10 PROBLEMEN VAN SCHOONHEID ongewenst en hoe ze op te lossen10 PROBLEMEN VAN SCHOONHEID ongewenst en hoe ze op te lossen

Sommige problemen van schoonheid zijn run-of-the-mill gewoon irritatie, maar anderen zijn veel erger. Dit zijn de problemen van de schoonheid die mensen niet willen spreken, als een beetje 'meer gênant of onaangenaam dat een meisje heeft te maken met soms. Hier is een lijst van tien ongewenste vlekken die een meisje kan worden opgeladen met, en een aantal ideeën over hoe u kunt oplossen.

1. Wratten

Wratten, die worden veroorzaakt door een virus dat u kunt ophalen van andere mensen, kunnen ze afschuwelijk kijken en kan zich ook verspreiden naar andere delen van het lichaam. Eigenlijk wratten verdwijnen op eigen initiatief, maar is het het beste om snel te ontdoen van hen, zodat ze niet te verspreiden. Er zijn tal van over de toonbank crèmes die zal zich bezighouden met wratten, of je kunt krijgen ze af door een arts of een dermatoloog bevroren. U kunt uzelf ook trakteren met appelazijn.


2. Roos

Roos is wat de oorzaak van witte vlokken om te verschijnen op de schouders van uw zwarte jurk. De vlokken vlokken van dode huid en de aandoening kan worden veroorzaakt door een aantal factoren, inclusief een schimmelinfectie, dieet of haarproducten die u gebruikt irriteren de hoofdhuid. De eenvoudigste oplossing voor roos is om een ​​van de vele anti-roos shampoo die op de markt zijn of voeg twee verpletterd aspirine aan uw gewone shampoo gebruiken. Aspirine bevat salicylzuur, dat de actieve ingrediënt in veel shampoos.

3. zweetvoeten

De geur van de voet, medisch bekend als bromodosis wordt veroorzaakt door bacteriën aan de voet van kracht zweet. Hmm, leuk! Geen probleem als je schoenen, maar als ze kick off, zal zweetvoeten snel duidelijk de kamer! Je hebt meer zweetklieren in de voeten of elders op je lichaam, dus het is belangrijk dat u niet dragen dezelfde paar schoenen twee dagen in een rij, zodat het zweet in de schoenen heeft een kans om te drogen. Als zweetvoeten is een hardnekkig probleem, dan kunt u orthesen steenkool dat de geur of anti-transpirant, deodorant spray en voet poeder neutraliseren kopen.

4. Koortslip

Koortslip wordt veroorzaakt door herpes simplex virus, dat sluimerend in het lichaam van de meeste mensen uit de kindertijd ligt tot koortslip worden veroorzaakt door vermoeidheid, ziekte of gewoon een hoge temperatuur hebben. De gebruikelijke behandeling is een zalf die antibiotica en cortison bevat. Als je een heleboel koortsblaasjes dan contact op met uw arts, die orale medicatie voorschrijven voor je.

5. Mollen

Mollen zijn kleine vlekjes concentreert van cellen genaamd melanocyten, die cellen die onze huid geven de kleuren zijn. Soms de molen aanwezig wanneer men geboren, maar de meeste mollen ontwikkelen in de loop van de jaren tot ongeveer wanneer het dertig jaar oud. Er is niet veel wat je kunt doen lelijke moedervlekken, anders dan met cosmetische chirurgie om ze te verwijderen, als je echt hinderlijk. De meeste moedervlekken zijn volkomen onschuldig, maar als je niet een die begint te bloeden hebben, is meer dan een kleur of aanzienlijk groeien in omvang, zodat contact op met uw arts over het zo snel mogelijk.

6. Slechte adem

Slechte adem of halitose, kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende dingen, zoals bacteriën, slechte mondhygiëne en wat je eet. Om slechte adem te voorkomen, schone tanden twee keer per dag, flossen en het gebruik mondwater. Ook gehydrateerd te blijven, want een droge mond slechte adem te kunnen veroorzaken, en als je echt niet wilt de knoflook adem, eet geen knoflook!

7. Ingegroeide haartjes

Ingegroeide haren verschijnen meestal in gebieden waar je je scheert en kan lelijke rode bultjes op de huid veroorzaken, omdat de poriën verstopt en geïnfecteerd. Om het opruimen, gebruik maken van een reinigingsmiddel dat salicylzuur, die poriën ontstoppen bevat. Om te voorkomen dat ingegroeide haartjes, altijd een schoon scheermesje, geldt niet te lang scheerapparaten en scheren in dezelfde richting als het haar groeit.

8. Facial

Overmatige gezichtshaar kan een genetisch probleem zijn of kan worden veroorzaakt door hormonale veranderingen in je lichaam. Gezichtshaar kunnen worden verwijderd door waxen, maar dat kan pijnlijk zijn, of heb je andere opties, zoals laserbehandeling, elektrolyse of je kan haar bleken het minder zichtbaar te maken. Vermijd het scheren van gezichtshaar, maar, want dat kunnen achterlaten als u met grof stoppels.

9. Geel nagels

Gele nagels worden meestal veroorzaakt door het gebruik van email donker te vaak. De eenvoudigste manier om de natuurlijke kleur van uw nagels te herstellen is om ze te laten werken met een wattenstaafje bette in een mengsel van een paar druppels citroensap en olijfolie.

10. donkere oksels

Dark oksels zijn veroorzaakt door een zogenaamde na hyperpigmentatie, die het resultaat is van zweten en wrijving door wrijven of scheren van de omgeving. De beste manier om het te voorkomen is om het gebied te scheren zeer zorgvuldig en gebruik altijd voldoende scheergel. Ook altijd voor zorgen dat je goed wassen onder de armen na een training of een race om alle sporen van zweet te verwijderen.

Liever!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha