10 RARE exotisch fruit U proberen waard zijn10 RARE exotisch fruit U proberen waard zijn

We hebben allemaal gehoord van appels, sinaasappels, perziken, peren, bananen en pruimen, en sommigen van ons hebben gehoord van fruit "exotische", zoals mango, granaatappel en kiwi.

Maar deze vruchten zijn slechts par voor de cursus, als het gaat om een ​​supermarkt stock. Als u wilt clued-up op een aantal echt zeldzame vruchten die uw smaakpapillen verdient, nemen we een kijkje bij de eerste 10 zeldzame exotische vruchten van over de hele wereld die het proberen waard.


1. Afrika Gehoornde Komkommer

De Afrikaanse gehoornde komkommer komt van - je raadt het al - Afrika, en heeft een bijnaam nogal ongebruikelijk: het is bekend als The Blow Fish fruit.

Gelukkig, deze bijnaam heeft alles te maken met het feit dat het lijkt op een kogelvis en niets te maken met zo giftig als een puffer vis! Damn! In feite, Afrikaanse gehoornde komkommer is eigenlijk heel goed voor je, en het is rijk aan vezels en vitamine C.

Smaak-verstandig, het doet denken aan komkommer met een vleugje courgette.

Wat, heb je nog nooit een stukje courgette geprobeerd?

2. Ackee

Ackee, is een van de exotische vruchten, die is gelegen in West-Afrika, en niet een bijnaam zeer aantrekkelijk: is bekend als het brein van groenten. Het kweekt deze bijnaam vanwege zijn vorm vergelijkbaar hersenen, maar je moet niet weerhouden om dat u.

U ziet, ackee, die ook wordt aangetroffen in een handvol van de Caribische eilanden, zoals Jamaica, Cuba en Haïti, is super lekker en ook super-gezond. In aanvulling op haar prachtige roze tint dat maakt het er erg smakelijk!

3. Durian

Durian is het lelijke eendje van de wereld fruit. Als u vervangen "u" voor "of" worden genoemd Dorian.

En hoe triest een naam is Dorian ?!

Durian, ziet u, het is een echt fruit onderdrukt. Niemand wil want het is de grootte van een voetbal en ruikt fout. En omdat iedereen hem negeert, wordt hij ook gegaan en heeft een lading van tips als een afweermechanisme ontwikkeld. Arme oude Durian!

Maar Durian is eigenlijk een echte zoete vrucht met een veel voor ons te geven. Vol van smaak en een warm hart, Durian is klaar om zijn centrum romige vla openen voor u op elk gewenst moment. Lief en goed gestructureerd, Durian ziet er misschien vreemd en de vreemde geur, maar het smaakt goddelijk. U vindt het in Zuidoost-Azië.

4. Miracle Fruit

Voortzetting van het thema Afrika, next up is het wonder fruit. Prachtig ingericht, is ook bekend als wonder bessen, bessen en wonderbaarlijke mirakelbes. Waarom het zo wordt genoemd omdat wonder fruit kan eigenlijk "veranderen de waargenomen zoetheid van voedsel."

Dus, wat er gebeurt in de praktijk is dat je een vrucht zuur kon eten, voor dit kleine wonder om vervolgens de zoete smaak! Wellicht om deze reden is het wonder vruchtvlees vaak gebruikt om wijn zoeten en wordt nu ook gebruikt in Afrika behandeling van diabetes.

5. Papaja

Je hebt misschien gehoord van papaja's, of niet kan. Als je dat niet doet, zijn papaya beschreven door Chris Columbus Sea "de vrucht van de engelen".

Uiteraard had hij niet getest een banaan.

Papaja's, echter, zijn lekker en lijken een beetje 'als een watermeloen van de buitenkant. U kunt de huid, die een zure smaak-achtige heeft te eten, en de vrucht is over het algemeen niet-zuur dat zowel ongewoon en fantastisch. Het is ook rijk aan antioxidanten, wat betekent dat het goed voor je gezondheid.

6. Rambutan

Een van de prachtige exotische vruchten ramboetan is. Wat een geweldige naam! Of dus je zou denken. U ziet, "rambutan" eigenlijk betekent "harige" in zijn oorspronkelijke vertaling. Maar laat je niet afschrikken; weg van het eten van een hap van haar, het is net buiten de vrucht die eruit ziet als een baard. Zodra u opent, wordt u begroet door een zoete smaak, dat is niet helemaal ongelijk aan grapefruit.

Rambutan is afkomstig uit Hawaii, het ziet eruit als een harige, aardbei branden, en kan ook worden gevonden in Maleisië.

7. Cherimoya

Mark Twain schreef over zijn reis, terwijl er cherimoya berucht. Zijn exacte beschrijving is dat "cherimoya is de meest heerlijke vruchten bekend aan de mensen."

Niet alleen de vrucht van de engelen, Marco.

Helaas, de smaak is subjectief. "De meest heerlijke vruchten bekend aan de mensen," Een vrouw zou kunnen zijn andere "Most. Doe het. Smaak. Nooit."

De werkelijke smaak is een soort kruising tussen een banaan, room-wijn en een ananas - als u een dergelijke fusie kan me voorstellen. Het klinkt als een aanval op de zintuigen, met enkele proevers zelfs zeggen dat het smaakt kauwgom! Eén ding is zeker: cherimoya is een all-out aanval op de zintuigen.

Star Fruit 8.

Fruit veel helderder ster fruit niet te krijgen, kunt u ook zien vanuit de ruimte.

Oke, kan je niet zien vanuit de ruimte, maar misschien wel de reden van uw lokale supermarkt niet op voorraad is, vanwege de extreme gele glans zal je blind.

Of dat, of de eigenaar heeft nog nooit van gehoord.

Star fruit in India en Zuidoost-Azië, heeft de vorm van een ster, en wordt geladen met vezels en meer calorieën. Helaas, als je te lang kijkt, kunt u uw gezichtsvermogen verliezen. Misschien.

9. Kumquat

Kumquats erg lijken op mandarijnen, maar de huid is veel, veel zoeter. Gevonden in China, worden kumquats nu geteeld in de Verenigde Staten en voor goede reden.

Zie deze oranje ballen bevatten meer vitamine C dan een sinaasappel. Want ze zijn veel kleiner, ze innemen minder zuur om de dollar. Volledig oranje, kumquat ARE stengels met.

10. Cloudberries

Gewoon je niet meer lief ogende fruit bergbraambessen, ongeacht waar je gaan zoeken. Ze lijken zoals mooie bloem, en zoet als een baby glimlachen. In feite zijn ze zo mooi dat je niet wilt om ze te eten!

Maar als u besluit om te eten, kunt u ze te mixen in een woestijn of een taart. Vooral gevonden in koudere klimaten, zoals Noorwegen, Schotland en Siberië, zijn kruipbramen ook gemengd met afdichting vet om iets genaamd akutaq maken.

Of u kunt gewoon uw eigen groeien en uw dagen doorbrengen met het kijken naar hun genade. Ze zullen waarschijnlijk zelfs eerbied voor u.

Wat is uw favoriete exotische vruchten?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha