10 PRACHTIG TIPS make-up voor bruine ogen10 PRACHTIG TIPS make-up voor bruine ogen

Bruine ogen zijn vrij uniek in de wereld van oogkleuren. In de eerste plaats, zijn ze niet alleen een enkele kleur, zij zijn eigenlijk een combinatie van verschillende kleuren, en ten tweede kan hazelaarogen kleur te veranderen. Dus als je het geluk hebt om ongelooflijke bruine ogen hebben, maken de meeste van uw zeer speciale oogkleur met deze tien

make-up tips voor bruine ogen

:

1. oogschaduw voor lichtbruine ogen

Met bruine ogen, heb je veel variaties van kleuren oogschaduw om uit te kiezen. In feite is de enige kleuren die soms niet werken met die bruine ogen zijn grijs-blauw, maar probeer om te testen, kan het ook goed passen. U kunt kleuren te gaan met uw stemming te kiezen; voor een subtiele look en moeiteloos, probeer dan een kleur natuurlijke huidskleur of maak je bruine ogen pop met levendige paars en goud glinsterende.


2. Experimenteer met eyeliner

Veel meisjes houden aan de veiligere optie van zwarte, maar met bruine ogen, kan het zich veroorloven om meer te experimenteren. Gekleurde eyeliner kan eigenlijk uw ogen lijken een andere toon, dus een donkerpaarse zal uw ogen kijken meer blauw zijn, en u kunt gebruik maken van een taupe, goud, groen of bruin op de groene in je ogen uit te brengen.

3. Maak uw oogkleur met uw keuze van toon lip

Je wilt nooit je lippen centraal staan ​​als het heeft prachtige bruine ogen, dus laat lip kleur hun complement, ze niet overweldigen. Een koper of goud glinsterende hulp benadrukken de bruine in uw ogen of, als u een paarse oogschaduw dragen, probeer mauve, koraal, rood, roze of bessen kleur op je lippen.

4. Gebruik het goud om bruine ogen accentueren

Een van de meest populaire en bekende

make-up tips voor bruine ogen

is - proberen te spelen met de kleuren gouden oogschaduw.

Als je goud of groene hoogtepunten in het oog, dan een vleugje gouden glans in je oogschaduw zal vlekken prachtig markeren.

5. Caramel kleuren brengen de groene kleur in je ogen hazelaar

Make-up tips voor bruine ogen

concentreren op benadrukken uw mooie kleur van de ogen, dus als je wilt naar de green in lichtbruine ogen te brengen, probeer dan het mixen en mengen oogschaduw met beige en karamel, of gebruik deze kleuren als uw eyeliner. De mix van beige en karamel werkt prima met bruine ogen en echt benadrukt de groene tint van je mooie ogen.

6. Probeer lavendel oogschaduw tonen om de green in je ogen brengen

Ander

streeft naar hazel eyes maken

is - probeer lavendel of pruim tinten oogschaduw. Wanneer u klaar voor een nacht op de stad bent, dus neem een ​​aantal 'drama aan uw ogen met pruimen of lavendel kleur. Deze tonen ziet er geweldig als je gekleed om te doden, en ze zal goed te brengen het groen in je mooie bruine ogen.

7. Vergeet niet je wimpers

Met je mooie bruine ogen, zwart is de enige kleur optie voor de wimpers. Krul je wimpers met een wimperkruller en vervolgens toe te passen wat mascara bruin of donker paars om aandacht te brengen aan uw ogen en brengen hun mooie kleur.

8. Gebruik een bronzer

Make-up tips voor bruine ogen

Bronzer - het kan niet compleet zijn zonder vermelding van onze oude, lieve vriend truc. Gebruinde huid complimenten lichtbruine ogen perfect, dus als je niet geboren met een bronzen teint natuurlijke of verbergen van de zon, omdat je bang bent van voortijdige veroudering, dan vegen een bronzer op je voorhoofd, jukbeenderen en neus om de kleur ogen accentueren hazelnoot en voeg een beetje 'warmte op je gezicht. Worden licht gaf aan de bronzer, koos voor de kleur die is slechts een paar tinten donkerder dan je huidskleur en vergeet niet te mengen, mengen, mengen ...

9. Bruine tinten

Lichtbruine ogen kan er anders uitzien van dag tot dag, dus als je een dag bruine ogen, swap uw kleuren van oog make-up aan te passen. Wanneer uw ogen hebben meer van een bruine kleur, een groene, kunt u elke schaduw van bruin te gebruiken, van de lichtste tot donkerste, om de aandacht te drastisch te vestigen op uw ogen.

10. Vermijd te blauw

Één

streeft naar hazel eyes maken

dat iedereen het erover eens is dat als je bruine ogen, vermijd het gebruik van te veel blauwe oogschaduw. Sommige blues kan er goed uitzien, maar, maar, bovenal, als uw ogen zijn bruin, dan zijn ze groen, dan blauw te veel botsen met de kleur van de ogen.

Elke andere tips om hazelaarogen maken in het achterhoofd? Voel je vrij om uw favoriete make-up tips en trucs delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  2   1
Juli- 7, 2015 | 04:38:55 | later 5 uur

Manier cool! Wat make-up tips zeer ѵalid! Ik waardeer je wroting dit bericht en de rest van de site alsо is echt goed.

  2   0
Juli- 7, 2015 | 07:34:28 | later 8 uur

Ik hou van de site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha