10 QUOTES BEAUTY fantastisch dat je kunt vasthouden aan je spiegel10 QUOTES BEAUTY fantastisch dat je kunt vasthouden aan je spiegel

Schoonheid is een moeilijk ding om te definiëren, net als schoonheid betekent verschillende dingen voor mensen. Velen hebben geprobeerd, maar, en hier zijn tien van de meest inspirerende citaten van beroemde mensen over wat schoonheid eigenlijk betekent:

1. "Niets maakt een vrouw mooier dan de overtuiging dat ze mooi is." - Sophia Loren

Zeg nooit een woord meer ware schoonheid van dit. Zelfvertrouwen bij een vrouw is op zich mooi, en als je niet gelooft in jezelf, kun je niet verwachten dat anderen in je geloven.


2. 'Voor mooie ogen, op zoek naar het goede in anderen, want mooie lippen, spreken alleen woorden van vriendelijkheid, en voor evenwicht, lopen met de wetenschap dat je nooit alleen bent. "- Audrey Hepburn

Dit is een andere beroemde citaten over schoonheid. Audrey Hepburn was niet alleen een icoon van de cinema en mode en wordt beschouwd als een van de meest natuurlijk mooie vrouwen in de wereld, is ook gekend voor zijn humanitaire werk. Als iemand wist wat het echt bedoeld om mooi te zijn, het was zijn.

3. "Wees jezelf, de wereld houdt van de originele" - Ingrid Bergman

Dit citaat is een herinnering om altijd trouw aan je ware zelf van Hollywood-ster Ingrid Bergman in Zweden geboren zijn. Vertrouwen en individualiteit zal altijd bewonderd een vrouw meer dan gewoon proberen aan te sluiten bij de menigte.

4. Beauty 'is een macht; een glimlach is het zwaard '- John Ray

John Ray was een naturalist in 1600 en heeft boeken over planten en dieren verschenen, maar in dit citaat, laat hij zijn waardering uit voor de natuurlijke schoonheid te vinden in de mensen zo goed en de kracht die schoonheid bezit meer dan anderen, vooral als het gecombineerd met een glimlach.

5. "Het maakt niet uit hoe simpel een vrouw kan zijn, als waarheid en eerlijkheid zijn geschreven op het gezicht, ze zal wel goed." - Eleanor Roosevelt

Echtgenote van Franklin D. Roosevelt en First Lady langste er ooit is geweest, Eleanor Roosevelt zei in zijn aanhaling dat schoonheid is niet alleen aan de oppervlakte, het is wat binnenkant die echt telt.

6. "Het beste deel van het mooie is dat die geen beeld kan uitdrukken" - Francis Bacon

Francis Bacon had vele snaren op zijn boog, politicus, schrijver en wetenschapper om er maar een paar te noemen. In deze beroemde citaat, maar hij heeft zijn aandacht gericht op innerlijke schoonheid en het was misschien te zeggen dat is de persoon die is mooi, niet het beeld dat ze presenteren.

7. "Alles heeft schoonheid, maar niet iedereen ziet het" - Confucius

Chinese filosoof Confucius had veel te zeggen over veel dingen en als filosoof; Hij heeft zijn hele leven proberen te begrijpen van de wereld om hem heen. Hij wist beter dan iemand anders, als je wilt om mooie dingen te zien, dan alles wat je hoeft te doen is om je heen kijkt.

8. "De mooiste make-up van een vrouw is passie Maar cosmetica zijn makkelijker te kopen.." - Yves Saint-Laurent

Yves Saint-Laurent zou gezegd hebben verschillende dingen hier. Hij zei alles wat er nodig is een vleugje make-up en zei dat sommige vrouwen denken ten onrechte dat alles wat ze nodig hebben is de truc?

9. "onvolmaaktheid is schoonheid, waanzin is genie en het is beter absoluut belachelijk dan absoluut saai 'te zijn - Marilyn Monroe

U hoeft niet te voldoen, mooi en veel van de genen in de wereld te zijn en kunstenaars waren of werden beschuldigd gek. Soms alleen maar om anders te zijn is alles wat je nodig hebt om mooi te zijn.

10. "Ik denk dat geluk is wat maakt je vrij Periode Gelukkige mensen zijn mooi Ze worden als een spiegel en weerspiegelen geluk...." - Drew Barrymore

Kijk altijd van de zonnige kant van het leven. Als u tevreden bent, dan geluk brengen zij in het leven van andere mensen, en dat is een groot goed voor iedereen kunnen doen.

Wat zijn uw favoriete citaten van schoonheid? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha