10 Packs effectieve Homemade Hair eiwitrijkeOmdat je haar bestaat voornamelijk uit eiwitten, wordt voorgesteld dat de beste behandeling voor je haar is de behandeling van eiwitten. Terwijl verschillende soorten behandelingen van eiwitten zijn verkrijgbaar in de zalen, kunt u gemakkelijk gaan voor een met de hulp van verpakkingen van haar eiwitten in huis gemaakt. Hair Protein packs helpen om te maken voor de schade aan uw haar en het bevorderen van haar gezond en glanzend. Als het gaat om het verbeteren van het uiterlijk van je haar, de rol van verpakkingen van haar eiwit is ongeëvenaard. Ei, yoghurt, mayonaise, avocado en kokosmelk zijn geweldig bronnen van eiwit. Deze kunnen worden gebruikt om haar behandelingen eiwitrijke zelfgemaakte maken.

Top 10 eiwitten Packs Haar:

Vraagt ​​u zich af hoe deze producten te gebruiken in uw haarverzorging regime? Zoek niet verder! Hier zijn de top 10 manieren om haar eiwit packs maken thuis!


Ei-Yoghurt Hair Pack:

De eieren zijn zeer rijk aan eiwitten en bekend effectief bevochtigen het haar en het reinigen van de hoofdhuid is. Als je haar vettig is, gebruik maken van het eiwit. Als het droog is, gebruik het eigeel en als het normaal gebruik zowel het eiwit en de dooier. Met een ei, voeg vijf eetlepels yoghurt, die helpt het haar tegen verdere schade te beschermen. Breng het mengsel op het haar en wacht 30 minuten. Wassen met koud water en breng de shampoo en conditioner.

Eidooier-Honey Hair Pack:

Meng eidooier met twee eetlepels honing en een eetlepel amandelolie. Gebruik dit pakket te hydrateren je haar dof en droog.

Avocado-Coconut Milk Hair Pack:

Kokosmelk is een rijke bron van eiwitten. Prak een rijpe avocado en mix 5 eetlepels kokosmelk. Voeg twee eetlepels olijfolie aan het en het mengsel op het haar en de hoofdhuid toe te passen en wacht 30 minuten. Dit pakket effectief voorkomt breuk van het haar, roos en tegelijkertijd stimuleert de haargroei.

Kokosmelk haar behandeling:

Van kokosmelk is een grote bron van eiwitten, masseer de haarwortels met het en draag een badmuts. Een nacht laten staan ​​en was de volgende dag.

Banana-Avocado Hair Pack:

Neem een ​​banaan, een rijpe avocado, tarwekiemolie en rozenolie. Meng al deze ingrediënten goed en bereiden een fijne pasta. Breng de verpakking op de hoofdhuid en het haar. Wachten voor een uur en wassen met koud water. Shampoo en conditie van je haar zoals gewoonlijk.

Mayonaise-Avocado Hair Pack:

Meng twee eetlepels mayonaise met avocado puree en garde. Gebruik deze behandeling eiwit verbazingwekkend om diepe conditioning bieden je haar.

Avocado Egg-Pack:

Combineer ei met een halve rijpe avocado puree en twee eetlepels olijfolie. Breng de onderdelen van haar en wacht 30 minuten. Spoel en shampoo zoals gewoonlijk. Dit pakket het haar hydrateert het haar en voorkomt verdere schade.

Yoghurt-Cream-Egg Hair Pack:

Meng de room met yoghurt en voeg een heel ei aan het mengsel. Breng het pakket voor diepe conditioning behandeling eiwit thuis.

Avocado-Coconut Hair Oil Verpakking:

Prak een rijpe avocado en voeg twee eetlepels pure kokosolie. Voeg ongeveer 10 druppels rozemarijn etherische olie. Meng de ingrediënten en breng het gelijkmatig over de haarlokken. Wacht 30 minuten en was voor het haar zacht en zijdeachtig.

-Egg Mayonaise Hair Pack:

Zowel mayonaise en eieren zijn rijk aan eiwitten. Meng het wit van een ei met twee eetlepels mayonaise. U kunt ook een lepeltje yoghurt toe te voegen. Meng goed en gebruik deze haareiwit pakket om je lokken te temmen in een bad hair day.

Zijn deze verpakkingen van haar eiwitten zelfgemaakte echt makkelijk te doen? Dus, waarom geld verspillen aan behandelingen van eiwit in een woonkamer, waar u gemakkelijk thuis kunt doen? Gebruik ze als een deel van uw reguliere regime haarverzorging om je haar gezond en mooi in een mum van tijd te krijgen.

Gebruik verpakkingen van haar eiwit? Wat het beste werkt voor jou? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha