10 onverwachte bijwerkingen van de Paardebloem

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 5, 2015 Admin Schoonheid 0 1571


Paardebloem is een plant, die behoort tot de familie Asteraceae. Deze prachtige plant ziet er niet alleen mooi, maar heeft ook vele voordelen voor de gezondheid. Paardebloem is verrijkt met vitaminen en andere voedingsstoffen, die helpt bij de genezing te bevorderen impairment. Verbindingen in paardebloem wortel hulp productiestijging gal. De reiniging van de lever, de consumptie van paardebloem maakt gemakkelijk spijsvertering. Het helpt ook het lichaam snel en efficiënt te ontgiften. In feite, paardebloem werkt effectief voor gewichtsverlies.

10 Bijwerkingen van een paardenbloem:

Maar, al het goede komt met een beetje 'verkeerd! Paardenbloem ook geleverd met een aantal bijwerkingen. Sommigen van hen zijn:


Ambrosia Allergie:

Paardebloem kunnen allergische reacties veroorzaken bij inwendig of wanneer toegepast op de huid. Personen die gevoelig zijn voor allergische reacties op ambrosia en andere verwante planten zoals goudsbloemen, madeliefjes hebben, chrysanten waarschijnlijk ook allergisch paardebloembloemen zijn. Als u deze allergieën, niet hun arts niet te raadplegen alvorens paardenbloem.

Interactie met antibiotica:

Paardebloem zou ook de opname van antibiotica verminderen in het lichaam. De combinatie van de paardebloem en van antibiotica kan de effectiviteit van sommige antibiotica te verminderen. Antibiotica, zoals Grepafloxacin, enoxacine, sparfloxacine, ciprofloxacine, Norfloxacine, trovafloxacine interageren met paardebloem.

Interactie Lithium:

Paardenbloem kan dit vochtafdrijvend effect op het lichaam veroorzaken. Paardebloem consumptie kan de hoeveelheid lithium in het lichaam te verhogen, waardoor chronische bijwerkingen. Raadpleeg uw arts voordat u paardenbloem als u lithium. Uw dosering van lithium moet worden gewijzigd om geen negatieve effecten op het lichaam zorgen.

Plaspillen Interactie:

Wat water pillen kon het niveau van kalium in het lichaam te verhogen. Paardebloem bloem bevat grote hoeveelheden kalium. Het nemen van paardebloemen met wat water pillen kan een overmatige hoeveelheid kalium in het lichaam, wat gevaarlijk kan zijn betrokken. Water pillen, zoals spironolacton, triamtereen en amiloride verhoogt kalium in het lichaam.

Niet goedgekeurd door de FDA:

Paardenbloem is niet geëvalueerd en goedgekeurd door de FDA voor de zuiverheid, veiligheid en effectiviteit. Er zijn standaard productie gereguleerd voor paardebloemen. Een aantal gevallen gemeld waarin bleken te zijn doorspekt met giftige stoffen, zoals drugs of metalen deze kruiden-supplementen. Daarom moet supplement paardebloem worden gekocht van betrouwbare bronnen tot de kans op een dergelijke vervuiling te verminderen.

Maagklachten:

Last van de maag is een van de meest voorkomende bijwerkingen van het drinken van paardenbloem thee vorm. Dit ongemak is het gevolg van de stijging van het vetzuur in de maag. Veroorzaakt aanhoudende maagpijn vergelijkbaar met pijn maagzweer. Deze pijn verdwijnt meestal op zijn eigen, maar als het aanhoudt, moet u uw arts te bezoeken.

Gastro-intestinale effecten:

Maagklachten is een andere veel voorkomende bijwerking van de consumptie van paardenbloem. Verlies van eetlust, misselijkheid, een opgeblazen gevoel en winderigheid zijn de symptomen van een buikpijn. Sommige individuen kunnen brandend maagzuur, brandend maagzuur, diarree verhogen wanneer ze paardenbloem verbruikt. Als u het nemen van antacida of andere medicijnen om zuur te verminderen in de maag, dus vermijd het nemen van paardebloem.

Als deze symptomen aanhouden, een afspraak maken met uw arts.

Verlaagt bloedsuikerspiegel:

Paardenbloem kan ook lager het niveau van de bloedsuikerspiegel in het lichaam. Wazig zien, zweten, beven, duizeligheid, tintelingen in handen of voeten, snelle hartslag zijn enkele van de symptomen van een laag suikergehalte. Als u diabetes heeft en op medicatie om hetzelfde te controleren, zorg ervoor dat u verbruikt minimale hoeveelheden van een paardenbloem om suiker in het bloed te voorkomen door het instorten.

Zwangerschap en borstvoeding:

Het effect van de paardebloem bij borstvoeding en zwangerschap is niet bekend. Maar, is het beter om het zekere voor het onzekere en vermijd het gebruik van paardenbloem zwanger zijn of borstvoeding geven.

Andere bijwerkingen:

Veel mensen kunnen ook jeuk, huiduitslag, zwelling, ademhalingsproblemen, ernstige duizeligheid ervaren op het nemen van paardebloem.

Dit waren de belangrijkste bijwerkingen van het nemen van paardebloem. Maar, deze bijwerkingen op enige wijze impliceren dat u niet deze geweldige gras moet gebruiken! Maar, moet u de aanbevolen dosering om complicaties te voorkomen verbruikt. En vergeet niet om uw arts over de voordelen van paardebloem en bijwerkingen te praten voordat u dit kruid elke dag!

Kruiden in een geweldige manier om je lichaam te voorzien van voedingsstoffen. Wat denk jij? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

Referenties: 1

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha