10 QUOTES ongelooflijk dat je motiveren om het ware geluk te verwerven en maken het een prioriteit in je leven10 QUOTES ongelooflijk dat je motiveren om het ware geluk te verwerven en maken het een prioriteit in je leven

Quotes zijn niet alleen eenvoudige woorden gewoon; zij hebben de mogelijkheid om mensen te inspireren en verandering teweeg te brengen in het leven van mensen. De wijsheid in sommige van deze citaten die we gekozen kan helpen u inspireren om het ware geluk te zoeken, want geluk is niet alleen het land in je schoot, moet u het te laten gebeuren. Als u ervoor kiest om geluk na te streven, dan kun je deze vinden. Hier zijn tien fantastische citaten die zal inspireren om je geluk een prioriteit in je leven te maken.

1. "Er is maar één manier om geluk en dat is te stoppen met zorgen te maken over dingen die buiten de macht van onze wil." - Epictetus

De Griekse filosoof Epictetus, werd geboren in het jaar 55, maar zijn wijze woorden nog steeds ring waar vandaag. Hij was een groot voorstander van het lot en misschien leren accepteren wat niet kan worden veranderd, is een goede plek om uw zoektocht naar het ware geluk te starten.


2. "De meeste mensen zijn blij als ze hun gedachten te zijn."

-

Abraham Lincoln

Je kunt echt kiezen om gelukkig te zijn en kan ervoor kiezen om je geluk een prioriteit maken. Zodra je deze beslissing hebt gemaakt kun je beginnen om keuzes te maken op basis van wat je gelukkig, in plaats van wat je denkt dat anderen gelukkig te maken zal maken.

3. "Alles is een geschenk van het heelal -. Zelfs vreugde, woede, jaloezie, frustratie, of scheiding Alles is perfect voor zowel onze groei en ons plezier." - Ken Keyes Jr.

Dit is een andere prachtige geluk citaat. Als je kijkt naar alles in deze optimistische manier, dan vindt u het veel gemakkelijker om alles wat je hebt in het leven te waarderen. Alle dingen die we ervaren, zelfs de slechte dingen, al leert ons iets en ons helpen groeien als mensen.

4. "Het is niet wat we hebben, maar hoeveel we genieten, dat maakt het geluk." - Charles Spurgeon

Charles Spurgeon was een Baptistenprediker in 1800 en, met dit citaat, wijst hij erop dat het niet materiële goederen die geluk brengen, maar hoe je ervoor kiezen om te genieten van wat je hebt. Geld en goederen eigenlijk niet geluk te garanderen, maar als je dingen kan waarderen.

5. "Probeer ten minste één persoon gelukkig elke dag te maken. Als je een goede daad, een vriendelijk woord niet kunt doen. Als je een vriendelijk woord niet kunnen spreken, om na te denken een soort dacht. Tellen, als je kunt, de schat geluk dat zou afzien in een week, in een jaar in een leven! "- Lawrence G. Lovasik

Geluk kan worden gevonden door middel van het maken van andere mensen om je heen gelukkig. Het is een bewezen feit dat het doen van goede daden voor anderen verbetert uw lichamelijk en geestelijk welzijn, dus misschien in om een ​​persoon een gelukkige dag te maken, echt het geheim van hun eigen geluk te bereiken zou kunnen zijn.

6. "Ik ben vastbesloten vrolijk en gelukkig in welke situatie ik vind mezelf te zijn Omdat ik geleerd dat de meeste van onze ellende en ongeluk wordt niet bepaald door onze omstandigheden, maar door onze beschikking.". - Martha Washington

Martha Washington, de vrouw van George Washington, toont zijn wil om blij met dit prachtige citaat zijn. Heel eenvoudig, we kunnen kiezen of niet te laten dingen naar ons.

7. "Het ware geluk is ... om te genieten van het heden, zonder afhankelijk te zijn bezorgd over de toekomst." - Lucius Annaeus Seneca

Een andere manier dat je het geluk te kunnen behouden is het te veel tijd zorgen te maken over de toekomst. Maak plannen voor de toekomst en weten waar je naartoe wilt is één ding, maar het benadrukken van wat zou kunnen zijn, en wat kan er mis gaan, is niet van plan om u te helpen geluk te vinden.

8. - "Security is als alles is geregeld, als er niets kan gebeuren aan u, de veiligheid is de ontkenning van het leven" -. Germaine Greer

Germaine Greer, de beroemde feministe, is nooit iemand geweest om gewoon te zitten in zijn comfort zone, en met dit citaat herinnert ons eraan dat geluk niet spelen de hele tijd veilig. Je moet risico's wanneer u op zoek naar geluk te nemen; Het is de enige echte manier dat je een verandering in je leven kan brengen.

9. "In ons leven, verandering is onvermijdelijk, het verlies is onvermijdelijk In het aanpassingsvermogen en het gemak waarmee we ervaren verandering, is ons geluk en vrijheid.." - Boeddha

De Boeddha heeft enkele wijze woorden voor ons op het probleem van de verandering ook. Hij zegt dat verandering onvermijdelijk is en dat is niet iets om bang voor, het is zo goed dat je aan te passen aan de veranderingen die bepaalt of je zal blij zijn.

10. "Hij die leeft in harmonie met zichzelf leeft in harmonie met het universum." - Marcus Aurelius

Romeinse keizer en filosoof Marcus Aurelius, was misschien wel het laatste stukje in de puzzel van wat je moet doen om geluk te bereiken. Om echt gelukkig je moet leren accepteren wie je bent en van jezelf houdt.

Wat zijn uw favoriete citaten geluk?

Wees blij

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha