10 redenen om meer tijd doorbrengen in de zon en de natuur10 redenen om meer tijd doorbrengen in de zon en de natuur

Wist u dat de uitgaven te veel tijd binnenshuis is slecht voor je? Ja, het is slechts een mythe bestaat uit ouders die willen dat hun kinderen onder de voeten voor een tijdje '. Tijd doorbrengen in de zon en een beetje 'dichter bij de natuur is goed voor je fysieke gezondheid en je mentale welzijn ook. Dus, zet de hoed, jas en laarzen en uitstappen in de frisse lucht, want hier zijn tien redenen waarom u binnen de hele dag moeten zitten:

1. Je zult gelukkiger zijn. Als een zaak van de feiten!

In een Canadese studie die in 2013 werd uitgevoerd, werden 10.000 mensen uitgedaagd om 30 minuten te besteden elke dag in de natuurlijke wereld. De studie wees uit dat de deelnemers rapporteerde een aanzienlijke verbetering van hun gevoel van welzijn, zijn ze beter slapen 's nachts en waren productiever op het werk.


2. inspireert creativiteit

Een andere studie bleek dat het krijgen op het platteland ook daadwerkelijk verhoogt de mensen creativiteit. Onderzoekers ontdekten dat mensen die waren hiking scoorden hoger dan 50% in de tests van de creativiteit van de mensen die niet hadden. Er wordt aangenomen dat net weg van de stress en spanningen van het dagelijks leven voor een tijdje 'laat ons met meer mentale middelen voor creatief denken.

3. U moet het vitamine D

Stap uit in de zon verhoogt de vitamine D in het lichaam, moeten we een gezond zenuwstelsel, botten en een sterk immuunsysteem effectief te handhaven.

4 Je zal minder kans om te lijden aan depressie

Mensen die nooit naar de groene ruimte te zien hebben veel meer kans om te lijden aan een depressie. Een studie die werd gepubliceerd in 2009, bleek dat de mensen die er wonen meer dan een kilometer afstand van open ruimtes, zoals parken of bossen, waren veel meer kans om te lijden aan angst en depressie.

5. U zult beter slapen

Get some oefening buitenshuis ook helpen beter te slapen. Het is gebleken dat mensen die meer ontvangen, verbranden overtollige energie en slapen langer en dieper dan de mensen die verblijven in de hele tijd.

6. Verhoog uw immuniteit

Blootstelling aan wilde planten en dieren is aangetoond dat het menselijke immuunsysteem te stimuleren. Mensen die buiten werken of besteden veel tijd in parken en bossen immuunsysteem veel sterker, dan degenen die dat niet doen.

7. Verhoog de hoeveelheid zuurstof in het bloed

Wanneer u de frisse lucht in te ademen, het verhoogt de hoeveelheid zuurstof in het bloed en verbetert de bloedsomloop. Dit geeft je meer energie zal je geest vrij te geven.

8. geeft uw ogen een pauze

Meer en meer mensen een bril nodig, omdat ze te veel tijd staren naar computerschermen en tv kijken. Wanneer je in het land, kunt u uw ogen richten op grotere objecten, zoals landschappen of bomen, en dit helpt om bijziendheid te verminderen.

9. Verbeter uw geheugen

Neem een ​​pauze in de natuurlijke wereld en het verbeteren van uw cognitief functioneren en het geheugen. Een studie uitgevoerd door de Universiteit van Michigan toonde! De onderzoekers vinden dat, na een wandeling door een arboretum, met inachtneming van de prestaties van de geheugentest verbeterd door een indrukwekkende 20%.

10. houdt je fit en het is leuk!

Wie wil al hun tijd besteden aan binnenshuis eigenlijk? Ga naar buiten en hebben plezier in de open lucht van de natuurlijke wereld. Het is een stuk leuker dan thuis te zitten en je zult wat oefening te krijgen. Wat meer is, het is gratis!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha