10 onverwachte bijwerkingen van kokosolieJe kan veel over gezondheid, voeding en schoonheid voordelen van kokosolie hebben gehoord. Maar, er is onvoldoende bewijs om te bewijzen dat de olie heeft een aantal nadelen. Beschadiging van uw huid duwt je naar de dood, kan van invloed zijn op een aantal manieren.

Kokosolie Side Effects - Top 10:

Laten we praten over de 10 bijwerkingen van deze olie blijkbaar gunstig:


Verhoogt 'slechte cholesterol' Level:

Verschillende studies hebben aangetoond dat kokosolie is geladen met verzadigd vet, dat in wezen een keten triglyceriden uit verzadigde vetzuren. Regelmatige inname van deze voedingsmiddelen van plantaardige oorsprong mogen lipoproteïne (LDL) niveau van lage dichtheid of het niveau van 'slechte cholesterol' in ons bloed te verhogen. E 'zeer slecht voor onze gezondheid en je moet voorkomen dat het gebruik (1).

Leidt tot hoge bloeddruk:

Kokosolie heeft hoge bloeddruk of hypertensie bij mensen (2) veroorzaken. Omdat een hoog verzadigd vet, bevordert accumulatie van deze vetzuren in de binnenwanden van de bloedvaten (vooral de slagaders). De vetafzettingen in de slagaders maken de schepen smal. En op het einde het verhoogt het niveau van de bloeddruk en zorgt voor arteriële blokkades.

Hart ziekte zich ontwikkelt:

Wanneer beide niveaus van bloeddruk en cholesterol gaan, worden we onder fatale cardiovasculaire ziekte (3). Als verzadigd vet maakt de bloedstroom in de vaten traag, de waarschijnlijkheid van bloedstolsel significant hoger wordt. U kunt uiteindelijk verstopping van de slagaders in ons hart, waardoor levensbedreigende ziekten, zoals een hartaanval, beroerte en soms de dood. Dit is de meest ernstige bijwerking van kokosolie die je bewust van moet zijn.

Verhoog Lichaamsgewicht:

Kokosolie bevat een hoog gehalte aan vet, wat een grote zorg voor mensen die moeite hebben om overtollig gewicht te verliezen kan zijn. Probeer het gebruik van deze olie zo laag mogelijk in uw dagelijkse voeding. Of zullen overgewicht binnen een paar dagen te worden. Het zal je kwetsbaar voor andere ernstige gezondheidsproblemen (4) te maken.

Oorzaken Metabole aandoeningen:

Volgens een reeks van studies, de consumptie van ongeraffineerde kokosolie en gehydrogeneerde neemt een tol op onze gezondheid, het veroorzaken van diverse metabole stoornissen (5). Kortom, de hydrogenering proces brengt een grote hoeveelheid transvetten in de olie. Het verhoogt ook het niveau van de suiker in ons bloed. Dit leidt tot problemen zoals diabetes, insulineresistentie, etc.

Genereert intestinale aandoeningen:

Hoewel van korte duur, kan kokosolie veroorzaken verscheidene gastro-intestinale stoornissen vechten kiemen en microben in ons lichaam (6). De antimicrobiële eigenschappen van deze olie kan de darmevenwicht schade enigszins, waardoor de inwendige organen in moeilijkheden.

Diarree gaat het om:

Ook inname van kokosolie kan diarree (7) veroorzaken. De reden hiervoor is zijn antibacteriële en kiem vechten kwaliteiten. Digestie van deze olie kan in onze darm, wat vaak leidt tot ernstige diarree gestopt.

Leidt tot allergische reacties:

Effecten van kokosolie op de huid kan allergische reacties die zijn vrij algemeen veroorzaken. Als u in uw normale dieet of stok alleen voor zijn actuele toepassing, is de kans groot dat u zich zal ontwikkelen een aantal kleine tot matige allergieën (8). Sommigen van hen zijn huiduitslag, puistjes, zwelling, jeuk, huiduitslag, misselijkheid, braken, kortademigheid, etc.

Veroorzaakt ernstige anafylaxie:

In ernstige gevallen van allergische reacties op kokosolie, kan anafylaxie (9) ontwikkelen. Dit is een levensbedreigende aandoening waarbij het lichaam wordt zwaar plotseling getroffen. Voer een allergietest voor dagelijkse consumptie van grote hoeveelheden, of extern op de huid voor het aanbrengen.

Induceert Effect 'Die-Off':

Kokosolie heeft een effect 'die-off', dat is niets meer dan een bepaalde voorwaarde griepachtige. Omdat anti-schimmel in de natuur, kan deze olie maken uw systeem vrij-schimmel doden die organismen efficiënt (10). Maar tijdens dit proces een grote hoeveelheid toxine vrijkomt in de bloedbaan leidt tot griepachtige symptomen. Dit is echter een korte termijn effect dat weg gaat binnen enkele dagen.

Wees je bewust van de hoeveelheid kokosolie wordt gebruikt per dag en gezond te blijven.

Ik hoop dat je het artikel hield aandacht voor de bijwerkingen van kokosolie! Deel uw ervaring in de commentaren hieronder:

Bron Links (Informatie): 1, 2, 3, 4, 5

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha