10 redenen om trots te zijn en de liefde kleine borsten SIZE10 redenen om trots te zijn en de liefde kleine borsten SIZE

Hij zucht diep als je ziet hoe diep decolleté van een beroemdheid? Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn als je borsten waren groot en jaloers op je vrienden beter uitgerust? Wedden dat je dat doet, als je bh-maat is de eerste letter van het alfabet. Maar je hebt gelijk om te lijden? Nee Kleine Tieten zijn vaak beter dan de grotere en hier is waarom:

1. U kunt genieten van meer sporten

DD waren niet bedoeld om deel te nemen in het volleybal. In feite, sommige eigenaren zijn trots op de cupmaat dat de meesten van ons dromen van toe te geven dat sporten zoals volleybal is onmogelijk voor hen. Ze zijn gemakkelijk te zien waarom - ze kunnen niet samen te stellen hun handen. Ook denken over joggen met grote tieten.


2. Le Bras zijn goedkoper

Het is een eenvoudige regel van kwantiteit, immers; weefsel meer je gebruikt, hoe meer geld ze vragen. We hebben ook de moed om te zeggen verschillende beha modellen is groter in de boob afdeling kleiner, maar dit is natuurlijk niet, betekent dit dat vrouwen met grote borsten moeten kiezen tussen een paar saaie oude beha's.

3. U kunt slapen op je buik

OK, dit geen universeel probleem van eigenaars van DD, maar het is heel gewoon. In essentie betekent dit dat met kleine tieten heb je een slaaphouding om uit te kiezen, en velen zijn van mening dat het de beste positie. Onder andere dingen, kunt u om te ervaren wat zij ervaren vrouwen grote kist als je zwanger en dan borstvoeding. Geniet ervan zolang het duurt, of niet doen. Velen niet.

4. U kunt een kleiner gebied te masseren en hydrateren

Borsten nodig zorg en bijstand vergt tijd. Als u een A of B, zal het minder tijd in beslag nemen, als je een D; Het is zo simpel als dat. Als u liever uw tijd en op verschillende manieren te besteden door te wrijven cacaoboter binnen, wees trots op uw kleintjes.

5. Heeft u borsten classic

Eerlijk gezegd, hoeveel beroemde schilderijen die je kunt bedenken met vrouwen grote borst? De aantrekkingskracht van de koolmezen lijkt een zeer modern concept. De ouden wisten beter, wist dat de hoeveelheid is niet van dezelfde kwaliteit. Denk aan de legende dat de grote glas champagne werd gemodelleerd op de borsten van Marie Antoinette?

6. Zwaartekracht is zoeter

Dit is misschien wel het belangrijkste voordeel van de schoonheid kleine borsten en wij oprecht voelen voor de dames met de Democraten die ze nodig hebben om twee keer zo veel moeite om het behoud van hun borsten ziet er goed uit te doen. Zwaartekracht is een kracht simpel: trek wat dichter bij de grond. De zwaardere dit iets is, hoe eerder we toegeven aan de zwaartekracht. Je ziet wat we krijgen bij? Met kleine tieten een beha de hele dag is geen noodzaak.

7. Mijn rug doet geen pijn

Nou, je zou kunnen, als u gezondheidsproblemen met de rug, maar het punt is dat kleine borsten geen invloed heeft op het. Denk je dat we overdrijven? Nee. Sommigen van ons die de vreugde van het moederschap hebben ervaren zeggen dat de slechtste ervaring was toen die kleine borsten kreeg gevuld met melk en begon terug stam. Serieus.

8. U krijgt een beter beeld van je voeten

Dat is als u uw voeten te kijken, natuurlijk, en in het geval van hoe je je schoenen te binden aan een snelle, gemakkelijke werk. En 'alsof mannen met sixpacks met het fundamentele verschil dat grote borsten zijn oneindig veel aantrekkelijker dan een sixpack natuurlijk. Nog, het leven makkelijker met de beker A.

9. Het is niet gemakkelijk vinden van de plekken waar je niet kunt zien

Nogmaals, het heeft te maken met het bovenaanzicht maar een lastiger. Rondborstige dames hebben gedeeld hoe irritant het kan zijn om een ​​plek van voedsel te krijgen onder het rek en niet in staat zijn om te zien pas veel later. Dit wil niet zeggen dat vrouwen meer eten wanordelijk grote kist, dit is om te zeggen dat als je een vlek op je buik in staat om onmiddellijk te zien, dat is alles zal zijn.

10. Het is gemakkelijker om van klein tot groot

En 'beetje' alsof kort tegen zijn hoog: een kleine vrouw kan krijgen op hoge hakken en een gevoel van wat het is om hoog. Vice versa is niet mogelijk, helaas. Tenzij we het over cosmetische chirurgie, en we zijn niet; is het makkelijker om grote borsten die extra stof die u niet wilt betaald te krijgen. Hoe? Zie boven - met een baby.

Alle borsten maten zijn prima, zolang je liefde en accepteer jezelf zoals je bent. Aan het eind van de dag, als iedereen gelijk was, zou het leven erg saai zijn, is het niet ?!

Kunt u denken aan een andere afweging van kleine borsten?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha