10 redenen om VRIENDEN laten gaan belasten10 redenen om VRIENDEN laten gaan belasten

Zo hard als het kan zijn om te accepteren, niet allemaal vrienden zijn goed voor je, en soms moet je laten gaan van vrienden die slepen je naar beneden. Dat klinkt misschien een beetje 'egoïstisch, maar het is echt niet, want we hebben een verantwoordelijkheid om ons tot ons geluk, maar ook een verantwoordelijkheid om anderen. Als je een vriend die houdt je terug, of gewicht, hier zijn tien redenen die suggereren dat het nodig kan zijn om deze moeilijke beslissing om hen te laten gaan nemen.

1. Vriendschap is alles over zijn toestand

Als je merkt dat je altijd doet wat je vriend wil doen en niet het gevoel dat je kunt praten en vragen u om dingen die je wilt doen, dan is uw vriend is het controleren van je en dat is nooit een goed teken. Vriendschappen zijn een twee-weg ding, niet een one-way street.


2. Als je haar echt nodig hebt, ze is nooit rond

Een goede vriend zal u helpen in moeilijke tijden en om er voor je als je haar nodig hebt. Als je vriend lijkt te verdampen als je echt uw hulp nodig, maar nog steeds verwacht om alles te laten vallen als hij je nodig heeft, dan is dit een teken van een vriendschap die is ernstig uit balans.

3. je nooit echt horen wat je zegt

Als je niet zeker kan zijn als een persoon echt aandacht te besteden aan wat je zegt, dan is die persoon is niet zijnde een goede vriend om u te allen. Waarschijnlijk een van de meest waardevolle dingen kan iedereen voor een vriend te doen is om te luisteren en een goed klankbord. Als er niets anders, het is respectloos niet goed om een ​​vriend te horen en laat zien dat deze persoon niet serieus nemen van de vriendschap.

4. Wij verwerpen uw ideeën

Een vriend moet iemand die raadt u aan om goed te doen en volg je dromen. Zij kunnen niet altijd met je eens, en soms hebben een aantal constructieve bijdrage voor u, maar ze mag nooit gewoon ontslaan uw ideeën uit de hand. Een vriend moet iemand die je helpt te groeien, niet terug te houden zijn.

5. Zij zijn te plakkerig geworden

Als je rond gaan voor een kopje koffie en ze dringt erop aan dat je er voor het weekend, dan is dit een vriend die steeds te afhankelijk van jou. Vriendschap moet niet je het gevoel alsof je gevangen in een ongelukkig huwelijk, verbonden door een partner plakkerig. Vriendschap moet meer ontspannen dan dat, en je moet nooit het gevoel onder druk gezet om langer je echt wilt blijven.

6. Ze maken een drama uit het niets

Een vriend die lijkt te kunnen draaien op u, de domste kleine dingen, is niet ieders vriend. Sommige mensen lijken hun kicks uit het niets op een onderwerp te maken en je kunt gaan van je beste vriend, de slechtste mens leeft, in tien seconden plat. Dit soort vriend is echt gewoon te veel hard werk te maken van de vriendschap is de moeite waard.

7. Ze jaloers

Als je een vriend die jaloers op je vriendjes wordt of vriendinnen de andere, dan zijn we altijd in het rijk van een ernstig probleem hier! Niemand houdt ervan om het gevoel dat ze werden gelost, of uit te sluiten, maar je hebt alle recht om uit te gaan met andere mensen soms. Als dit klinkt als een van zijn vrienden, dan laten gaan zou een goed idee zijn.

8. Ze hebben geen geld

Dit is een moeilijk om te spreken zonder klinken erg hard en egoïstisch. Natuurlijk moet u helpen een vriend in nood, of om een ​​groter aandeel te betalen als ze een beetje 'een tekort aan geld, maar je moet rekening-courantkrediet advies van een vriend niet worden! Als het voelt alsof ze worden gebruikt voor geld, dan moet je echt een einde aan het lenen van geld, of onmiddellijk einde aan de vriendschap.

9. Hebben ze demotiveren

Sommige mensen willen hun onvrede te delen door het maken van hun vrienden ongelukkig. We hebben het over de eeuwige pessimist wie je afvoer van al je ambitie, motivatie en energie, simpelweg omdat ze er geen hebben zichzelf. Als je elke vergadering verlaten met je vriend zich helemaal ongemotiveerd, dit is een andere goede reden om de banden met hen te snijden.

10. Heb je niet echt hen graag meer

Je kunt gewoon te groot voor iemand geworden en ik voel dat het tijd is om in een andere richting verder te gaan. Gewoon omdat je weet dat een persoon en je hebt vrienden met hen voor enige tijd, betekent dit niet, moet je vrienden voor altijd. Het is heel belangrijk dat wij allemaal vrienden die ons inspireren en met wie we vriendschap delen op gelijke voet te hebben. Het kan erg moeilijk zijn om uit te trekken van een vriend die naar beneden is met een gewicht van je, maar je moet doen wat goed voor u is, zo voorzichtig als je kunt

Wat is echte vriendschap voor u?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha