10 REDENEN mogelijk omdat je buik vet te verliezen10 REDENEN mogelijk omdat je buik vet te verliezen

Naarmate mensen ouder worden, je metabolisme vertraagt ​​en het buikvet kan een probleem voor velen. Vet te verliezen rond de buik is makkelijker gezegd dan gedaan soms, ondanks al uw inspanningen, gewoon weigert te bewegen. Als je alles wat je denkt dat je doet, om buikvet te verliezen, en het gewoon niet weg te gaan, lees dan deze tien redenen waarom u mogelijk wordt het moeilijk:

Verwerkte levensmiddelen 1. Bent u te veel eten

Een van de belangrijkste redenen dat buikvet is zo koppig en zo gewoon vandaag is de hoeveelheid verwerkte voedingsmiddelen die mensen eten. Dit betekent niet alleen het gemak, fast food; Ook betekent het wit brood, frites, chips en suikerhoudende producten. Kappen van verwerkt voedsel en geraffineerde zal een goede eerste stap om buikvet te verliezen.


2. Je bent het eten van de verkeerde soorten vetten

Nog een tip over hoe om buikvet te verliezen is om te verminderen uw inname van vet "verkeerde" en eet 'goede' vetten met mate. In feite moeten alle vetten met mate gegeten worden, maar sommige vetten zijn erger dan anderen. Vetten ergste, voor buikvet zijn verzadigde vetten in rood vlees en zuivelproducten. Enkelvoudig onverzadigde vetten in voedingsmiddelen zoals avocado's en noten zijn veel beter voor u en veel minder mesten.

3. U doet het verkeerde type training

Hardlopen en andere cardio-oefeningen zal groot zijn voor je hart, maar je hoeft niet te ontdoen van buikvet te krijgen. Buikvet sneller te verminderen, moet u een combinatie van krachttraining en cardiovasculaire oefening te doen.

4. U kunt niet alleen gewicht te verliezen rond de buik

Als alle pogingen zijn gericht op de buik alleen, dus zal niet werken. Het is onmogelijk om vet van het ene deel van het lichaam te verliezen, moet je om te werken op alle gebieden van het lichaam, met een verscheidenheid aan verschillende oefeningen om gewicht te verliezen.

5. Je krijgt niet genoeg slaap

Een overweldigende 30% van de Amerikaanse bevolking krijgt minder dan zes uur slaap per nacht. Een studie van 70.000 vrouwen, uitgevoerd over een periode van vijftien jaar, bleek dat vrouwen die minder dan vijf uur per nacht sliepen waren 30% meer kans op gewichtstoename.

6. benadrukt

Het verminderen van stress is een goed advies over hoe je buik vet te verliezen. Wanneer je gestresst bent, zijn ze meer kans te bereiken voor de mesterij comfort food, maar niet allemaal. Stress veroorzaakt ook het lichaam om het hormoon cortisol, waarbij de socket lichaamsvet nog langer kan vrijgeven, zodat stress een belangrijke factor in of u buikvet kan verliezen.

7. Het kan uw leeftijd

Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het zal zijn om de pondjes kwijt. Naarmate we ouder worden, het metabolisme vertraagt, zodat je minder calorieën nodig hebben om elke dag te werken. Menopauze kan ook een factor zijn, omdat menopauze veroorzaakt de productie van het hormoon te vertragen, hetgeen een toename in gewicht kan veroorzaken.

8. kunnen genetisch zijn

Dit is niet zomaar een excuus; sommige mensen zijn gewoon meer kans op gewichtstoename rond de taille. Als je hebt, wat mensen beschrijven als een zandloper of peervormig figuur, dit betekent niet dat je buik vet niet kan verliezen, het duurt alleen een beetje 'meer moeite.

9. U bent het eten van te veel suiker

Verminder suiker is een effectieve tips over hoe je buik vet te verliezen. Het eten van te veel suiker en granen, die het lichaam verandert in suiker kan verhoogde productie van leptine in het lichaam, die leptine resistentie kan veroorzaken. En 'leptine die ons vertelt om te stoppen met eten. Als je leptine resistent worden, dan heb je meer eet dan je nodig hebt en dit overtollig voedsel wordt omgezet in vet.

10. Je zou onwel zijn

Aanhoudende gewichtstoename die onmogelijk lijkt te bewegen een teken dat je onwel bent zou kunnen zijn. De meest voorkomende oorzaken van hardnekkige buik vet zijn die we al hebben beschreven, maar als je echt alles geprobeerd en nog steeds kan het gewicht niet bewegen, zou het de moeite waard om uw arts te bezoeken. Het kan een teken zijn dat u een hoge testosteronspiegel of kunnen de eerste tekenen van diabetes.

Wat is uw favoriete tips over hoe je buik vet te verliezen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha