10 ongewone en interessante manieren die u kunt gebruiken TEA10 ongewone en interessante manieren die u kunt gebruiken TEA

De meeste mensen houden van een lekker kopje thee en de Britse praktisch leven van het spul! Thee is veel meer dan een koele drank door en bevat waardevolle anti-oxidanten die helpen het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen en kan helpen je te ontspannen. Hij waarschijnlijk al wist dat, hoewel, hier zijn tien interessante en ongewone toepassingen voor thee die waarschijnlijk niets wist.

1. De kleur en polijsten van hout

Thee kan brengen de glans en kleur van het hout en prachtig en hulp te verbergen kleine krasjes. Geniet slechts een doek in een kopje thee en wrijf in een houten vloer of een meubelstuk en brengt de natuurlijke schoonheid van hout.


2. schoonmaken spiegels en tegels

Thee is een goede oplossing voor het probleem van kleverige, hardnekkige vingerafdrukken van glas of keramiek. Veeg spiegels, ramen en tegels, met een vochtige doek met een kopje thee en zal snel verwijdert vingerafdrukken en laat dingen fris en schoon.

3. Opfrissen tapijten.

Bespaar je oude, gebruikte theeblaadjes en laat ze drogen. Wanneer ze helemaal droog zijn, bestrooi ze tapijten en laat gedurende tien minuten en dan weer zuigen ze. U vindt de theeblaadjes doen een groot werk van een opfrisbeurt muffe tapijten.

4. Voorwaarden hair

Thee kan ook zet het leven terug in je haar. Was je haar in sommige gefermenteerde, gekoelde thee en laat het op voor ongeveer een half uur voordat hij weer spoelen, en dat zal conditioneren en voeden het haar en laat het voelt heerlijk zacht en zijdeachtig.

5. Verwijdert geuren uit de koelkast

Pop een paar gebruikte theezakjes in de koelkast en slechte geuren absorberen daar. Theezakjes ontsmetten koelkasten evenals de baking soda doet, demonstreren en je zult versteld staan!

6. Verwijder de vlekken van wc-

Men zegt dat zelfs theezakjes kan dat lelijke vlekken te verwijderen uit de onderzijde van de toiletpot. Leg twee theezakjes in de badkamer en laat ze in het water voor ongeveer twee uur, en de vlekken daar magische wijze verdwijnen.

7. Gebruik als een auto luchtverfrisser

Hier is een geweldig alternatief voor de chemische belastingen deodorants die je kunt kopen voor uw auto. Gewoon een zakje lavendel thee onder de stoel en uw auto zal fris en schoon voor de komende weken ruiken.

8. Heal Wratten Fast

In plaats van de pijnlijke proces van het bevriezen van een wrat op, plaats dan gewoon een nat theezakje op een wrat en te houden voor ongeveer twintig minuten. Herhaal dit dagelijks en de wrat zal binnenkort verdwijnen op zijn eigen en er is geen pijn!

9. Voorkom vlooien huisdieren

Strooi er wat gedroogde, gebruikt theebladeren, in de kamer van uw huisdier en er wordt gezegd dat dit zal houden van de vlooien weg. Een veel betere oplossing voor uw arme hond te spuiten met een bestrijdingsmiddel chemische!

10. Verzacht brandwonden

Natte theezakjes zijn ook groot voor kalmerende zonnebrand en andere lichte brandwonden. Gewoon blijven een natte theezakje op de koude in het hele getroffen gebied en zal de ontsteking te verminderen en de pijn te verlichten.

Kent u andere interessante en ongewone manieren om thee te gebruiken?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha