10 plaatsen waar je enkele jongens te vinden10 plaatsen waar je enkele jongens te vinden

Op jacht naar een man kan leuk zijn, maar zoals elke goede jager weet, moet je weten waar je prooi opknoping uit, voordat de jacht kan beginnen in alle ernst. Als u op zoek bent naar een speciale vangst, probeer deze dan tien plaatsen waar goede alleenstaande mannen kunnen worden gevonden:

1. Een bar

De oude zijn de beste, en alleenstaande mannen zijn nog steeds op weg naar de bar, als je eenzaam voelen. Rondhangen in een bar en in geen tijd, zult u iemand om mee te praten en u zult waarschijnlijk niet te betalen voor een drankje, hetzij!


2. Art Galleries

Als het type is stiller meer jouw ding, probeer dan een kunstgalerie voor een verandering. Je hebt het perfecte excuus om een ​​gesprek te beginnen, zelfs als u bent een expert, gewoon zeggen wat je van een werk of een kunstenaar kunnen bewonderen en hebben gemeenschappelijke grond onmiddellijk gevonden.

3. Krijg een hond

Hondenliefhebbers graag praten over hun honden en als uw hond slaat met zijn hond, dan hebben een vriend ook. Elke dag wanneer u uw hond te lopen, heb je de kans om aan een speciaal iemand toe, als je dat niet doet, je nog steeds de dagelijkse training en uw hond om te praten!

4. winkels Techie

Tech gadget winkels en winkels zijn geweldige plekken om alleenstaande mannen vinden. Jongens hou van alle dingen techneut en liefde pronken met hun kennis van deze dingen, dan kijk maar hopeloos verloren op wat je draadloze router een jongen nodig en al snel kom je te hulp.

5. Bibliotheken

Bibliotheken hebben alles wat u nodig hebt, wanneer u op zoek bent naar een man. U kunt haar belangen te controleren, om te zien wat hij leest, heb je een reden om met hem te praten, vraag hem om een ​​boek en in de meeste bibliotheken, heb je een comfortabele plek om te zitten en een kopje koffie met hem.

6. Als u werkt

Laat de mannen op het werk niet verwaarlozen, zou ook beschikbaar zijn. Je weet maar nooit, maar de man die geschikt is voor u kunnen zijn in het kantoor, dus houd je ogen open en klaar om te flirten!

7. Een wandeling in het park

Het is niet nodig om een ​​hond te gaan voor een wandeling in het park hebben. U zult verrast zijn hoeveel aantrekkelijke, enkele jongens breng een uur in het park een boek lezen of gewoon kijken naar de wereld gaat door. Gewoon gaan zitten naast een, kan op zoek naar een beetje 'bedrijf.

8. De sportschool

Tenminste, als u aan een man op de sportschool, weet je dat hij graag voor zichzelf zorgen. Als u geen lid bent, wordt dan lid van een sportschool en in vorm te houden terwijl je op jacht naar een nieuwe man en je wint, welke manier de dingen gaan.

9. Een partij

Partijen zijn leuk, en als je gooit je eigen huis partij, kunt u al uw vrienden uit te nodigen en vraag hen om hun single vrienden met zich meebrengen. U bent de meester van het huis, bent u in controle en je maakt kennis met een hoop nieuwe mensen en, wie weet, een van hen zou kunnen zijn.

10. Internet

Internet dating van alle tijden, niet alleen computer nerds en zonderlingen, dus als je dat nog niet geprobeerd, dus geef het een gaan. Er zijn miljoenen kinderen volkomen normaal en prettig voor u klaar om online te gaan om het profiel in te stellen en maak uw keuze!

Waar u enkele jongens kunnen vinden? Heeft u nog andere suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha