10 paar van de pret CUPS IDEEËN LIJST10 paar van de pret CUPS IDEEËN LIJST

Wat kan een heel speciale relatie te maken zijn de mooie herinneringen die je hebt om te delen. Genieten van ervaringen samen en delen het plezier kan een relatie te houden fris en levendig, om niet opnieuw in de val van telkens dezelfde dingen doen vallen, iets nieuws te proberen en voeg een aantal van deze grote ideeën om uw emmer lijst paar.

1. Deel een karaoke duet

Wees niet verlegen! Hoofd naar beneden naar uw dichtstbijzijnde karaoke club en zingen een duet samen. Het is echt niet uit als je niet kunt zingen; is de ervaring van te gaan op het podium bij elkaar, dat groot maken.


2. Maak een ritje op een paard op een strand

Nou, het werkt voor koppels in de films, dus waarom niet geef het een gaan? Ze niet eens een ervaren rijder te zijn om te genieten van een romantische tocht paard langs een afgelegen strand, gewoon je tijd nemen en genieten van het moment.

3. Ga op een picknick

Een andere eenvoudige, maar leuk, paar Bucket List ideeën is om samen op een picknick te gaan. Dit is iets dat paren alleen kan stoppen met het doen toen ze samen waren een beetje ', maar de aanleg van de deken op de vloer weer en eten in de frisse lucht is een geweldige manier om de romantiek van de afgelopen jaren weer op te rakelen.

4. samen een berg beklimmen

Iets 'meer speciale toe te voegen voor uw picknick en nemen in de top van een berg. Het gevoel van voldoening die je voelt is om de top te bereiken, zelfs als het is gewoon echt een heuvel, zal het een heerlijk gevoel zijn, en u kunt genieten van uw picknick in vrede zal zijn.

5. Skinny dip bij zonsondergang

Hier is nog een leuk koppel Bucket List ideeën: laat je remmingen gaan en lopen in de zee bij elkaar naakt! Wanneer u de badkamer af te maken, kunt u uzelf wikkelen in een grote handdoek en ontspannen op het strand als de zon ondergaat en je kunt een fles champagne te delen. Is het niet romantisch ?!

6. danslessen nemen

Neem een ​​dansles bij elkaar is een ander paar grote emmer lijst ideeën. Je hebt geen einde van keuzes van danslessen die u samen zou kunnen nemen en het is een geweldige manier om plezier te hebben en iets nieuws te leren. Als je voor de tango en de wals, het is een geweldige manier om een ​​nieuwe ervaring te delen en het zal u helpen in vorm te houden.

7. Maak een fietstocht samen

Een van de grote paar emmer lijst ideeën is om eruit te komen van de stad en maak een fietstocht op een land weg en een beetje 'dichter bij de natuur weer. Je zal veel meer te zien op de rug van een motorfiets, die je zou in een auto en je zult in staat zijn om te praten als je rijdt, als goed.

8. Cook een maaltijd samen

Dineren in voor een verandering en samen bereiden van de maaltijd. Stel jezelf de uitdaging van het koken van een restaurant van hoge kwaliteit, drie-gangen maaltijd voor jezelf en zie hoe je op. Hoewel het een complete ramp, zal de voorbereiding nog steeds leuk en je kunt altijd bellen uit voor pizza later!

9. Ontspan je eerste date

Hier is een lijst van romantische paar emmer ideeën: heroveren de magie van je eerste date om terug te keren naar dezelfde plaats, het bestellen van hetzelfde voedsel en dezelfde dingen doen. De herinneringen die terug te brengen zal geweldig zijn en je hebt een heerlijk romantische tijd herinneringen.

10. Doe iets echt avontuurlijk

Schrijf adrenaline junkies voor de dag en doe iets echt bijzonders. Duw jezelf tot het uiterste en probeer je handen bij parachutespringen, bergbeklimmen of raften. Er gaat niets boven een beetje 'dichter bij gevaar elkaar gedeeld!

Heb je andere ideeën paar emmerlijst?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha