10 overtuigende redenen waarom het drinken van rode wijn is goed voor je10 overtuigende redenen waarom het drinken van rode wijn is goed voor je

We weten allemaal dat de gevaren voor de gezondheid van het drinken van te veel alcohol, maar hoeveel weet u over de mogelijke voordelen van het drinken van rode wijn? Wist u, bijvoorbeeld, kan dat het drinken van rode wijn helpen gewicht te verliezen, het verbeteren van je geheugen en het verhogen van uw immuniteit? Hier zijn tien dwingende redenen waarom het drinken van rode wijn, met mate, kan goed voor je zijn.

1. Het vermindert het risico op kanker

Studies hebben aangetoond dat regelmatige drinkers van rode wijn een verlaagd risico op sommige vormen van kanker. In een studie van 2.000 mensen, bleek dat mensen die matige hoeveelheden dronk rode wijn waren 45% minder kans op darmkanker te ontwikkelen.


2. Het beschermt tegen hart-en vaatziekten

Rode wijn bevat tannines genaamd procyanidins, die kunnen helpen beschermen tegen hart-en vaatziekten. De wijn bevat verder een antioxidant bekend als resveratrol, waarvan bekend is dat de hoeveelheid vet dat zich ophoopt in de slagaders te verminderen.

3. Biedt bescherming tegen maagklachten

Een van de voordelen van het drinken van rode wijn is dat het bescherming biedt tegen de diverse maag aandoeningen. Slechts half glas rode wijn is ook aangetoond als bescherming tegen de bacteriën die maagzweren en gastritis veroorzaken. Het kan ook bescherming bieden tegen bepaalde vormen van voedselvergiftiging.

4. Het voorkomt tandbederf

Het drinken van rode wijn eigenlijk verhardt het tandglazuur en voorkomt daarmee tandbederf. De polyfenolen in rode wijn zijn ook goed om tandvleesaandoeningen en het verminderen van ontsteking van het tandvlees te voorkomen.

5. U kunt stoppen om een ​​verkouden

Een regelmatige glas rode wijn kan houden ook de winter verkoudheid bij baai. In een studie die werd gepubliceerd door het Journal of Epidemiology, werd gesuggereerd dat mensen die rode wijn drinken zijn bijna 45% minder kans op een koude vangen.

6. versterkt de botten

Vrouwen die drinken af ​​en toe een hogere botdichtheid dan degenen die nooit alcohol drinken helemaal. Er wordt aangenomen dat alcohol verhoogt het niveau van oestrogeen in het lichaam, die de afbraak van oud bot remt.

7. Verbetert het geheugen

Studies hebben ook aangetoond dat rode wijn kan verbeteren het geheugen en vertragen het ontstaan ​​van dementie. A 2009 onderzoek bleek dat mensen die dronk twee glazen rode wijn per dag had een lager risico van bijna 40% ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer.

8. Het kan je slank blijven

De voordelen van het drinken van rode wijn onder andere makkelijker gewichtsbeheersing. Mensen die regelmatig rode wijn drinken bleken minder buikvet rond de taille. Een matige hoeveelheid alcohol geeft een boost aan je stofwisseling en maakt je lichaam meer calorieën te verbranden voor maximaal negentig minuten nadat u uw drankje af te maken.

9. De rode wijn kan het risico op het ontwikkelen van type 2 diabetes

Het is al lang bekend dat overmatig alcoholgebruik diabetes kan veroorzaken, maar een studie in Amsterdam afgerond gevonden dat matige drinkers rode wijn was 30% minder kans op Type 2 diabetes vergeleken geheelonthouders.

10. En 'goed voor je huid

De voordelen van het drinken van rode wijn zijn ook anti-aging. De antioxidanten in rode wijn kan ook goed zijn voor je huid. In gematigdheid, kan rode wijn helpen bij het verminderen van de verschijning van rimpels en fijne lijntjes en ook vertragen het effect van de vergrijzing op de huid.

Kent u een aantal andere voordelen van het drinken van rode wijn?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   2
September 11, 2015 | 23:54:08 | later 1 uur

Dit is precies wat ik nodig had, heb ik vele blogs en website gezien, maar in dit artikel vindt u informatie over de werkelijk grote rode wijn en de voordelen ervan.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha