10 ongezond en verkeerde redenen waarom paren bij elkaar blijven10 ongezond en verkeerde redenen waarom paren bij elkaar blijven

Voor de meeste mensen, als het voorbij is, is het voorbij. Maar soms hebben we niet willen toegeven en geconfronteerd met het feit dat het tijd is om verder te gaan, dus vinden we redenen om te blijven leven een ongezonde relatie. Soms is het voor egoïstische redenen en soms is het gewoon een gebrek aan moed, maar wat de reden is, is het zeldzaam dat een reden om te blijven in een slechte relatie is een goede reden. Als je opknoping in daar in een slechte relatie, lees dan deze verkeerde redenen die je zou kunnen doen is:

1. Het is niet slecht de hele tijd

Als u dit leest, dan is er een goede kans dat de slechte tijden opwegen tegen het goede. Waarschijnlijk hebben ze goede tijden en ook de ongelooflijk, maar als de slechte opweegt tegen het goede, dan is het misschien tijd om je koffers te pakken zijn.


2. Je bent bang voor wat hij zal doen

Als je bang bent dat u misschien kwetsen of bang dat hij zou kunnen krijgen gekwetst bent, dat is niet een gezonde relatie te zijn. Uiteindelijk, zo lang als u vertrekt, hoe slechter het zal krijgen. Als je bang bent voor uw veiligheid, dan is van plan om onmiddellijk te bewegen en geef hem het nieuws in een openbare plaats. Als je bang bent dat u misschien gekwetst, vertel dan een van haar vrienden of een familielid, voordat u uw zet te doen zijn, kunnen zij in staat om hem te helpen.

3. Heeft u op uw gemak voelen in de relatie, maar je bent niet tevreden

Omdat het comfortabel is een lange weg om gelukkig te zijn. Gewoon omdat je hebt een routine en de woonkamer is eenvoudig met hem, dat betekent niet dat je moet blijven met hem, als er na alle, niet tevreden. Het leven, zoals ze zeggen, is te kort en u misschien spijt niet het maken van de beslissing om het te beëindigen. In de komende jaren, zult u merken dat u nog steeds comfortabel, maar nog steeds blij.

4. zij samen verblijft omwille van kinderen

Echtscheiding en scheiding, zo vaak deze dagen, zijn de meeste kinderen niet schrik van zijn leven door een split. Ze doen het niet leuk, om te beginnen, maar kinderen groeien op veel gelukkiger met papa en mama gescheiden, dan doen ze met mama en papa voortdurend ruzie.

5. Niemand anders wil me

Laag gevoel van eigenwaarde is een van de meest voorkomende oorzaken van mensen bij elkaar te blijven, als ze niet moeten doen. U kunt vaak horen, vooral als je in een relatie voor een lange tijd zijn geweest, zal niemand anders je aantrekkelijk vindt, of dat u de mogelijkheid om uit te gaan dating opnieuw kwijt. Het zou vreemd zijn, nieuwe mensen weer te ontmoeten, maar u zult verbaasd zijn hoe snel je terug in de swing van dating opnieuw te krijgen en te genieten.

6. Als u niet wilt dat je partner pijn doen

Je kunt echt zorgen voor een persoon, maar ik zal niet leven met hen. Dit kan een moeilijke situatie, maar je moet ook denken aan uw geluk. Het is ook niet goed voor hem, als je een leugen leeft. Het zal waarschijnlijk dankbaar op de lange termijn zijn, heb je de beslissing om de relatie te beëindigen maakte.

7. Bent u bang om alleen

Een irrationele angst om alleen te zijn is een andere reden vaak door mensen die verblijven in ongelukkige relaties aangehaald. In plaats van na te denken over de negatieven van single zijn, probeer te denken van alle grote dingen die je kunt doen als een alleenstaande vrouw zal zijn. Dit is uw kans om al die dingen die je hebt stiekem gehoopt om te doen, en nu zul je moeten leven met iemand die met u eens - u!

8. Alle andere liefdes

Gewoon omdat uw familie zal houden en je vrienden dachten dat het een stuk, betekent niet dat ze weten hoe het is om te leven met. Dit is een ding dat je voor jezelf moet doen en niet een beslissing op basis van wat anderen denken te maken.

9. Financiën

Als het geld is alles dat wordt gehouden in de relatie, dan weten we dat niet juist is en de relatie is niet echt. Als je iemand gebruiken voor hun geld, dan is dit verkeerd en je moet zoeken naar manieren om zichzelf te ondersteunen. Ga naar buiten en je onafhankelijkheid te vinden en je zult veel gelukkiger op de lange termijn te voelen.

10. zal veranderen

Als hij had geweten dat hij aan het doen was ongelukkig en heeft gezorgd voor u, dan zou hij zijn wegen nu te veranderen. Een luipaard kan niet zijn vlekken veranderen en een man kan niet zijn wegen veranderen, dus is het zeer onwaarschijnlijk dat u uw man zal veranderen voor de betere.

Kent u een aantal andere verkeerde redenen en ongezond waarom paren bij elkaar blijven?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha