10 overtuigende redenen VERMIJDEN nacht staan10 overtuigende redenen VERMIJDEN nacht staan

Een nachtkastjes niet langer afgekeurd, dus die keer, en die vreemde, soms is het niet langer maatschappelijk onaanvaardbaar. Echter, terwijl we niet te oordelen, zijn er een aantal goede redenen duidelijk van hen te sturen en er zijn slechts 10 van deze redenen voor u om na te denken, een paar tweaks op morele en andere puur praktisch:

1. One night stands zijn niet veilig

Ten eerste, moet u uw eigen veiligheid te overwegen. Een one night stand, of het nu met iemand die je kent of iemand die je nog nooit hebt ontmoet, is dat je in een kwetsbare positie met een man die, in het beste geval, niet goed kennen. Wil je je leven en toekomstige veiligheidsrisico voor een niet-gegarandeerde moment van razernij Extase en vluchtig?


2. Wat is uw reputatie?

Als u niet wilt dat om een ​​reputatie te krijgen voor zijn 'eenvoudig', want zelfs in de bevrijde en tolerante samenleving van vandaag de dag, als je dit soort reputatie niet erg vleiend, je bang te maken alles goed.

3. Hoe zit het met uw gezondheid?

We willen niet te medische op dit te zijn, maar je weet dat de risico's. Er zijn genoeg mensen die er zijn met een soa en willen niet naar de andere. Als hij dit doet met je, hij heeft het waarschijnlijk al eerder gedaan met anderen.

4. ... en je zelfrespect?

Hoe je gaat horen over dit in de ochtend? Zodra de passie, en mogelijk alcohol, brachten ze het uit, bedenk dan dat je jezelf het gezicht in de spiegel in de ochtend.

5. hij zou leven met zijn moeder!

Dit is vrij moralisme, ten aanzien van een aantal van de praktijk? Als u uw schoenen aan de deur en sloop zachtjes de trap op naar zijn slaapkamer, zorg ervoor dat niet om niet aan zijn moeder wakker! Als een interessante ontbijt.

6. Ik heb geen tijd om te douchen hebben

Er kan geen tijd voor de subtiliteiten van een douche in een moment van ongebreidelde passie ... goed, totdat hij een week geleden zijn laatste is geweest.

7. Je zou kunnen denken dat het ware liefde en dat u zijn zielsverwant!

Het zou een stand op een avond voor u, maar in haar ogen dat het begin van een duurzame relatie zou kunnen zijn. Wees voorzichtig je niet eindigen met een 'ik kan niet leven zonder jou' maniak op de staart.

8. Je zou kunnen eindigen als een internet sensatie 's nachts!

Sommige jongens graag een foto van hun laatste verovering te nemen en te publiceren op het internet, dus zorg ervoor dat u weet wat hij doet met zijn telefoon in de ochtend, terwijl je nog steeds te slapen, anders wordt dit een avond kan veel kosten!

9. Als het iemand die je echt wilt, je kon blazen met een one night stand

Je zou denken dat een one-night is het pad naar de weg naar het hart van iemand te vinden, maar terwijl ze zijn meer dan blij om te springen in bed met u en opscheppen naar hun vrienden, die één nacht hun lijst van kanshebbers kon nemen voor goed.

10. Je moet later leven met het ...

Als het met iemand die je kent, misschien een collega, dan vergeet niet dat je nog steeds met ze te praten en eventueel werken met hen morgen! Zodra je dat intimiteit hebt gedeeld, zal het moeilijk zijn om deze persoon opnieuw te behandelen op dezelfde manier, zoals een vriend of een collega.

Je ziet een nacht als een diep zinvolle en leuke of liever om ze te vermijden?

Deel uw mening en gedachten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   2
Juli- 26, 2015 | 15:49:57 | later 5 uur

Ik ben het met u 100% dat één nacht is niet voor een vrouw!

  1   1
Juli- 26, 2015 | 17:43:05 | later 7 uur

Ja, de grote punten!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha