10 REDENEN prachtig om te leren van jezelf te houden10 REDENEN prachtig om te leren van jezelf te houden

Iedereen heeft slechte dagen, zonder de wil van ons de goeden zouden herkennen? Dit moet een reden voor u om de schuld niet, bekritiseren of haat je, maar soms is dat hoe we ons voelen. Te dik, te mager, doodlopende baan, zonder werk, is het gemakkelijk om naar beneden te voelen over jezelf op keer ... Als u een van de dagen, of zelfs weken, op deze manier, neem dan even de tijd om deze tien redenen lezen waarin je moet de persoon die houden van:

1. haten zichzelf, lost niets op, maar jezelf te houden zal je gelukkiger te voelen

Een goede reden om zich niet te haten, maar de liefde, is dat negatieve emoties geen goed zal doen. We hebben allemaal dingen over onszelf dat kon doen met een beetje 'verbetering en we hebben allemaal spijt, maar je moet ze opzij zetten, laat ze gaan en zich richten op wat je wilt over jezelf voordat je kunt beginnen om te gaan met dingen die niet te doen je wilt en ze te veranderen.


2. Er is niet zoiets als een persoon met het etiket 'perfectie'

Niemand stoppen met leren en groeien. Als ze denken dat ze hebben, dan zijn ze bedriegen. Het feit dat je in staat om de dingen over u te identificeren die u wilt wijzigen zijn is een grote reden voor een feestje op zich. Dit betekent dat ze leven en hebben de ambitie, dus hem niet bekritiseren.

3. hou van jezelf is het gebod van God of van een 'recht' krachtig leven

Een andere reden om te leren van jezelf is dat het Gods commandment.'Love uw naaste als uzelf '. Hou van jezelf kun je op eigen benen te staan. Iedereen heeft behoefte aan liefde in hun leven, dus waarom niet beginnen met jezelf te houden? Als je een lange, harde kijken naar jezelf, zul je al snel merken kwaliteiten in je dat je kunt liefhebben en bewonderen, zodat u, start vandaag!

4. Je bent een one-off

Volgende reden om te leren van jezelf is dat je bent een van een soort! Je bent anders dan iedereen anders, het is waar, maar niet iets om af te krijgen. Er is geen punt in het proberen om andere mensen te emuleren, om uw uniciteit te vieren, in plaats daarvan. Zelfs sommige van die dingen die je niet wilt u een deel van wat maakt je speciaal. Vergeet niet dat.

5. Liefde en accepteer jezelf geheel en volledig, en hoe meer mensen zoals u

Daarom de volgende je moet leren van jezelf te houden is dat je sympathieker zal maken. Als je van jezelf houdt, ze stralen een soort van vertrouwen en welzijn dat andere mensen willen om rond te zijn. Niemand wil te veel tijd met iemand die constant draait zich naar beneden te brengen, zodat je het zelf bouwen en je zult merken dat je meer vrienden zal maken.

6. jezelf houden brengt u succes

Succes komt makkelijker om liefhebbers en zelfhaat is een self-fulfilling prophecy. Als je tegen jezelf zeggen altijd dat je niet iets kunt doen, dan is het nooit zal, zo psych jezelf, geloof in jezelf, en dingen beginnen te gebeuren.

7. Je bent slimmer dan je denkt

De meeste mensen zijn veel intelligenter dan krijgen ze krediet voor, gewoon niet geloven. Vergeet niet dat je weet dingen die anderen niet, maar je kunt een expert op elk gebied zijn. Wees trots op wat je niet kent en de liefde voor het zelf.

8. Als je van jezelf houdt, kun je anderen helpen veel efficiënter

Een andere reden om te leren van jezelf is dat je in staat om anderen te helpen beter. Laat het me uitleggen ... Als je van jezelf houdt, moet je eerst omgaan met jezelf. Dit is niet egoïstisch helemaal, maar praktisch. Denk veiligheid praten over een luchtvaartmaatschappij; je je zuurstof masker op en vervolgens anderen helpen. Houden van jezelf maakt je een beter mens en stelt u in staat om anderen te helpen veel efficiënter ook.

9. U stoppen met proberen om anderen te behagen en zal vrijer en gelukkiger geworden

Stoppen met proberen om anderen te behagen en breng een leuke tijd u in plaats daarvan. U hoeft niet in concurrentie met iedereen, het maakt niet uit. Waar het om gaat is je geluk en dat is wanneer je begint te houden van wie je werkelijk bent. Als iemand kritiek of rechters u, dus luister naar hen pas nadat je hun 'certificaat van perfectie' hebben bewezen.

10. Als je van jezelf houdt, kun je anderen lief

Hou van jezelf en je zult beginnen te houden en verzorgen van andere mensen om je heen in een geheel nieuw licht. Zij hebben ook hun gebreken en tekortkomingen, net als u, en wanneer je leert om hun gebreken en onvolkomenheden houden, zal je beginnen om te leren van andere mensen fouten ook liefde.

Nou, er zijn vele andere redenen om te beginnen met jezelf houden ...

Wat zijn uw gedachten over het? Aarzel dan niet om te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha