10 redenen om te beginnen met dingen die je gelukkig maken voordat zijn te oud te doen10 redenen om te beginnen met dingen die je gelukkig maken voordat zijn te oud te doen

Het moeilijkste om te weten wanneer je een beetje 'groter is dat je weer met spijt op zoek bent. Als je je leven als een reeks "bijna klaar", "zou kunnen hebben 'en' ik zou krijgen 'soort zinnen, kun je niet terug te gaan en dingen te veranderen. Niemand van ons willen denken over ouder worden, maar het komt voor ons allemaal, dus maak er het meest van het leven terwijl u kunt zo belangrijk is. Soms zijn we zo druk op zoek naar anderen, dat we vergeten om te kijken na ons, dus hier zijn tien goede redenen waarom je moet beginnen met het doen van de dingen die je gelukkig maken, voordat het echt te laat:

1. Je leeft maar een keer

Je krijgt maar één kans op het, om het beste van te maken, maar het is mogelijk. U zult fouten maken en er zullen goede tijden en slechte tijden, maar zonder het te willen klinken deprimerend, de klok tikt voor ons allemaal, de tijd is het enige dat we niet kunnen kopen.


2. Tomorrow Never Comes

Er is geen morgen en geen gisteren, is er slechts nu en vandaag. Met andere woorden, je kunt het verleden niet veranderen en we kunnen de toekomst niet voorspellen, dus als er iets is wat je wilt doen, doe het vandaag. Er zal geen betere tijd!

3. Stap uit je comfort zone

Ga uit je comfort zone, neem wat kansen, dingen die je gelukkig maken nu doen, terwijl je nog jong genoeg om terug te stuiteren als er iets misgaat. Hoe ouder je wordt, hoe minder kans dat ze iets nieuws te proberen, dus nu is het tijd om het te doen!

4. De tijd voor de mensen die je liefde

De tijd verstrijkt voor iedereen, uw vrienden en familie inbegrepen. Zorg ervoor dat je tijd met hen doorbrengen, vooral kinderen, geen tijd, geen kinderen meer.

5. Denk na over wat je levensverhaal gaat worden

Stel je voor dat je het maken van een film van je leven. Wat gaat het worden? ... Een verhaal van avontuur, een liefdesverhaal, of misschien een ontroerende verhaal van vrijgevigheid en vriendelijkheid? Of bent u van plan om iets aan je kleinkinderen te vertellen hebben? Doe dingen die je nu gelukkig maken!

6. Is het goed te egoïstisch zijn van tijd tot tijd

Er is geen reden waarom het zelf soms niet mag bederven, dus ga op die reis die u al hebt gedroomd of probeer parachutespringen, als je wil. Hou van jezelf zoveel als je houdt van anderen is wat gaat u de ervaringen die herinneringen zijn gemaakt van geven.

7. Niet verstrikt raken in de race

We moeten allemaal om geld te verdienen, maar je kunt het niet meenemen. Maak de leukste tijden en laat de rat race moet van tijd tot tijd. Je zou het grootste deel van je leven werken, maar je moet nog steeds om tijd te maken voor de dingen die je gelukkig maken. Vergeet niet om plezier te hebben en te spelen.

8. U bent niet te oud!

Kom op, dan kunt u een paar pijn en pijn in de ochtend, maar we allemaal dat. Hoe om uit bed te komen en doe die dingen die je weet dat je gelukkig maken!

9. Het bestuur is te laat

In zekere zin zijn we geconditioneerd om te denken dat we moeten hard werken en sparen voor het pensioen; en dat de raad van bestuur is de periode van ons leven, als we alle vrije tijd die we nodig hebben om onze belangen na te streven, we dingen die ons gelukkig maken en nemen hobby doen. Laten we eerlijk zijn, als u deze leeftijd bereikt, wilt u waarschijnlijk een rust! Dan proppen alles wat je kunt nu, wacht niet voor het pensioen!

10. Om ten volle te leven leven, ongeacht uw leeftijd

We houden niet van stereotypen, maar het grootste deel van het genieten van verschillende dingen op verschillende leeftijden. We spelen als we de kinderen, we rebel als we tieners we ontspannen als we met pensioen gaan. Power to the sky duiken oma's die er zijn, maar voor de meesten van ons, moeten we wat we kunnen als we doen, omdat we maar een keer die leeftijd.

Wij hopen dat u deze gedachten een beetje 'motivatie en dat je nu genoeg redenen om te beginnen met de dingen die je gelukkig maken doen.

Gelukkig blijven en genieten van het leven!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  0   2
Augustus 16, 2015 | 22:34:53 | later 2 uur

Het eens zijn

  2   1
Augustus 17, 2015 | 06:12:14 | later 10 uur

Ik won moedigde me zo lang om te beginnen met het doen van de dingen die me gelukkig maken! Dank je wel, lieve!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha