10 prachtige voordelen van een vegetarisch10 prachtige voordelen van een vegetarisch

Ik denk aan het worden een vegetariër, maar weet gewoon niet wat er echt in het voor u? Bang dat geeft vlees betekent het opgeven van uw favoriete voedsel? Doodsbang dat steeds een vegetarisch, terwijl ethiek, het betekent dat je bleke geworden, uitgemergeld en de schaduw van uw vroegere zelf?

Velen van ons hebben vrees over hoe een vegetariër. Maar meer specifiek, we ons niet bewust van de vele voordelen die in het voor ons, en dus hebben we um en ah over conversie voor jong en oud. Dus om u te helpen clued-up te krijgen, en dat laatste zetje we hebben gewacht te geven, laten we eens een kijkje op 10 prachtige voordelen van een vegetariër.


1. Als vegetariër verkleint de kans op chronische ziekten

Alarmisten hou niets meer dan om u te vertellen wat er mis kan gaan als je een vegetariër.

'Je zult te veel gewicht te verliezen', zeggen ze.

'Je verliest je geheugen, oh mijn God ", zeggen ze.

'Je WORMS!'

Al deze zijn vals, maar wat

Het is

Het is waar dat een vegetariër verkleint de kans op chronische ziekten. Dit omvat hartfalen, beroerte, kanker, arthritis, osteoporose en diabetes. Kortom, alle vreselijke, nare dingen.

2. Als vegetariër betekent dat je vaak te delen

Je weet hoe het is: je zit rond een tafel met een groep van vleeseters met uw vegetarische maaltijd. Toen hij een vleeseter zelf was, moet je geïrriteerd wanneer iedereen wilde een knabbelen van wat je eet. Als je een vegetariër, hoewel, je hoeft niet hetzelfde probleem, en dit is een van de prachtige voordelen van een vegetariër.

In feite is de vlees-eters zeggen sarcastisch: "MER Niet me!

willen

wat je hebt. Zou hebben

cooties!

"

Dat is cool, het betekent meer voor u!

3. Als vegetariër betekent dat u een aantal indrukwekkende Comebacks

"Je weet dat dieren nog steeds sterven, toch?"

"Nee grapje? Ik denk dat ik moet eten alle hamburgers totdat ik ontploffen."

"Waar de hel krijg je je eiwit uit dan?"

"Waar heb je je magnesium vandaan?"

"Mensen aten vlees een miljoen jaar geleden!"

"Ze hebben ook geplunderd en rook dan ook."

4. Als vegetariër betekent dat u een gezond lichaamsgewicht zal hebben

Hoewel het niet juist voor dat je een vegetariër en al dat gewicht je heb zin om te gooien verliest, betekent dat een vegetarisch dat u een betere kans op het behoud van een gezond lichaamsgewicht veel meer zal hebben.

Immers, zult u het snijden van alle verwerkte junk food, zoals hamburgers en spek, en je zal meer worden aangemoedigd om uw greens en fruit te eten. Als vegetariër is een lifestyle keuze, en een van de vereisten is een gezond lichaamsgewicht. Denk er eens over: hoeveel overgewicht vegetariërs heb je echt zien?

5. Zijn vegetarische bespaart geld

Velen van ons zijn altijd op zoek naar manieren om een ​​beetje te redden 'van geld, vooral in deze dagen van de post-recessie wanneer wereldwijde economische ineenstorting nog steeds goed op ons leven, maar misschien wel een van de meest verbazingwekkende kun je een beetje te redden' geld wordt steeds een vegetarisch.

Verdi heeft kosten veel minder dollars van vlees en gevogelte, en als zodanig een vegetariër betekent dat je minder geld te besteden aan voedsel in de lange termijn. Nog beter, als je uit eten gaan, kun je niet verleiden door de $ 20 steak, maar zal in plaats daarvan kiezen voor de vegetarische optie veel goedkoper. Winnaar!

6. Als vegetariër betekent dat je meer ethische voelen

Een heleboel mensen zijn vegetariërs omdat ze niet kunnen instemmen met de nutteloze wreedheid geleden door dieren, maar dit is zeker niet de reden voor ons allen unaniem groenten zijn.

Maar als je een vegetariër van dieren of voor een geheel andere reden, dan kunt u uw lunch eet de wetenschap dat u niet deelnemen aan de wrede slachting van dieren. Op een bepaalde manier, zal dit je geest verhogen en je beter voelt over jezelf. Je zult een held! .

7. een vegetariër kan je mooier te maken en zal u helpen jonge langer blijven

Op zoek naar een manier om de huid te voeden en te blijven voortdurend mooi? Je kan misschien overwegen om een ​​vegetariër, omdat een andere één van de fantastische voordelen voor de gezondheid van een vegetariër is schoonheid en ziet er jonger langer.

Vegetariërs eten geen verwerkt voedsel slecht dat schade hun huid, en in plaats daarvan bestaan ​​in gezonde voedingsstoffen die oplichten voorzien gezondheid. Denk er eens over: de gezondste dieet, hoe gezonder je kijkt! Dus, om het verouderingsproces te vertragen, wilt u misschien overwegen superpositie op de green.

8. Als vegetariër kan u helpen langer te leven

Gezondheid voordelen van een vegetarisch ook een langere levensduur. Hoewel we niet het eeuwige leven beloven, wat we kunnen zeggen is dat vegetariërs neiging om hun vleesetende vrienden overleven gedurende ten minste zes jaar.

Dit is volgens diverse studies die zijn uitgevoerd in de afgelopen tijd. In wezen, hoe beter uw dieet, hoe groter de kans om uw verblijf te verlengen in deze prachtige planeet. Dank je wel als je naar 125. Drankjes zijn op je, hoor!

9. Als vegetariër betekent dat je vecht een kruistocht tegen watertekort

Cook een stuk vlees heeft ongeveer 133 liter water, terwijl het eten van een deel van plantaardig voedsel betekent dat je met slechts 5 maximale liter. Men zou worden geleid om te denken dat dit een groot probleem, omdat water overal.

Maar dit is absoluut niet waar. Niveaus water als collectief nog nooit van over de hele wereld zoals ze nu zijn, en om jezelf te onderwijzen over dit, je bent echt steeds meer bewust van hoe de inname van voedsel beïnvloedt anderen geweest. De mens is immers te denken van onze broeders en zusters over de hele wereld, en de vleesconsumptie tot nul kon je anderen helpen.

10. Als vegetariër betekent dat je meer creatieve In de keuken zult

Veel mensen denken dat een vegetarisch spreuken verveling in de keuken. Ze beeld vegetarische aan tafel kiezen van een blad voor een appel bijten. En hun imago groenten kijken grondig depressief, bleek en dun als ze doen.

Maar dit is een verkeerd beeld compleet. Het vegetarisch eten is veel meer dan spinazie, appels en water. Er is een breed scala van kwaliteit eten wereld die er zijn gewoon te wachten om ontdekt te worden. Fruitig, kleurrijk en vol van textuur en een verscheidenheid aan smaken, vegetarische voeding zijn misschien wel de meest creatieve degenen die er zijn. Als je eenmaal begint te ervaren, hoef je niet wilt stoppen.

Kent u andere voordelen van een vegetarisch?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha