10 PRACHTIGE DIY exfoliërende NATURAL HUISHOUDEN10 PRACHTIGE DIY exfoliërende NATURAL HUISHOUDEN

Na verloop van tijd wordt de huid verzacht door de blootstelling aan verontreiniging, vuil en zonlicht, en een laag dode cellen kunnen ophopen op het oppervlak. Daarom is regelmatig wassen weg dode huidcellen, of exfoliërende, is het zo belangrijk om de huid helder en gezond uitziende houden. Er zijn duizenden merkproducten op de planken die u kunt gebruiken om het werk te doen, maar ze chemische stoffen die de huid kunnen beschadigen bevatten vaak, en kan ook duur zijn! Beste exfoliants zijn die je thuis kunt doen. Ze zijn natuurlijk en effectief, zodat je het gevoel van de verschillen en probeer een aantal van onze top tien natuurlijke exfoliërende:

1 citroen, Epsom zout en olijfolie body scrub thuis

Citroensap, Epsom zout en olijfolie is een prachtige natuurlijke combinatie voor een body scrub zelfgemaakt. Epsom zout natuurlijk verzacht de huid en helpt om dode huidcellen te verwijderen, citroensap, dat rijk is aan vitamine C, is een natuurlijke bleekmiddel en bleekmiddel, en olijfolie zal uw huid zijdezacht maken. Meng een paar eetlepels van Epsom zout met olijfolie en voeg een beetje 'citroensap. Exfoliëren uw lichaam met deze scrub of twee keer per week, terwijl in de douche en je zult zien hoe uw huid wordt helderder en zachter.


2. amandelen en honing gezichts- en body scrub

Grind een handvol amandelen en meng het met een eetlepel of twee van honing, voeg een beetje 'van olijfolie als de consistentie is te plakkerig voor u, om een ​​natuurlijke scrub die de dode huid zal opheffen maken en vernieuwen en voeden van uw goede huid. U kunt deze scrub voor zowel gezicht en lichaam te gebruiken. De antibacteriële eigenschappen van honing is ook goed om onvolkomenheden te elimineren.

3. Olijfolie en suiker body scrub thuis

Olijfolie en suiker scrubs zijn een van de meest populaire home exfoliërende dat er is. Gewoon mengen suiker en olijfolie voor een huid verzachtende huidbehandeling dat schrobben uit alle dode huidcellen. Deze scrub is ook goed voor lichaam en gezicht, maar zorg ervoor dat heel voorzichtig te zijn wanneer u de scrub masseren in de huid. Vermijd het gebruik op je gezicht, als de huid gevoelig is.

4. Homemade suiker scrub

Je hoeft niet duur tanks scrubben uit de winkel, alleen suiker en water zal het werk doen nodig! Meng bruine suiker met water en weg te schrobben. Het zal wonderen doen!

5. ei en zure room zelfgemaakte scrub

Versnipperen de schaal van een ei, meng met een eigeel en een beetje 'zure room tot een andere grote exfoliant voor de droge huid te creëren. Scrub zachtjes en laat het voor 5-10 minuten en u zult uw huid vinden fris en gloeiende onder.

6. koffie, suiker en lavendel body scrub thuis

Een scrub voor zowel de huid onvolkomenheden en exfoliërende behandeling, een mengsel van lavendel, koffie en kristalsuiker kalm verergerd huid en reinigt dode cellen, waardoor de huid helder, glad en fris. Gewoon mix een eetlepel suiker met een eetlepel fijn gemalen koffie, voeg een theelepel gedroogde lavendel en een beetje olijfolie om de gewenste consistentie te verkrijgen. Masseer uw lichaam met deze scrub, terwijl in de douche en genieten van de mooie, zachte en stralende huid!

7. Havermout en karnemelk zelfgemaakte scrub

Meng 2 eetlepels karnemelk met 1 eetlepel havermout poeder en vertrekken voor een tijdje 'laten de melk invoeren van de havermout. Roer het mengsel en gebruiken als een scrub voor een stralende gloed op je huid. Masseer zachtjes je gezicht met deze scrub, laat gedurende 5 minuten, dan afspoelen. Uw huid zal love it!

8. bitterzout body scrub thuis

Borstel uit de dode huid met een van de zuiverste zout in de wereld. Gewoon mengen sommige Epsom zouten met een beetje 'van water of olijfolie voor een exfoliërende eenvoudige, directe en natuurlijke zelfgemaakte lichaam. .

9. geplette aardbeien zelfgemaakte scrub

Als u al uw huid zacht, maar nog steeds lijdt aan olie, dan voorzichtig wrijven geplette aardbeien op je gezicht is licht scrubben de huid zacht en verwijdert overtollige olie.

10. Lip vlek

Voor zachte, lippen om te zoenen, alsook voor een uniforme en gladde lippenstift, zorg ervoor dat u regelmatig scrubben je lippen. Begin met het aanbrengen van een dikke laag shea boter lippen verzachten. Na ongeveer 5 minuten, gebruik deze natuurlijke lip zelfgemaakte scrub: Meng de suiker met een theelepel olijfolie of kokosolie, voeg een theelepel citroensap of Lyme en wrijf de lippen met dit mengsel cirkelvormige beweging voor een minuut of twee, zijn zacht. Wassen en te genieten van zachte lippen, mooi en te zoenen!

Korte notitie:

Vrouwen met een gevoelige huid moeten vermijden exfoliërende scrub en hard, omdat het huidirritatie en roodheid veroorzaken. Als je een gevoelige huid, vermijd alle scrubben en kiezen voor een handdoek in plaats daarvan.

Wat zijn uw natuurlijke exfoliërende zelfgemaakte favorieten? Deel uw recepten van schoonheid in de commentaren hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  5   2
Augustus 4, 2015 | 16:41:10 | later 3 uur

Groot artikel. Good job !!!

  1   1
Augustus 5, 2015 | 00:26:51 | later 11 uur

Onderwerp Gοod.

  5   0
Augustus 5, 2015 | 01:11:04 | later 11 uur

Ik hou absοlutely onze blog .. Goede сolors thema. U b ս ILD deze site zelf? Gelieve te antwoorden terug als ik probeer op mijn website cгeate en u wilt weten wҺere out Ik heb dit uit of wat de еxactly wordt themе genoemd. Groeten!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha