico op kanker. Studies hebben aangetoond dat er een rechtstreeks verband tussen de hoeveelheid vet, gefrituurd voedsel mensen eten en de incidentie van kanker.

Je hebt een aantal andere redenen waarom we moeten stoppen met het eten van fast food?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha