10 Ontspanning Technieken heerlijk om te slapenGa je naar bed gaat, verlangen om te slapen, maar je geest blijft dwalen, het handhaven van de slaap weg? Het kan gebeuren dat de slaap en wordt wakker in het midden van de nacht en beginnen na te denken over je examens of een project in het kantoor. Dit gebeurt met de meeste van ons vanwege de stress die we worden blootgesteld aan tijdens onze hectische routine. Slechts een ontspannen geest kan goed slapen. Zowel de geest en het lichaam heeft behoefte aan een dagelijkse dosis voldoende slaap. De stress van elke dag kan invloed hebben op uw gezondheid en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals slaapstoornissen, hartproblemen, problemen met de spijsvertering en een hoge bloeddruk.

Er zijn verschillende ontspanningstechnieken de aard en de duur van slaap per dag verbeteren. Ontspanning technieken moeten bij voorkeur vergezeld te gaan van een gezonde levensstijl en een regelmatig slaap schema.


10 Ontspanning technieken voor de slaap:

De eerste 10 ontspanningstechnieken voor een gezonde en rustige slaap zijn:

Geleide meditatie-display:

Geleide meditatie Visualisatie is een versoepeling techniek effectief voor diepe slaap. Deze vorm van meditatie gebruikt technieken van hypnotherapie en ontspanning die je zal nemen in een rustige, ontspannen toestand van diepe slaap. Dan leidt u door een reeks van stimulerende zintuiglijke ervaringen. Hij sluit af met een heerlijk gevoel van gelukzaligheid zonder gewicht.

Massage:

Massage is gunstig voor de behandeling van slaapstoornissen, stress reductie, vrijgeven van de spanning en de versterking van het immuunsysteem, waardoor de bloedsomloop. Een goede massage zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren die een rustgevende en inspirerende heeft. Massage is een geweldige manier om het lichaam en geest te ontspannen. Je voelt je als herboren.

Oefening:

De oefening is een geweldige manier om je humeur te verbeteren en ontspan je lichaam. Endorfinen die vrijkomen door het lichaam tijdens de oefening zorgt voor een boost van energie, vermindert de angst, duidelijk uw geest en helpt leiden tot een diepe slaap. Oefening is het meest voordelig als je klaar bent in de ochtend als het verbetert de stemming, vermindert stress, actief blijft de hele dag en zorgt voor een betere nachtrust.

Meditatie:

Meditatie kalmeert de geest, vermindert de angst, ontspant het lichaam en re-activeert de ziel. Meditatie is zeer effectief voor slapeloosheid en andere slaapstoornissen. Meditatie helpt om stress te verminderen, om een ​​geluid te voorzien en rustige slaap neemt je geest in een toestand van diepe ontspanning.

Diep ademhalen:

Diepe ademhaling is een uitstekende ontspanning techniek om angst te verminderen. Het ontspant de geest, vermindert stress en helpt u goed te slapen. Diepe ademhaling heeft een kalmerend effect en kan ook worden opgenomen in meditatie of geïntegreerd met andere vormen van oefeningen.

Yoga:

Yoga is een geweldige manier om het lichaam en geest te kalmeren. Yoga heeft een anti-stress onmiddellijk en helpt om uw gezondheid en het algemeen welzijn te verbeteren. Yoga kan beoefend worden vlak voor het slapen gaan. Het helpt om slapeloosheid en andere slaapgewoonten abnormale behandelen.

Tai Chi:

Tai chi is een bewegende meditatie, die helpt om een ​​betere nachtrust te krijgen. Tai chi geeft een gevoel van harmonie, vrede van de geest en ontspant het lichaam. Tai chi is zoet en helpt om te gaan met slapeloosheid. Het kalmeert ook het zenuwstelsel en geeft verlichting van stress en angst.

Progressieve ontspanning van de spieren:

Progressieve ontspanning van de spieren is een ontspanning techniek voor het systematisch beheer van stress en diepe ontspanning. Dit is zo een uitstekende ontspanning techniek voor mensen die moeite hebben met slapen 's nachts. Deze techniek is gericht op aanspannen en loslaten verschillende spiergroepen gehele lichaam in een toestand van ontspanning produceren. Dit helpt om stress te verminderen en verbeteren van de gezondheid.

Biofeedback:

Biofeedback neemt je mee in een staat van diepe ontspanning om stress en angst te verminderen. Deze ontspanning techniek helpt de geest om de controle van onvrijwillige lichaamsfuncties te nemen. Met regelmatige beoefening zul je de hartslag, ademhaling en ontspanning van de spieren te beheersen.

Hypnose:

Hypnotherapie wordt gebruikt om veel omstandigheden gerelateerd aan stress, slapeloosheid, eten en spijsverteringsstoornissen te behandelen. Hypnose vertaalt zich in een diepe ontspanning. Verbeteren focus, toont soortgelijke effecten aan meditatie. Dit kan worden geoefend met behulp van cd's, boeken van zelf-hypnose of gedaan door een gekwalificeerde hypnotherapeut.

Andere technieken van geestelijke ontspanning:

Als gedachten lijken om je geest te overspoelen wanneer je naar bed gaat, het ervaren van geestelijke ontspanning technieken. Deze de geest ontspannen, zodat u een goede nachtrust kunt hebben. Sommige van deze zijn:

  • Diepe ademhalingsoefeningen
  • Het tellen van aantallen
  • Stop met het denkproces
  • Het bekijken en het creëren van beelden of modellen
  • Stelt u zich eens in de lucht zweven
  • Volg omgekeerde psychologie om wakker te blijven zodat u slaperig kunnen voelen.

Vind manieren om uw omzwervingen, de geest actief te kalmeren. Het afwikkelen van uw hectische dagelijkse schema is een effectieve manier om slapeloosheid te overwinnen. Soms slaaptekort en stress maakt je ongelukkig voelt en ontsteekt een vicieuze cirkel. Goed slapen om gezond te blijven!

Hoe doe je ontstressen jezelf? Volg een van deze technieken om een ​​gezonde slaap 's nachts? Neem dan deel je ervaringen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha