10 onverwachte bijwerkingen van Royal JellyJe verbruikt koninginnegelei voordat? Ik dacht dat was de meest voedzame tonic die er zijn? Nou, koninginnegelei heeft een aantal bijwerkingen, en ze zijn niet minder gevaarlijk.

Wilt u weten wat deze bijwerkingen zijn? Dan moet je dit bericht lezen!


Hoofd licht:

Licht hoofd is bedoeld als een onaangename situatie of gevoel waar u zich duizelig voelt. Zij kunnen ook het gevoel dat ze op het punt om flauw te vallen. Het gevoel kan van korte duur zijn en kan gedurende een lange tijd.

Als u regelmatig koninginnegelei verbruiken, zou je geneigd zijn om licht in het hoofd. Een intelligente en natuurlijke remedie hiervoor is om veel water te drinken gedurende de dag, om een ​​beetje te oefenen 'meer, eet een beetje' van yoghurt en een goede body massage van de spa of thuis.

Hoest:

Een ander neveneffect van koninginnegelei is hoesten. Nu kan dit een reële bedreiging zijn. De lucht uit de longen met een luid geluid. Hoest kan erg pijnlijk worden als ze niet snel behandeld wordt. Een snelle oplossing hiervoor is om thee zoethout of gember thee per dag drinken twee keer!

Uitslag:

Huiduitslag is een andere bijwerking die wordt geleverd met royal jelly. De uitbarstingen zijn meestal rood, en de huid wordt jeukende. Sommige hebben zelfs kleine oneffenheden op hun huid. De huidskleur, textuur en het uiterlijk verandert ook met de tijd.

De uitslag kan verwijderd worden met de hulp van enkele zuiveringszout. Net mengen zuiveringszout met water en toepassing op het getroffen gebied. Wassen met koud water na een paar minuten. Doe dit twee keer per dag om resultaten te krijgen.

Eczeem:

Eczeem is vrij veel voorkomende bijwerking dat je zou kunnen eindigen met als u koninginnegelei dagelijks verbruikt. Het kan erg jeuken. Wees voorzichtig van de huid te veel op dit moment niet aan te raken. Gebruik kokosolie om jezelf sneller te behandelen. Aanbrengen met behulp van katoen. Dep het hele getroffen gebied twee keer per dag om uw huid te veranderen snel te zien.

Misselijkheid:

Misselijkheid is een gevoel van ziekte die vaak leidt tot braken. Het komt vooral voor bij mensen die hebben een hoge koorts of degenen die onlangs zwanger zijn geweest. Eenvoudige en natuurlijke geneeswijzen voor dit sentiment zijn thee gemberwortel heet, melk toast, geurende citrusvruchten zoals sinaasappelen en citroenen of zuigen op bevroren fruit. Frisse lucht te krijgen zal ook helpen.

Maagklachten:

Maagklachten zijn heel gewoon. Zij optreden als u te veel van koninginnegelei elke dag eet. U kunt dit aan te pakken door het eten van voedingsmiddelen die weinig vezels zijn. Voorbeelden zijn banaan, muntthee, volkoren brood en bruine rijst.

Astma:

Astma-patiënten moeten altijd weg te houden van deze gezondheidstonicum omdat het de neiging alleen aan uw conditie verergeren. De symptomen beginnen te vertonen binnen een paar dagen. Onmiddellijk een ambulance bellen en nemen medische snel als je begint met problemen. Ook medische zorg als u niet beschikt over familieleden of voorouders die leed aan astma in het verleden.

In De irritatie van de ogen:

Je kon ook de irritatie horen in het oog als je consumeren koninginnegelei. Het zal ook uw ogen waterig. Uw ogen kunnen gezwollen te krijgen ook.

Ademhalingsproblemen:

Koninginnegelei kan ook de ademhaling bemoeilijken. Soms kunt u de korte pijn adem en ervaring op de borst te worden. Het verstandigste om te doen is om de inname te beperken. Ook, overleg dan met uw arts voordat u het product gebruikt.

Overleden:

De ergste bijwerking iedereen zou kunnen eindigen met het consumeren van koninginnegelei is dood. Als u niet in staat om de stem te verteren zijn, kun je sterven van. Dus als je spijsvertering is niet erg sterk of glad, gelieve niet koninginnegelei nemen.

Heb je al geprobeerd royal jelly? Je weet over de bijwerkingen? Deel uw opmerkingen in het vak hieronder.

(0)
(2)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha