10 redenen om HANDEN zien er oud en hoe het te repareren10 redenen om HANDEN zien er oud en hoe het te repareren

Terwijl de meeste vrouwen verzorgen gezichtshuid, veel te vergeten al hun handen. Uw handen, maar kan echt oud, als je niet de zorg voor hen. Dus lees verder en vind tien redenen waarom je handen kan zien er oud en wat kan worden gedaan om het probleem op te lossen:

1. Bescherm uw handen tegen de zon

Eerste en één van de meest belangrijke tips voor mooie handen is om uw handen goed te beschermen door blootstelling aan zon. De belangrijkste oorzaak van huidveroudering van de handen is de zon; Het veroorzaakt ouderdomsvlekken, droge huid en kan leiden tot rimpels. Niet verwaarlozing je handen en vergeten om zonnebrandcrème op hen van toepassing en vergeet niet, wanneer u uw handen wassen, moet u de zonnebrandcrème opnieuw passeren.


2. Behandel de droge, schilferige huid

Naast een goede tips voor mooie handen is om de droge, schilferige huid te behandelen. Je handen uitgegroeid tot een moeilijke tijd en moeten vocht om te voorkomen dat ze uitdrogen en rood. Regelmatig hydrateren, gebruik zachte hand wassen en geur en altijd bescherm uw handen met handschoenen bij het schoonmaken rond het huis of de afwas.

3. Draai losse huid met massage

Een gemakkelijke manier om het uiterlijk van verslapping van de huid op de handen te verminderen is om je handen te geven van een regelmatige massage. Eén keer per week, geef je handen een goede massage met olijfolie en het zal de bloedstroom te verhogen en bijdragen tot de versterking van de huid.

4. Scrub weg dode huidcellen en droog

Droge, schilferige huid zal ook uw handen zien er een stuk ouder en zal ook elke moisturizer stoppen om een ​​gezonde huid eronder te bereiken. Dus onze volgende tip voor mooie handen is om je handen scrubben met een zachte scrub, zoals suiker of koffiedik en olijfolie, en dit zal u helpen laat uw handen vrij van dode huidcellen.

5. Ruim je nagels gekleurd

Als uw nagels zijn gekleurd op zoek, dan kunt u snel fleuren met citroensap. Wrijf een schijfje citroen door je nagels zullen alle vlekken te verwijderen. Echter, als het probleem aanhoudt, moet u uw arts te raadplegen, als het zou kunnen worden veroorzaakt door een schimmelinfectie die behandeling nodig heeft.

6. verlichten ouderdomsvlekken

Een van de belangrijkste tips voor mooie handen is om ouderdomsvlekken te verlichten. Ouderdomsvlekken in feite het resultaat van veroudering, maar het resultaat van blootstelling aan de zon. Ze zijn gewoon een patch van donkere pigmentatie van de huid en kan worden verlicht met natuurlijke oplossingen, zoals aardappel sap of citroensap, die bleekmiddelen natuurlijke of commerciële behandelingen die hydrochinon bevatten bevatten.

7. Verminder het uiterlijk van de huid CREPEY

Wanneer de rug van de handen met een blik gekreukeld of CREPEY kan worden veroorzaakt door een eenvoudige gebrek aan vocht en het feit dat mensen ouder worden, de huid produceert minder collageen, elastine en nieuwe huidcellen. Een van de beste natuurlijke remedies voor dit castor olie, die hoge niveaus van onverzadigde vetzuren die kunnen helpen mollige de huid weer, of u kunt een retinoïde crème commerciële, die uw huid zal helpen om meer collageen te produceren gebruiken bevat.

8. Houden u op de hoogte manicure

Een naast een goed advies en nuttig voor mooie handen is om uw manicure bijgewerkt. Een van de makkelijkste manieren om je handen er jonger is om een ​​goede manicure te krijgen. Fashions verandering in vorm van de nagels, en tinten glazuur, dus houd je nagels goed en aan deze dag te kijken, en dat zal helpen om uw handen blijven kijken jonger.

9. Behandel broze nagels

Gekraakt en afgebroken nagels zijn een ander ding dat onmiddellijk oud handen. Het kan gemakkelijk met hen, echter met een eenvoudig mengsel van olie en citroensap. Masseer het mengsel in uw nagels en laat het op voor ongeveer een uur voor het spoelen en het herhalen van deze behandeling twee keer per week. Als dit niet werkt, dan kan het betekenen dat je nodig hebt om een ​​supplement van vitamine B, die ook zal helpen om nagels te versterken.

10. Voorkomen is beter dan genezen

Veruit het beste advies als het gaat om je handen is om te zorgen voor hen! Bescherm hen tegen de zon te beschermen tegen langdurige blootstelling aan water en schoonmaakmiddelen en hydrateren uw handen regelmatig.

Wat zijn uw beste tips voor mooie handen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha