10 rare dingen en FUN mannen denken zijn romantisch10 rare dingen en FUN mannen denken zijn romantisch

Het lijkt erop dat vrouwen kunnen geen zorgen te maken dat de moderne mannen alle romantiek vergeten. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat het niet dat mensen vergeten of niet de zorg over romantiek; het is gewoon dat hun idee van een romantisch gebaar niet helemaal overeen met dat van een meisje. Dus, als je verliest de romantische gebaren die man doet voor u, hier zijn tien dingen nogal vreemd dat de mensen denken dat zijn romantisch:

1. De meeste mensen denken dat het doen van de gerechten is erg romantisch

Geloof het of niet, veel mensen denk eerlijk gezegd dat het wassen van de gerechten voor u is een mooi, lief gebaar! Koop een vaatwasser of het huren van een meid, nu romantische zou zijn.


2. 'Leaving' u kijken naar wat je wilt kijken op TV is echt een gebaar van ridderlijkheid

Ah, wat een schat, die zorgt voor de afstandsbediening één keer per maand. Wie zegt dat mannen niet romantisch!

3. Doe de toiletbril naar beneden is een uiting van liefde

Een op de tien mannen, die naar een enquête reageerde, dacht dat het herinneren aan de toiletbril neer te zetten was een romantisch gebaar. Ja, je leest het goed, een op de tien! Niet steeg, niet een diner bij kaarslicht voor twee, maar het neerzetten van de wc-bril.

4. Niet passeren wind in bed is zeer dapper en moedig gedrag

De mannen geïnterviewd dachten dat ze waren uiterst moedige en dappere vasthouden scheten in bed. De toewijding tonen zij hun partners door middel van deze onbaatzuchtige daad is eigenlijk waarschijnlijk verwelkomd door meisjes over de hele wereld, die altijd hebben geleden onder de lakens opknoping in de balans, als gevolg van het bier 's avonds laat een man en afhaalmaaltijden.

5. Laat hield zijn gereedschap tijdens het werken op de auto is een zoete moment van solidariteit

De liefde is over het delen en wat een betere manier om je zaterdag middag door te brengen, dat het passeren van de sleutels van uw man, terwijl gehannes met de motor onder zijn auto. Waarschijnlijk niet wat hij in gedachten had toen u zei te willen meer dingen samen te doen.

6. strijken voor u is gevaarlijk, maar zeer mooie uitdrukking van liefde

Het betekent ook, maar dit romantische gebaar is vol gevaren. Een ijzer heet is en omslachtig een instrument dat is best overgelaten aan deskundigen. Als je geluk hebt, alles wat je hoeft te doen is het strijken kleren weer aan, als je pech hebt, zult u het kopen van een nieuwe garderobe.

7. Verlaten kijken naar sport op tv met hem is een prachtig, ontroerend moment voor twee

Dit is weer een ontroerend moment van 'samen zijn' voor mannen. Hij vertrekt in zijn geheime wereld, zodat u uw favoriete team met hem op tv. Gewoon zeker om te juichen op de juiste tijd en te veel vragen stellen.

8. Het nemen van het afval is een

duidelijk teken van toewijding van een man

Dit is een taak voor een man, dus de meeste mensen tot stapt naar het merk met deze. Nemen van het afval is uitgegroeid tot een teken van het niveau van toewijding van een man, dus op zijn hoede als je man heeft opgehouden om dit te doen!

9. Zittend door een romantische beweging met u is een daad van pure moed

Dit is een andere daad van pure moed door een man - zitten een hele romantische film met u. Terwijl je zou het gebaar waarderen, tegen het einde van de film, na al die drukte, lawaai en onderbrekingen, je zou kunnen wensen dat hij niet de moeite had genomen.

10. schoonmaken na zelf is een echte exploit

De dingen terug waar ze vandaan kwamen, niet uw kleren achter op de vloer, af en toe een film rond het huis met een stofzuiger zijn allemaal dingen die mensen schijnbaar geloven dat een meisje moet dankbaar voor te zijn; zo veel voor de romantische man modern dan.

En vergeet niet, al deze romantische gebaren waren eigenlijk genomen uit het leven van een werkelijke enquête.

Welke andere dingen vreemde en grappige mannen denken zijn romantisch?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   0
Juli- 29, 2015 | 17:14:59 | later 1 uur

grappig maar waar LOL

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha