10 prachtige voordelen van rozemarijn TEA10 prachtige voordelen van rozemarijn TEA

Rozemarijn is gebruikt voor honderden jaren voor de behandeling van veel soorten van aandoeningen, en wordt gebruikt als een ingrediënt in vele kruiden. Wanneer u een thee met rozemarijn te maken, het smaakt heerlijk en delicate brengt vele voordelen voor de gezondheid ook. Dus bereid je een beker, ontspannen en lees deze tien prachtige gezondheidsvoordelen van rozemarijn thee.

1. Verhoog uw hersenen macht

Onderzoek heeft gesuggereerd dat het drinken van thee rozemarijn kunnen verbeteren concentratie en het verbeteren van uw geheugen. Thee wordt verondersteld te helpen verbeteren circulatie naar de hersenen en kan ook voordelen voor de patiënten van de ziekte van Alzheimer.


2. versterkt het immuunsysteem

Een van de prachtige voordelen van rozemarijn thee is dat thee je immuunsysteem een ​​boost kan geven. Rosemary thee bevat antioxidanten en anti-inflammatoire eigenschappen die kunnen helpen beschermen tegen ziekten en infecties.

3. Verbetert de spijsvertering

Wanneer je opgeblazen voelt of als u buikpijn of pijn ervaart, dan is de rozemarijn thee zal de maag sneller af te wikkelen. Het geeft een lekker drankje aan maagkrampen gemak en helpt de spijsvertering.

4. Het helpt om infecties te bestrijden

Rosemary heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen bij de bestrijding van infecties. Het drinken van thee kan ook helpen kalmeren een zere keel, en u kunt ook de ijsthee gelden voor snijwonden en schaafwonden op de huid om te vechten tegen ziektekiemen.

5. Gebruik het op je haar

Een van de grote voordelen van thee rozemarijn is dat thee ook kan worden toegepast op het haar te helpen houden je hoofdhuid gezond waarbij goede haargroei. Gewoon shampoo je haar zoals gewoonlijk en dan eindigen met een laatste spoeling met rozemarijn thee verdund.

6. Het kan helpen kanker te voorkomen

Thee bevat hoge niveaus van antioxidanten die vrije radicalen, beschouwd als een oorzaak van kanker te bestrijden. Een kopje rozemarijn thee zal helpen om de cellen tegen beschadiging door vrije radicalen te beschermen en dit kan ook helpen voorkomen dat het ontstaan ​​van de tekenen van veroudering.

7. ontgift het systeem

Rozemarijn thee heeft enkele eigenschappen van drugs en ontgifting kan helpen bij het schoonmaken van het systeem ondersteunen van de werking van de lever. Dit helpt het lichaam te spoelen uit toxinen, en zal u frisser en alerter te verlaten.

8. Het kan helpen verlichten migraine

De voordelen van rozemarijn thee kan ook worden genoten door het inademen van de dampen, zeggen ze dan, de stemming en verlichting van de pijn van migraine. Als u last heeft van migraine, proberen een beetje 'van rozemarijn koken in water, giet het water in een kom en houd je hoofd boven de stoom voor ongeveer vijf minuten.

9. Het fungeert als een mild diureticum

Rozemarijn thee kan ook worden gebruikt om de behandeling van de zwelling en waterretentie. Het drinken van thee kan helpen bij het verbeteren van de doorstroming van urine en zal ook helpen de nieren om te functioneren op hun optimale niveau.

10. Het geeft je een frisse adem!

Op de top van alle prachtige voordelen van rozemarijn thee, antiseptische en antibacteriële eigenschappen van deze prachtige drank zal je adem fris te houden. Je kunt drinken als thee warm of laat afkoelen en in de koelkast, en het te gebruiken als een gewone mondwater.

Kent u andere voordelen van thee rozemarijn?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha