10 onmiskenbare tekenen dat een man enorm tot je aangetrokken10 onmiskenbare tekenen dat een man enorm tot je aangetrokken

Ah, aantrekkelijkheid. Is het niet geweldig als een man is staren naar ons helemaal aan de andere kant van de kamer? En we hebben allemaal bubbly binnen en van buiten is, en soms hebben we zelfs blozen.

Maar wacht eens even. Wacht hier een tweede. Hoe weten we dat de man die wordt aandachtig te staren ons eigenlijk aangetrokken tot ons? En als het was gewoon een vreemd monster die het leuk vindt om mensen af ​​te schrikken van het staren naar hen?


Of als hij een seriemoordenaar ?!

Ok ok. Kalmeren. Ontspan. Want we zijn hier om u te helpen bij 10 onmiskenbare tekenen dat een man enorm is tot haar aangetrokken. Dus nemen we een kijkje!

1. Hij zal haar haar te raken

Serieus, als een man had een oogje op je, hij zal het haar aan te raken. Als je geluk hebt, zal hij ook streelde zijn baard voor u.

Het is eigenlijk een onderbewustzijn ding, en jongens vaak niet weten dat ze aan het doen zijn. Maar het is een techniek die flirten, dus elke keer dat ze worden steeds warm en lastig gevallen over een meisje dat niet kan helpen, maar hun handen wassen met hun lange stromende manen. Zie het als een paring gesprek dat gaat duizenden jaren terug.

2. Hij zal oogcontact maken

Een van de grootste tekenen dat hij is slecht voor kleine, oude u is dat is het maken van oogcontact met je. Als je aan het chatten bent met hem en hij kijkt je recht in de ogen, is het vaak een onfeilbaar teken dat deze man wil je.

Nog beter, als u merkt dat je kijkt in mijn ogen met een soort van nadenkend, verre blik die suggereert dat hij denkt over iets anders dan wat je zegt, dat hij zeker voorstellen. En het is eigenlijk de gedachte van je naakt.

3. Zal Lean Into You

Als hij niet geïnteresseerd is, zal hij wit armen gekruist zitten. Indien echter, is enorm tot haar aangetrokken, zal hij bukken om dichterbij te komen. Ongetwijfeld zal hij proberen zo dun mogelijk met deze te zijn, maar je zult wel merken dat steeds dichterbij.

Als je zo graag aangetrokken tot haar dat hij letterlijk kan zich niet inhouden, zal hij vrij veel in je gezicht.

4. Hij zal raken

Hij zal niet proberen om u te raken in een griezelige manier, maar in plaats daarvan proberen om het fris en flirterige houden. Hij zou te wachten voor u om te zeggen wat op afstand grappig, zodat de dij kan aanraken terwijl lachen.

Zelfs als wat je zegt is eigenlijk heel grappig beetje gênant voor u, hij nog steeds lachen en aanraken. Immers, ik moet je risico's nemen, toch? Een onfeilbare teken dat hij geïnteresseerd is in jou is als hij complimenten haar haren en stelt vragen over het - voordat u het aanraakt.

5. Luister werkelijkheid aan jou ... en je hoort

Als hij enorm is tot je aangetrokken, het gaat om te luisteren naar wat je te zeggen hebt. Wil je alles over uw slechte dag op het werk, je spelen met je vriend kennen, evenals wat je morgenavond zou moeten dragen. Als later in het gesprek dat de kleine dingen die je eerder zei neemt, weet u zeker dat u een Got die heeft een oogje op je.

6. 'overal op uw Social Media

Publiceerde een foto van u onlangs? Yup, hij al deed. Misschien heb je net een status van katten? Yup, hij letterlijk net vond het te veel.

Als een man enorm is tot haar aangetrokken, hij gaat om te laten zien om op alle sociale media. Je kon niet vertrekken veel reacties, maar in plaats daarvan zijn als een aantal van je berichten en tweets. En hij zal zeker hou van je nieuwe profiel pic.

7. U hebt hem nerveus gemaakt

Als het gaat rood als het gaat om u, of lijkt nerveus en onrustig, het betekent dat je hebt het weer gedaan. Je wierp het spreuk op een andere man, en nu kan niet genoeg van je krijgt.

Dus u kunt nemen als een goed teken wanneer een man is bezorgd om je heen; betekent dat het het slecht voor u en kan zich niet beheersen. Ze wil om te herstellen, maar hij is gewoon zo gosh darn zenuwachtig om te proberen om indruk te maken, dat is uit elkaar te vallen. N'aww!

8. Fancy komst hier!

Ja, mooie zien me hier ... in de schoonheidssalon.

Wanneer een man heeft echt een oogje op je, het van plan is om haar inspanningen te zijn waar je bent. En omdat van de grote mogendheden van de sociale media, kun je gemakkelijk in seconden precies waar je bent. En zelfs als dit betekent dat je hebt 3 bus hop om er te komen, het maakt niet uit! Hij zal er zijn!

Dus, als je zijn opgevallen dat hij al opduiken in alle plaatsen waar u onlangs, moet je beginnen te denken dat hij is echt graven. En als ze zich verstoppen in je struiken om middernacht, dan is het tijd om de politie te bellen. Hij heeft vrijwel te ver gegaan.

9. Hij zal de zijkanten dichter te duwen

Ok, dus deze stap klinkt als iets Channing Tatum deed in Magic Mike, maar instincten van een jongen als een meisje wil is om zich te verspreiden en richten hun heupen en bekken naar voren in de richting van het meisje.

We serieus kunnen we niet kwalijk nemen, want de wetenschappers vertellen ons is het puur biologisch. Maar als je echt niet graag het idee van een bekken en ook dezelfde jongens die in de buurt van het gezicht te duwen, kan je gewoon vertellen hem om te stoppen. Wow, kalmeren, man!

10. Hij waardeert uw mening

Als je in een groep, zal uw mening en reactie van de zaak voor iemand anders te zijn. Te dien einde, als hij iets zegt dat hij denkt dat het grappig dat de controles nu je eerste reactie. Hij wil weten of je bent te graven, en hij kon niet meer wat iemand anders denkt schelen. Je

gij

dat telt hier.

Dan, als zijn ogen voor zijn geïdentificeerd, weten we zeker dat hij een oogje op je.

Kent u andere tekenen van een man is tot je aangetrokken?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha