10 REDENEN MOGELIJK Waarom kun je niet ontdoen van je acne10 REDENEN MOGELIJK Waarom kun je niet ontdoen van je acne

Acne is niet alleen een vervelend probleem voor tieners; Het kan een probleem zijn voor mensen van alle leeftijden. Er zijn vele redenen waarom u misschien niet in staat om te voorkomen breakouts en de reden kan variëren van persoon tot persoon, alles wat je hoeft te doen is plaats waar de redenen waardoor uw acne. Hier zijn tien van de meest voorkomende redenen waarom mensen vinden het moeilijk om zich te ontdoen van acne te krijgen.

1. druk op de huid

Als je constant op je mobiele telefoon, zodat de druk van de telefoon op de huid, in combinatie met bacteriën die waarschijnlijk verstopt er ook, kan een oorzaak van acne terugkerende. Zet gewoon mijn hand op de kin kan puistjes veroorzaken, zodat een na te denken over het aantal keren dat u het toepassen van druk op de huid, omdat dit een oorzaak van je acne kan zijn.


2. Was je gezicht te vaak

De natuurlijke reactie voor de vette huid is om te blijven wassen van je gezicht, maar dit kan eigenlijk maken het probleem alleen maar erger. Wanneer u uw gezicht te wassen te vaak, we uitdrogen alle natuurlijke oliën in je huid. Dit stuurt uw huid in overdrive en produceren van nog meer olie. Probeer het verminderen van het aantal keren dat u uw gezicht te wassen. U kunt zich ongemakkelijk voelen voor een tijdje ', maar uw huid zal vestigen na een paar dagen.

3. applicators vuile truc

Wanneer was de laatste keer dat je je make-up kwasten en sponzen schoon? Alles wat je gebruikt om je gezicht te raken met de behoeften schoon worden gehouden, of bacteriën zich ophopen alleen op instrumenten en vervolgens onmiddellijk overgebracht naar je gezicht.

4. Uw kleding

Als de acne op je lichaam is het probleem, dan is het misschien worden veroorzaakt door de kleren die je draagt. Neem een ​​kijkje op de etiketten op uw kleding, want als je draagt ​​veel synthetisch weefsel, dan is er een goede kans dat u het vangen van de dode huidcellen en zweet die kunnen worden verstopte poriën en acne veroorzaken . De huid nodig heeft om te ademen, dus probeer om kleding gemaakt van natuurlijke vezels vaag muur dragen en te zien of dat helpt zich te ontdoen van acne.

5. Het eten van te veel vet eten

Uw dieet heeft een grote rol te spelen in de gezondheid van uw huid en als je eet veel vet voedsel, zal dit ook de huid vettig. Probeer het verminderen van gefrituurd voedsel en fastfood zoals pizza en dat zal helpen verminderen de vettigheid van de huid en zich te ontdoen van acne.

6. niet houden aan uw routine

Je moet echt in de routine van het reinigen en hydrateren de huid elke ochtend en elke avond, en hou je eraan. Je hoeft alleen je routine een paar keer overslaan en kan een onmiddellijk negatief effect hebben. Wat erger is dat je dan kunt nemen een maand voor je huid om terug te keren naar zijn vrije staat acne.

7. Uw haarproducten

Als je draagt ​​je haar naar beneden, dan de producten die je op je haar te gebruiken kan de oorzaak zijn van hardnekkige acne. Haarproducten die weekmakers bevatten, kan siliconenolie veroorzaken huid poriën verstopt raken en dit zal puistjes veroorzaken. De enige oplossing over hoe om zich te ontdoen van acne in dit geval, is om je haar te dragen of op, of om je haar producten te wijzigen.

8. Hormonen

Als breakouts steeds plaats ten tijde van de menstruatie, zodat het goed mogelijk de hormonen die het probleem veroorzaakt. Neem een ​​pil kan helpen, of wilt u misschien een bezoek aan uw arts om ervoor te zorgen dat er geen andere hormonale problemen te behandelen het probleem veroorzaakt.

9. Gebrek aan slaap

Stress en gebrek aan slaap kan ook een oorzaak van acne, dus probeer te ontspannen en meer en zorg ervoor dat u krijgt ten minste acht uur slaap per nacht. Stress kan invloed hebben op de structuur van de huid en reacties zoals acne en gebrek aan slaap veroorzaken zal alleen nog meer benadrukt voelen.

10. Niet uw kussensloop vaak genoeg wijzigen

Of uw gezicht handdoek en uw kussenslopen kunnen vallen voor bacteriën en huidcellen, zodat beide moeten worden regelmatig veranderd. Idealiter gezicht handdoeken worden dagelijks minstens twee keer per week verschoond en kussenslopen.

Hoe zich te ontdoen van acne? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha