10 onverwachte bijwerkingen van Tea Lemon

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 2, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Wilt u niet een slachtoffer van osteoporose of zweren als je ouder wordt, toch? Nou, dit is wat er kan gebeuren als u doorgaat met drinken te veel citroen thee per dag. Geschokt, is het niet?

Citroen thee heeft een aantal bijwerkingen, die, indien niet in het achterhoofd gehouden, gevaarlijk voor u kunnen zijn in de toekomst. Hoewel het nuttig op verschillende manieren, er een aantal manieren waarop teveel van het verbruik kan schadelijk zijn. Wilt u weten wat ze zijn? Lees dan verder.


Tanderosie:

Mensen die citroenthee verbruiken vertonen regelmatig tekenen van tandglazuur erosie. Citroen thee kan een stille moordenaar voor je tandglazuur te zijn, waardoor de tanden gevoelig voor acute pijn en gevoeligheid aan plotselinge temperatuurswisselingen.

Hart Burn:

Overmatige consumptie van thee met citroen kan de pH van de maag en darmen te veranderen, waardoor zure reflux waarin zuur uit de maag omhoog beweegt de slokdarm. Dit kan een brandend gevoel in de borst en soms braken veroorzaken.

Uitdroging:

In extreme gevallen, citroen werkt als een diureticum. Dit betekent simpelweg triggers uitdroging in het lichaam door een frequente aandrang tot urineren. Consumeren citroenthee vaak kan gevaarlijk zijn en kan uitdroging van het lichaam.

Afte:

Het drinken van teveel citroen thee kan de slijmvliezen irriteren en mogelijk leiden tot aften. Citroen thee kan grote schade aanrichten in de mond.

Onveilig voor zwangere vrouw:

Zwangere vrouwen wordt aangeraden tegen het eten van citroen thee want het bevat cafeïne. Overmatige consumptie van thee met citroen kan ernstige bijwerkingen veroorzaken miskraam of andere.

Gevaarlijk voor moeders die borstvoeding geven:

Vrouwen die hun kinderen borstvoeding moeten vermijden citroen thee. Ja, het is verfrissend - net wat je een nieuwe moeder uitgeput nodig. Maar de cafeïne uit de thee wordt gemengd met de moedermelk en kan het arme kind, dat hangt af van de melk, dat is het enige dieet schaden.

Osteoporose:

Citroenthee flushes stilletjes uit grote hoeveelheden calcium uit het lichaam via de urine, wat kan leiden tot botontkalking op latere leeftijd.

Absorbeert Aluminium:

Wanneer u in de citroen thee, is deze aluminium in thee geabsorbeerd in het lichaam, dat gebeurt niet als je thee normaal drinken. Deze aluminium consumptie toxiciteit in het lichaam, wat kan leiden tot encefalopathie, osteomalacie of aplastische botziekte, proximale myopathie, verhoogd risico op infecties, verhoogde linker ventriculaire massa en verminderde hartfunctie en Microcytaire anemie met zeer hoge niveaus en zelfs plotselinge dood.

Alzheimer:

Onderzoeken hebben de inname citroen thee, met de mogelijkheid van de ziekte van Alzheimer in het latere leven. De regelmatige inname citroen thee plaque opbouw in de hersenen, die is verbonden met het ontstaan ​​van Alzheimer veroorzaken.

Maagproblemen:

Bij sommige mensen kan de regelmatige inname van citroen thee maagpijn, diarree, prikkelbare darm syndroom, en zelfs zweren veroorzaken.

Al deze bijwerkingen zijn ernstig, maar het betekent niet dat u zich volledig onthouden van uw dagelijkse bron van ontspanning. Het enige wat u hoeft te doen is matig te zijn. Drink niet meer dan één kopje per dag en, indien mogelijk, om te vermijden dat het eerste wat in de ochtend op een lege maag. Als u symptomen zoals gevoelige tanden, maagpijn of misselijkheid, neem een ​​pauze deze gewoonte en raadpleeg uw arts. Anders, hoera citroen thee!

Net als zijn dagelijkse dosis van thee met citroen? Heeft u bijwerkingen opgemerkt? En weet je van andere bijwerkingen van thee met citroen? Niet delen met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha