10 OOK IN EEN ECHTE mannen willen DAME VAN EEN langetermijnrelatie10 OOK IN EEN ECHTE mannen willen DAME VAN EEN langetermijnrelatie

Vaak vrouwen vragen zich af wat het is dat mensen echt willen van een vrouw. Blijkbaar zijn we biologisch geprogrammeerd om specifieke eigenschappen te zoeken naar potentiële partners, maar de wetenschap is nog niet de echte antwoorden op wat trekt de ene persoon naar de andere te vinden. Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want we zijn allemaal verschillend, maar kunnen wij u de top tien eigenschappen die de meeste mensen zeggen dat ze op zoek zijn naar een vrouw:

1. Eerlijkheid is nog het vermelden waard

We zouden verwachten dat deze een op de lijst te zien, maar het is nog het vermelden waard. Mannen echt eerlijkheid op hun lijsten van eigenschappen van de perfecte dame evalueren zeer sterk en ik ben er vrij goed in het identificeren van een leugen ook. Veel relaties zijn geruïneerd door leugens, dus het is beter om eerlijk en open vanaf het begin. Immers, het is wat er van hem verwacht, toch?


2. Mannen houden van vrouwen mentaal stimuleren

Een echte man is op zoek naar een vrouw die een intelligent gesprek kunnen voeren. De duizelig blonde ding zou kunnen krijgen je opgevallen, maar op de lange termijn is uw vermogen om een ​​interessant persoon die tellen zijn.

3. Ze is blij met wie hij is en die in staat ondersteunend te zijn

Boys willen nodig zijn en dat zij willen beschermend, maar niet de hele dag. Mannen respecteren een meisje die blij is met wie hij is, heeft zijn eigen leven, haar ambities en die haar eigen geest kent. Een echte man wil je vriend / man, niet je vader te zijn, en hij zal worden verwacht dat zij ondersteunen en verzorgen van hem toen hij je nodig heeft, zoals u kunt zorgen voor je.

4. Gevoel voor humor en gedeelde gevoel van plezier

Je moet in staat zijn om een ​​grap te nemen, evenals leveren een uit een hit met een echte man te zijn. Een gevoel voor humor is een must; een man wil een meisje die zal lachen en lachen om zijn grappen ook. Deze gedeelde gevoel van plezier kan het verschil tussen een eenvoudige relatie en een goede relatie te maken.

5. aantrekkelijke, sensuele, vrouwelijke charme

Jongens liefde en vrouwelijke charme als een verleidelijk meisje ... vergeet niet, lichamelijke intimiteit is nooit ver uit de gedachten van een man, om deze te spelen met hoe je eruit ziet en hoe je handelt rond een man die je wilt; en niet stoppen met het verzorgen van zichzelf en zijn aantrekkelijk, zelfs als je denkt dat het al van jou, heeft de weerstand niet staart af, alleen maar omdat hij in een lange-termijn relatie.

6. De spontaniteit. Leven met haar zit vol verrassingen!

Mannen kunnen vervelen vrij snel, dus geef niet op je man een excuus om te gaan en kijk elders voor zijn plezier! Laat nooit dingen te voorspelbaar en comfortabel, en het levend houden van de vonk om nieuwe dingen te proberen, doen het onverwachte. Als het leven zit vol verrassingen met u, dan is het leven is leuk en interessant.

7. Mannen moeten voelen wilden

Met al deze onafhankelijkheid die van je verwacht, zou je denken dat zou niet een beetje 'zorgen over de vraag of je hem echt nodig hebt of niet, maar je zou verkeerd zijn. Hij moet nodig voelen en wanneer ze worden gevraagd om iets voor hem te doen, brengt de alpha-mannetje in hem sneller dan wat dan ook. Een echte man wil een gentleman te zijn en wil zorgen voor zijn vrouw.

8. Hij droomt

Mannen willen ambitie zien in anderen, het is iets wat je kan betrekking hebben op. Hij zal trots op je zijn als u uw zinnen op iets zetten en je gaat er om het te doen en hij zal er zijn om te helpen en aan te moedigen u elke stap van de weg.

9. U kunt een warm en comfortabel huis te creëren

Vaak mannen zijn alleen in staat om een ​​huis te zetten in een huis. Ze leven rustig met een stapel van ongewassen kleren in hun slaapkamer en de afwas in de keuken, maar als je wat schoonmaken en voeg vrouwelijke touch aan de plaats voor hem, het zal houden. Hoewel veel mensen het niet voor zichzelf doen, doen ze niet echt een mooi, gezellig en comfortabel huis om terug te keren aan het eind van de dag.

10. Soulmate

Er zijn voor een man als hij nodig heeft om te praten en aan zijn vriend en vertrouweling te zijn. Mannen vinden het moeilijker dan vrouwen om te praten over persoonlijke zaken. Daarom vaak je niet eens naar een dokter te praten als ze een medisch probleem. Je kunt vrienden die je over bijna alles kunnen praten, maar de jongens gewoon niet gaan 'persoonlijk' met hun vrienden, dus er gewoon voor hem is een functie die echt waarde.

Welke andere functies echte mannen willen een vrouw? Aarzel dan niet om uw gedachten en meningen te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  0   1
September 27, 2015 | 16:20:05 | later 4 uur

Hallo, ik thiѕ het is een geweldige website.

  4   1
September 27, 2015 | 20:45:22 | later 9 uur

Prachtige blog! I love it !! Het zal later terug om een ​​beetje 'meer te lezen.

  0   2
September 27, 2015 | 22:54:26 | later 11 uur

Wat een goede baan! U bent de trots van onze klasse.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha