10 onverwachte bijwerkingen van Kamfer

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 1, 2015 Admin Schoonheid 0 471


Het zou voor veel verschillende doeleinden kamfer; zowel droge hoest of jeuk, of zelfs als een remedie voor het schillen behandelen. Maar heb je ooit gedacht als kamfer bijwerkingen kan hebben? Nooit, toch?

Maar het feit is, kamfer heeft bijwerkingen. En die bewaren in het achterhoofd kan je redden van een aantal ernstige gevolgen. Dus de volgende zijn de bijwerkingen van kamfer die kunnen worden herinnerd dat kamfer slechts met mate worden gebruikt.


Lip Droogte:

Kamfer kan de lippen droger. E 'anderszins gebruikt om verschillende huidontstekingen te behandelen, maar kan leiden tot acute lip droog ook. De lip huid begint peeling en schilferen. Hij heeft medische begeleiding aan droge lippen veroorzaakt door een allergische reactie op kamfer behandelen.

Huiduitslag:

Kamfer leidt tot roodheid van de huid en huiduitslag als er teveel gebruikt. Ontwikkelen rode huiduitslag over de hele huid. Deze huiduitslag kan pijnlijke en jeukende op keer. Het is buitengewoon moeilijk om te gaan met jeuk en pijn veroorzaakt zijn door dergelijke huiduitslag huis.

Eczeem:

Eczeem is een huidaandoening die het resultaat kamfer bijwerkingen kunnen. Eczeem wordt gekenmerkt door extreme droogte van de huid, zwelling van het oog regio en andere zachte tissues, pijn, irritatie en schilfering. Dit is een ernstige huidaandoening die niet kan thuis worden behandeld. Hij moet onmiddellijk medische zorg voor de onmiddellijke verlichting en een lange levensduur. Het enige wat je moet weten is dat kamfer is niet eetbaar. Het is strikt bedoeld voor uitwendig gebruik. Dus is het zeer gevaarlijk om toe te passen op de huid kamfer gebroken en geschild. E 'zeer giftig bij inname op enige wijze, direct of indirect.

Toxiciteit:

Kamfer is zeer toxisch voor de mens. Haar te kleine hoeveelheden kan leiden tot de dood bij kinderen en volwassenen toxiciteit. Kamfer hepatotoxiciteit is een ernstige bijwerking van kamfer inslikken. Het leidt tot beschadiging van de lever en de plotselinge dood.

Epileptische aanvallen:

Kamfer kan leiden tot een chemische onbalans in de hersenen veroorzaken. Dit leidt tot convulsies. Dit is een ernstige bijwerking kamfer inslikken. Dit is de reden waarom je voorzichtig zijn om kamfer gebruiken in welke vorm dan ook als u epilepsie heeft moeten zijn.

Ademhalingsproblemen:

Kamfer kan ook leiden tot de ademhaling verstoord. Dit is een ernstige medische aandoening voor kinderen en baby's met aandoeningen aan de luchtwegen. Vermijd het gebruik van kamfer volledig op kinderen die lijden aan bronchitis of astma. Kamfer is zeer gevaarlijk voor deze kinderen, omdat als gevolg van de borst congestie en plotselinge ademstilstand.

Zwangere en zogende moeders:

Kamfer is zeer gevaarlijk voor zogende moeders en zwangere vrouwen. Het wordt geabsorbeerd door de placenta en kunnen neurologische schade en lichamelijke de foetus. U kunt gemakkelijk geabsorbeerd door de kieren van de huid en bereikt de melk bij zogende moeders. Het leidt tot kamfer hepatotoxiciteit bij kinderen en zuigelingen, zoals reeds vermeld.

Ziekte van Parkinson:

Kamfer is buitengewoon gevaarlijk voor mensen met de ziekte van Parkinson. Het interfereert met het geneesmiddel voor de ziekte van Parkinson en verhoogt de toxiciteit. Het kan zeer giftig in deze gevallen.

Hoofdhuid problemen:

Toepassing van kamfer in de vorm van kamfer olie wordt beschouwd een verrassende therapeutisch therapie. Echter, met een wijdverspreide gevaar ook. E 'uiterst riskant om kamfer passen op jeukende, gebarsten en peeling van de hoofdhuid. U kunt gemakkelijk geabsorbeerd door de scheuren op de hoofdhuid. Dit leidt tot een verdere jeukende hoofdhuid en kamfer vergiftiging.

Borst Problemen:

Kamfer kan leiden tot ongemak in de borst. Veroorzaakt een bedrukt gevoel en volheid in en rond de borststreek. Het kan ook leiden tot zwelling van het getroffen gebied.
Kamfer is conventioneel wel de geneeskrachtig kruid. Maar de mensen waren zich niet bewust van de ernstige bijwerkingen van kamfer. Heeft evenveel bijwerkingen als toepassingen. U kunt overwegen het gebruik van kamfer in kleine hoeveelheden, maar de grotere doses zijn fataal.

Heeft u nog steeds het gevoel kamfer is een veilig kruid voor menselijk gebruik? Nog enkele vragen over bijwerkingen van kamfer? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha