10 redenen om elke ochtend glimlachen10 redenen om elke ochtend glimlachen

Zet een glimlach op je gezicht en de wereld zal veel beter lijken. OK, dus soms een glimlach eerste ding in de ochtend lijkt misschien een grote vraag. Je te laat bent voor het werk, je teen krijg je aan de rand van het bed en de toast gewoon te verbranden! Maar als je een glimlach elke ochtend, kan je echt het opzetten van goed voor de rest van de dag, dus lees deze tien goede redenen waarom u die vroege ochtend frons moet schoonmaken van haar gezicht en vervang het met een glimlach, in plaats daarvan:

1. Vandaag is een nieuwe dag ... een prachtig nieuw begin ...

Dus je had een slechte dag van gisteren, maar die dag is nu verdwenen en vandaag kun je opnieuw beginnen. Elke dag echt te brengen nieuwe kansen en mogelijkheden, zo glimlach, wie weet wat fantastische dingen vandaag de dag kan brengen!


2. Heb je de hele nacht! 😉

De zon is terug, onder leiding van de wereld om te draaien en het dak van uw huis niet instorten op je. Elke nieuwe dag die we hebben is een zegen, en dat alleen al is de moeite waard iets te lachen.

3. Glimlachend is goed voor de gezondheid en doet ook langer leven

Glimlachen is echt goed voor je. Het stimuleert het immuunsysteem, verlaagt de bloeddruk en hartslag reguleert, dus glimlachen zal je beter voelen en u helpen langer leven.

4. Het ziet er mooier als je lacht

Een glimlach zal je kijkt aantrekkelijker dan een bedrag van make-up wil. Ochtend glimlach en je meer kans om te lachen tijdens de dag. Ongeveer 70% van de kinderen zeggen dat een vrouw is veel aantrekkelijker als ze lacht.

5. U zal minder worden benadrukt

Glimlachen, zelfs een valse glimlach, het maakt je lichaam vrijkomen goed gevoel hormonen, endorfines, die angst en stress te verminderen en til je humeur. Zelfs als je niet gelukkig voelen, het eerste wat in de ochtend, zet een glimlach op je gezicht zal je op te vrolijken.

6. Smile omdat je geliefde

Familie, vrienden of partners, hebben allemaal iemand die van hen houdt, zodat na te denken over de mensen in uw leven die om je geven en dat zal doen glimlachen.

7. lachende zal anderen gelukkig te maken en geluk terug stuiteren naar je

Glimlachen is besmettelijk, dus vrolijken iemand met een glimlach. Uw partner en uw kinderen zullen blij zijn om te zien je gelukkig, dus verspreid een beetje 'van dat geluk rond en sommigen van hen zullen terug stuiteren naar je.

8. glimlachen zal je veiliger voelen

Als je lacht, voel je je meer zelfvertrouwen en je kijkt meer vertrouwen. Begin uw dag aan het plan om verder te gaan en een glimlach naar jezelf in de spiegel voor vertrek naar het werk. Het zal je vullen met vertrouwen naar de rest van de dag.

9. lacht brengt je dichter bij de mensen

Glimlachen maakt je meer open en toegankelijk voor de mensen lijken en dat zal eerder geneigd om dicht bij je zijn. Of het nu een vreemdeling of iemand die je liefde, geef ze een glimlach en gelukkig te zijn met je.

10. Glimlach, want het leven is te kort niet te

Glimlachen is gemakkelijker dan fronsen, is goed voor je, en maakt iedereen om je het gevoel te gelukkiger. Er is genoeg verdriet in de wereld al zo lachen en gelukkig, het leven is te kort niet om!

Wat zijn de andere redenen waarom we elke ochtend moeten lachen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha