10 Pickup Lines voor meisjes te gebruiken op BOYS10 Pickup Lines voor meisjes te gebruiken op BOYS

Dit is de leeftijd waarop een meisje heeft net zoveel recht om het initiatief te nemen en pick-up lines van kaas, als een jongen, vooral wanneer u maar wilt. Dus als je nog nooit geprobeerd om pick-up lijnen te gebruiken door uzelf of je bent gewoon een beetje 'uit de praktijk, hier zijn tien leuke slechte pick-up lijnen voor meisjes te gebruiken op jongens.

1. Is dat een kanon in uw zak?

Pick-up lijnen voor meisjes zijn niets nieuws eigenlijk, na al die beroemde one-liner van Mae West werd voor het eerst te horen in de 1933 film 'She Done Him Wrong'. Het was aardig gevonden te worden, want hij herhaalde de lijn van de 1978 film, 'Sextette'.


2. Mijn telefoon werkt niet

Wanneer u het nummer een man wil, het spelen van de nobele wens van een man aan een meisje te helpen. Zeg hem dat er iets mis is met uw mobiele telefoon, zal hij vragen wat er mis is met het en je kunt zeggen. "Ik kan het aantal niet in vinden"

3. Geloof je in liefde op het eerste gezicht?

De jongens hebben een beetje 'tip in de juiste richting, bij tijden, dus probeer dit als je niet lijken te merken meteen: "Geloof je in liefde op het eerste gezicht, of moet ik weer lopen?"

4. Doe deze lijken echt voor jou?

Dit is echt trok zijn aandacht, als je de voorkant te leiden! "Hebben deze zien er echt voor u? ' Dit moet zeker het ijs te breken en krijg een gesprek.

5. Ik ben bezig met een enquête

Deze lijn van de pick-up is een van de oude, die cheesy, maar hey, zou je in staat zijn om weg te krijgen met:..??? "Hallo ik ben bezig met een onderzoek Hoe oud bent u Wat is je naam Ben je single Wat is het uw telefoonnummer? Ben je vrij komende vrijdagavond? "

6. U rozijnen?

"Heeft u rozijnen? Nee? Wat dacht je van een datum in plaats daarvan?" Er is niets als een spel van woorden kaas ijsbreker en dit heeft zeker een heleboel kaas! Toch moet niet pick-up lines te ernstig, toch?

7. Ik heb een laag zelfbeeld

"Ik heb een zeer lage dunk van mezelf, denk je dat ik ben er vrij? 'Sleepboot op de diepste gevoelens van een jongen en hij is zeker te voldoen. Er is maar één antwoord dat ik kan echt geven, is het niet?

8. Heeft u koken je diner

"Ik zal je eten koken, en ik me kon koken ontbijt." En 'zeker een aanbod dat hij niet kan weigeren, zelfs als je gewoon aan het spelen bent.

9. Kunt u 'serendipiteit' te spellen?

"Je kunt het woord 'serendipiteit' terug te schrijven? Nee, ik kan niet, ik wilde alleen maar met je praten!" De mannen met mannen, die waarschijnlijk zal geven zijn beste shot, dan hoeft hem niet te laten vechten voor te lang of je hebt vergeten zijn kans.

10. Je doet me denken aan een filmster

Als je zegt "Je doet me denken aan een filmster", je zult zien zijn ogen oplichten en hij vraagt: "Wat?" Van daaruit kunt u uw keuze van filmsterren die het beste past bij hem kon nemen. Superhelden zijn altijd een goede keuze als je wilt om een ​​beroerte het ego van een man.

Wat zijn je favoriete pick-up lijnen voor meisjes te gebruiken op jongens?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha