10 POMPOENZADEN gezondheidsvoordelen U MOET WETEN OVER10 POMPOENZADEN gezondheidsvoordelen U MOET WETEN OVER

Pompoenpitten zijn een goede, draagbare snack die niet nodig hebben in de koelkast worden bewaard, zodat u kunt blijven op het werk of voeren rond met je mee. Ze bieden ook een aantal voordelen voor de gezondheid nogal verrassend, zelfs om het immuunsysteem te versterken om kalm te blijven. Hier zijn tien fantastische voordelen voor de gezondheid van pompoenpitten:

1. Zij kunnen u helpen slapen

Als u moeite met slapen dan knabbelen op sommige pompoenpitten voor het slapengaan kunnen helpen. De zaden bevatten het aminozuur tryptofaan, die het lichaam overgaat in de slaap hormoon, melatonine, dat bevordert een goede nachtrust.


2. Zij hebben anti-ontstekingseigenschappen

Een van de grote pompoenzaden gezondheidsvoordelen is dat de zaden hebben een sterke anti-inflammatoire werking en, indien gegeten kan helpen verminderen de ontsteking veroorzaakt door ziekten zoals artritis, zonder de bijwerkingen die sommige geneesmiddelen veroorzaken.

3. Zij kunnen de bloedsuikerspiegel te stabiliseren

Dankzij de hoge licht verteerbare eiwit dat pompoen zaden bevatten, kunnen zeer effectief zijn bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel in het lichaam. Dit helpt om een ​​constante energie op peil te houden en kan zelfs helpen gewicht te verliezen.

4. Ze zijn zeer goed voor het hart

Volgende grote pompoenpitten voordelen voor de gezondheid is dat de zaden zijn een grote bron van magnesium, die vele voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van het helpen om de bloeddruk te controleren en te helpen bij het voorkomen van hartaanvallen en beroertes heeft.

5. Zij kunnen cholesterol verlagen

De verbindingen van fytosterolen gevonden in pompoenpitten worden verondersteld om een ​​effectieve manier om slechte cholesterol in het bloed. Van alle zaden en noten, pompoenpitten bevatten de tweede hoogste aantal verbindingen van fytosterolen, na zonnebloempitten.

6. Ze zijn een goede bron van vezels

Pompoenpitten zijn een grote bron van voedingsvezels die je spijsvertering helpt en helpt gifstoffen uit het lichaam te elimineren.

7. Ze stimuleren het immuunsysteem

Pompoenpitten gezondheidsvoordelen omvatten verbeterde immuunsysteem. Snacken op pompoenpitten zal helpen bestrijden winter verkoudheid en griep. Ze bevatten ook een hoog zinkgehalte, die een sleutelrol spelen in de gezonde werking van het immuunsysteem speelt.

8. Het kan u helpen sneller te genezen

Pompoen zaden bevatten de juiste mix van vitaminen, mineralen en eiwitten te helpen beschadigde cellen sneller genezen. Onderzoek heeft aangetoond dat het eten van pompoenzaden een geweldige manier om u te helpen herstellen van de ziekte sneller kunnen zijn.

9. Ze kunnen nuttig zijn voor vrouwen in de menopauze zijn

De pompoen zaad olie is een rijke bron van fyto-oestrogenen, die helpt om de bloeddruk, opvliegers, pijn in de gewrichten en andere symptomen ervaren door vrouwen in de menopauze te verminderen.

10. Ze hebben antibacteriële eigenschappen

Pompoenpitten zijn geweldig in het bestrijden van infecties van verschillende soorten. Ze bleken potente antischimmel en antivirale eigenschappen, die vermoedelijk afkomstig uit complexe eiwitten die de zaden bevatten hebben.

Kent u een aantal andere pompoenpitten voordelen voor de gezondheid?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha