10 onverwachte bijwerkingen van korianderzaadKoriander of "Dhania" is een van de oudste kruiden en specerijen wereldwijd gebruikt. Korianderzaad zijn niets anders dan de gedroogde vruchten van koriander kruid. Ze zijn geelbruine kleur met longitudinale ribbels. Ze hebben een nootachtige, warme smaak, licht fruitig en citrus. Semi-koriander zowel geheel en poeder-vorm worden vaak gebruikt in de meeste keukens Indian. Het wordt gebruikt als smaakstof door zijn unieke smaak. Ze worden gebruikt in pickles, curry, curry en garam masala, gebakken producten. Ze zijn ook toegevoegd aan soepen en bouillons. Maar de nederige korianderzaad is veel meer van een smaakstof! Het is ook bekend een aantal voordelen voor de gezondheid hebben.

Maar wat veel mensen niet weten is dat de zaden van koriander ook een aantal bijwerkingen kan veroorzaken!


Laten we eens een kijkje nemen op de onverwachte bijwerkingen van Korianderzaad:

Ongetwijfeld, korianderzaad profiteren uw gezondheid op verschillende manieren. Maar ook geassocieerd met een aantal bijwerkingen die zijn:

Leverproblemen:

Overmatig en langdurig korianderzaad kan leiden tot leverproblemen. Onderdelen olie aanwezig in de zaden van koriander gewoonlijk bruikbaar bij de behandeling van leveraandoeningen, maar het overmatig kan leiden tot afscheiding van gal en veroorzaakt abnormale omstandigheden.

Allergische reacties:

Sommige mensen kunnen allergische reacties zoals huiduitslag, ademhalingsproblemen, jeuk hebben, zwelling van het gezicht/nek, duizeligheid enz. Gebruiken korianderzaad. Als u gevoelig bent voor deze problemen zijn, moet u uw arts raadplegen voordat u deze smaakstoffen.

Zwangerschap en borstvoeding:

Hier komt een van de ernstige bijwerkingen van korianderzaad dat vrouwen moet zorgen! Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven moeten korianderzaad gebruiken in beperkte hoeveelheden vanwege het effect op de afscheiding van de klieren, die schade aan de moeder en de foetus en reproductieve klieren kunnen veroorzaken.

Ademhaling Probleem:

De langdurig en overmatig gebruik van korianderzaad kan leiden tot ademhalingsproblemen gepaard met pijn op de borst, droge keel, en de smalle kloof. Als u dit soort problemen worden geconfronteerd, moet u een arts snel nodig.

Zon Gevoeligheid:

Soms kan het gebruik van korianderzaad gevoeligheid voor de zon, waardoor het risico van zonnebrand en huidkanker. Als u een allergie of overgevoeligheid zon, raden wij het gebruik van de minst en dat zelfs na te praten met uw arts.

Huidproblemen:

Sommige mensen kunnen huidproblemen zoals ontstekingen, jeuk, irritatie, dermatitis en de huid ervaren donkerder na het gebruik van korianderzaad. Medisch advies wordt aanbevolen in deze zaak en het gebruik moet worden gestaakt als een van deze symptomen worden waargenomen.

Gastro-intestinale problemen:

Langdurig gebruik of overtollige korianderzaad kan gastro-intestinale problemen zoals diarree, buikpijn, verlies van eetlust, en uitdroging veroorzaken.

Lapse van de menstruatie:

In het algemeen worden korianderzaad gebruikt voor de behandeling van menstruele aandoeningen, maar sommige vrouwen menstruatie druppels ondervinden vanwege het gebruik. Als u worden geconfronteerd met een dergelijk probleem, moet u de dosering te controleren.

Hypoglykemie, of lage bloedsuiker:

Korianderzaad zijn gebruikt bij de behandeling van diabetes omdat ze de mogelijkheid hebben om de bloedsuikerspiegel te verlagen. Als u een behandeling ondergaat voor diabetes, moet u het niveau van de bloedsuiker te controleren voordat u koriander als suppletie kan het niveau van de bloedsuikerspiegel drastisch verminderen.

Andere bijwerkingen:

Verschillende andere bijwerkingen korianderzaad die zich kunnen voordoen als gevolg van het verbruik zijn kiespijn, pijn in de gewrichten, wormen, misselijkheid, hernia. Hoewel deze problemen zijn niet erg gebruikelijk, maar we moeten voorzichtig zijn en raadpleeg een arts toch.

Wanneer je verbruikt korianderzaad, krijg je iets goed, met een beetje 'slecht. Maar zolang je niet overdrijven, verbruikt korianderzaad is absoluut veilig. Vervolgens voegt u de smaak van koriander voor voedsel en voor je leven!

Bent u zich bewust van de voordelen en bijwerkingen van korianderzaad? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha