10 prachtige voordelen van groene mosselen op uw gezondheidGetty

De oceanen zijn vol mysterie. Er is zo veel dat we nog moeten ontdekken. Maar we weten dat een aantal zeedieren en planten bevatten voedingsstoffen die ons een lang en gezond leven kan geven.

Green mosselen, vaak Green lipped mosselen levende weekdieren, die samengeperste lichamen, voorzien van een schaal scharnier. Het wordt vaak gevonden in het kustgebied van Nieuw-Zeeland, en is een essentieel onderdeel van het traditionele dieet Maori.


Groene mosselen staan ​​bekend om hun voordelen voor de gezondheid. Hier zijn een aantal van hen:

Verbetert de gezondheid van de huid:

Groene mosselen bevatten een grote hoeveelheid omega-3, wat zeer essentieel voor een gezonde huid. Ons lichaam kan niet zijn vetzuren te produceren en is afhankelijk van het voedsel dat we eten deze essentiële voedingsstof. Groene mossel speelt deze rol perfect en helpt onze huid verblijven gratis veroudering, acne, puistjes, rimpels, zwarte vlekken enz.

Grote bron van eiwitten:

Zoals we allemaal weten, eiwit is de bouwsteen van het leven. We moeten allemaal voldoende hoeveelheden eiwit te groeien. Groene mossel is een grote bron van eiwitten. Biedt bijna 40% van de aanbevolen dagelijkse inname van eiwitten voor mannen en 41% van die voor vrouwen.

Bevat ijzer:

Consumptie van groene mosselen kan helpen voorkomen bloedarmoede. Het gebrek aan ijzer in het lichaam kan leiden tot anemie. Groene mosselen bevatten ongeveer 9 milligram ijzer. Als u meer dan 50 jaar, zodat verzorgt uw aanbevolen dagelijkse dosis ijzer! Zelfs mensen die minder dan 50, een deel van groene mosselen ze rond 50-60% ADH ijzer geven. Dit ijzer helpt het lichaam om hemoglobine en bloedarmoede te voorkomen.

Bron van vitamine B12:

Een portie van 100 gram groene mosselen gekookt bevat ongeveer 20 milligram vitamine B12, die essentieel is voor zwangere vrouwen. Vitamine B12 helpt bij de productie van rode bloedcellen en DNA. Het helpt ook het zenuwstelsel goed werken.

Rijk aan Omega-3:

Groene mossel is rijk aan omega-3 natuurlijk. Een menselijk lichaam kan omega-3 vetzuren produceert en derhalve andere bronnen toe. Groene Cozza is de beste bron van omega-3 vetzuren. Omega-3 helpt ontstekingen voorkomen en het risico op beroerte, hartziekte en artritis verminderen. Omega-3 is ook goed voor hersenontwikkeling.

Oplossing voor Joint Pain:

Als je ouder wordt, je lichaam lijdt meestal van rugpijn, gewrichtspijn, vinger stijfheid en ontsteking van de gewrichten. Groene mosselen kan helpen zich te ontdoen van diverse inflammatoire problemen. Bescherming van het spijsverteringskanaal, verbetert het immuunsysteem en vertraagt ​​het verouderingsproces te.

Reliëf in artritis en andere bot-gerelateerde problemen:

Groene mosselen voor artritis toont effectieve resultaten met in een korte tijdsspanne. Het geeft onmiddellijke verlichting van de pijn van artritis en heeft grote helende eigenschappen. De huidige mangaan in groene mosselen geeft gezonde botten en verbetert de stofwisseling, die zorgt voor een goede gezondheid van de botten.

Helpt bij de behandeling van astma en bronchitis:

Groene mosselen bevatten grote hoeveelheden aminozuren, koolhydraten en mineralen, alsmede andere belangrijke voedingsstoffen zoals omega-3, vitamine B12, die behulpzaam in vrijstelling van astma en bronchitis.

Verhoogt het immuunsysteem:

Green mosselen zijn rijk aan mineralen, vitamine C, vitamine B12, zink, kalium, ijzer, calcium, mangaan, fosfor, etc. Deze voedingsstoffen werken samen om uw immuunsysteem gezond. Zij zorgen er ook voor de goede werking van de schildklier. Al deze factoren, zodat je blijft vrij van veel voorkomende aandoeningen zoals verkoudheid en griep.

Het verbeteren van uw cardiovasculaire kracht:

Groene mossel bevat een zeer laag niveau van verzadigd vet en is rijk aan omega-3, wat goed is voor uw cardiovasculaire gezondheid. De omega-3 in groene mosselen houdt niet alleen het cardiovasculaire systeem gezond, maar is ook effectief voor streaming bloed en hersenfuncties. Minimaliseert het risico op een hartaanval en andere cardiovasculaire aandoeningen.

De Maori zijn een zeer sterk en nu weet je waarom! Dus geef groene mosselen een keer te proberen en leven een gezonder leven!

Wat vind je van dit artikel? Heeft u feedback? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha