10 prachtige remedies om de duim te stoppen zuigen gewoonten bij kinderenEn 'irritant, soms om je kleine te zien zijn duim zuigen tijdens het spelen, zitten en kijken naar zijn favoriete cartoon, is het niet? En 'goed voor baby's om zijn duim als een natuurlijke reflex die hen kalmeert zuigen. Maar voor volwassen kinderen 5-7 jaar en ouder, het is heel pijnlijk soms om dat publiekelijk te doen. Het wordt meestal gezien dat kinderen afzien van hun duimzuigen op de leeftijd Maar, als het kind niet heeft gedaan, is het tijd voor u om actie te komen.

Effecten van duimzuigen:

Kleine kinderen hun duim zuigen voor comfort en, soms, om te slapen maar ook opwekken. Het probleem toeneemt wanneer het kind op een moment waarop de permanente tanden beginnen te komen. Constant zuigen kan uitlijning van de tanden en het dak van de mond een negatieve invloed veroorzaken.


Er zijn sociale kwesties zoals pesten op school en afkeer van collega's. In sommige gevallen, viel het op dat de duim sukkels worden beschouwd als minder intelligent of minder vriendelijk en charmant.

Het is ook een belangrijke oorzaak van bepaalde medische problemen. Terwijl de constante zuigen kan leiden tot scheurvorming kraken, zijn er kansen op het ontwikkelen van bepaalde infecties in de duim nagel ook.

10 effectieve remedies voor duimzuigen:

Voor volwassen kinderen en volwassenen, waardoor de duim zuigen direct wellicht niet mogelijk. Het is een gewoonte ontwikkeld door de jaren heen. We kunnen niet verwachten te verdwijnen in een handomdraai. Maar, hier zijn enkele remedies die van hulp voor u kunnen zijn:

Afleiden van het kind:

En 'een van de beste manieren om te stoppen met de duim zuigen gewoonten. Het enige wat je hoeft te doen is bezig het kind in een 'activiteit betrokken is bij beide handen' elke keer dat je je duim bericht in je mond. Dit kan onder meer knuffelen een gevulde pluche, het lezen van een boek, of speel zijn favoriete spel op de PSP.

Wikkel de duim:

Een duim omwikkeld met verband, tape, of bedekt met een handschoen vinger marionet zal zeker nooit zo goed smaken als de duim naakt. Om te gaan slapen zijn duim zuigen, kun je sokken ook gebruiken.

Proberen om de tijd van het duimzuigen te beperken:

Praat met je kind en leg hem of haar dat het goed is om de duim te zuigen alleen 's nachts. Dit kan het kind daartoe althans overdag ontmoedigen.

Toepassing limoensap aan de duim:

Kinderen vaak niet van de smaak van limoensap. Je zou gewoon geluk als je een heleboel limoensap toe te passen op de duim van uw kind. U kunt ook deze remedie te herhalen met andere levensmiddelen antipathieën van uw kind. Tenminste, het is veiliger dan elke nagel verf gebaseerde chemische!

Gebruik een beloningssysteem:

Elke keer als het kind weggeeft duimzuigen, gebruiken de stickers op de kalender. Zeg hem dat je zal beloond worden elke week of maand als geheel verlaten. De meeste van de tijd, het werkt!

Laat je kind om beschikbaarheid te ontwikkelen:

Lange termijn resultaten, is het noodzakelijk dat kinderen de gevolgen van duimzuigen realiseren. Zal alleen laten deze gewoonte. Gewoon blijven praten en niet dwingen!

Maak het kind beseffen dat hij nu is opgegroeid:

Kinderen hebben de neiging om hun favoriete en daarom kan eindelijk opgeven voor deze vleierij volgen. De hand van voorbeelden van zijn favoriete cartoon of comic karakter. Vraag hem vragen als: "Heb je gezien ben 10 duim zuigen?"

Probeer een vervanger:

Duimzuigen kalmeert kinderen. Oke! Laten we proberen een aantal andere dingen die je kunt hetzelfde doen. Geef uw kind lollies, snoep, of ballen van mint elke keer dat je voelt als het zetten van je duim in je mond.

Gebruik een bewaker Duim:

Het is een plastic mal die op de duim kan worden gemonteerd, en beperkt de duim zuigen effectief genoeg. Maar het gebruik van geweld kan de psyche van het kind beïnvloeden. Dus wees voorzichtig!

Geen aandacht aan te besteden:

Ja, negeer duim zuigen van uw kind. Het lijkt vreemd, maar soms, het is de weg te gaan. Vooral kinderen doen om je aandacht te krijgen. Dus, negeren is de beste manier te ontmoedigen. Maar altijd geheim houden hem in de gaten!

Onderstaande oplossingen proberen en houd hem eraan te herinneren dat je er altijd om hem te helpen eruit te komen van deze gewoonte.

Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha